Nejste přihlášen/a.
Děvčata, mám velkou starost, vytáhla jsem ze sklepa moje loňské koště, oprášila a ted mi připadá nějaké zastaralé. Nemá ani zpátečku a také ruční brzda chybí. Nejnovější modely jsou již všude vyprodány, tak co počít?
0x
Pokud bude i nadále taková zima tak já nikam neletím, na Petrákách je sníh a já mám koště přezuté na letní.
lidus, já ještě nepřezula, dycky mi s tím pomáhá snacha, ale letos jí to časově nevychází, tak šla babka stranou,
0x
Můj letošní let je ohrožen. Propadl mi letecký průkaz na koště a vzhledem k rychlosti, jakou pracují úřady, mám asi po ptákách.
Takhle přichází v úvahu jen spolujízda. Ale beru to pozitivně
Inzerát: Pronajmu zachovalé koště typu rýžák. V bezvadném stavu, naprosto bezporuchové. Ve výbavě nechybí ani černý kocour se zelenýma očima, jak udává poslední vyhláška. Cena dohodou.
Mona
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.