Nejste přihlášen/a.
Zajimalo by me, ceho si hlavne vsimate pri seznameni s novym partnerem, co vas ovlivni na prvni dojem, jako treba oci, vlasy, zuby, rty, pokozka, v lete nohy (pedikura), ruce, vune tela, celkova postava... A co by vas vzhledove uplne odradilo, ze by to nevyvázily ani bezvadne povahove vlastnosti .
Zdravím, no z pohledu chlapa bych mohl říct, že na ten první dojem se mi musí líbit tvář a postava, jako celek. Tím neříkám, že to má být miss world, zkrátka MĚ se musí líbit.A když projde prvním sítem, tak pak se jde na další pozorování. Vámi popisované části těla mě nijak zvlášť neupoutají a ani neodradí, kdyby měla třeba větší nos. Spíše u mě boduje, pokud se hezky a upřímně usmívá a je "normální", dle mého pohledu.
Na každý zámek pasuje jiný klíč a tudíž, každý by měl najít ten svůj vhodný protějšek.
Par, já jsem babka, takže mě určitě zajímají jiné věci než dívku nebo mladou ženu. Když mě, dříve nebo i teď, nějak muž zaujme, bez nějakého cíleného záměru se mu podívám nejprve na ruce a pak na boty. Je neuvěřitelné, co tyto dvě věci dovedou o člověku prozradit! Nemá cenu zkoumat, jak krásné má vlasy nebo rty, ale je potřeba vnímat šestý smysl, kde se všechna pozorování sejdou a zabliká jakési světýlko, které říká "Bacha, to co předvádí, to je jen divadlo. Ve skutečnosti je jiný" anebo naopak je to hodný a spolehlivý člověk.
A odradil by mě, s naprostou jistotou, pach. Pach nebo smrad z pusy.
par,prosím vás, co nesmyslně řešíte?! Proč se bojíte? Kupujete kvasnice na svatební dort? Ne! Tak si užívejte, berte to tak, jak to jde a děkujte osudu, že vám to dopřál!
Babko, napsala jste to moc hezky. Nejsem uz nejmladsi, ale stale hledam toho praveho, zatim jsem se vzdy po case presvedcila, ze to neni ono a nasledoval rozchod. Ted jsem zrovna mimoradne zamilovana, ale zpusobilo to jeho uzasne charisma, zasahlo me to tak silne, jak jsem to jeste nepoznala a uplne nesmyslne se bojim poznavat jeho povahu, aby to nebylo zase zklamani, nejradeji bych si vychutnavala prijemne pocity co nejdele. Bojim se, abych mu neodpoustela ruzne nedostatky jen kvuli telesne pritazlivosti. Vznaset se je nadhera! Nebo myslite, ze je lepsi zustat radeji strizliva s nohama na zemi?
Inu jelikož nevyužívám žádné seznamky, obvykle o své budoucí partnerce hned neuvažuji jako o partnerce. První co na ženě pozoruji je samozřejmě tělo - to ale není dáno tím, že bych na něj byl nejvíce zvědavý, ale vzdáleností či úhlem.
Na kratší vzdálenost vnímám hlavně obličej - obzvláště úsměv. Slečna, co se na mě mračí je mi automaticky nesympatická. Po úsměvu jsou to oči a obličej celkově (rty, zuby, nos, líce), včetně vlasů. Pak ruce, včetně pokožky a nehtů, samozřejmě.
Při případném rozhovoru (resp. na krátkou vzdálenost ze zřejmých důvodů) pak vůně. V intimní zóně je to pak hlavně o té vůni.
Co mě zcela odrazuje je jakkoli projevená zanedbaná hygiena.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.