Nejste přihlášen/a.
Děvčata, mám velkou starost, vytáhla jsem ze sklepa moje loňské koště, oprášila a ted mi připadá nějaké zastaralé. Nemá ani zpátečku a také ruční brzda chybí. Nejnovější modely jsou již všude vyprodány, tak co počít?
Pokud bude i nadále taková zima tak já nikam neletím, na Petrákách je sníh a já mám koště přezuté na letní.
lidus, já ještě nepřezula, dycky mi s tím pomáhá snacha, ale letos jí to časově nevychází, tak šla babka stranou,
Můj letošní let je ohrožen. Propadl mi letecký průkaz na koště a vzhledem k rychlosti, jakou pracují úřady, mám asi po ptákách. Takhle přichází v úvahu jen spolujízda. Ale beru to pozitivně
Inzerát: Pronajmu zachovalé koště typu rýžák. V bezvadném stavu, naprosto bezporuchové. Ve výbavě nechybí ani černý kocour se zelenýma očima, jak udává poslední vyhláška. Cena dohodou.
Mona
Zdravím, všechny kolegyně. Novější verze dopravního prostředku. Takto je to bezpečné, STK už mám! Viky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.