Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozlučka se svobodou a nevhodné věci

Od: mrgandy* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,

tohle je spíš téma na menší diskuzi, které jsme dnes s pár známými řešili. A to, že se dnes občas děje to, že když má žena nebo muž rozlučku se svobodou, tak si objednají striptéra nebo striptérku. Co si o tom myslíte? Mně to příjde nevhodný, prostě nevím. Je mi to proti srsti. Kdyby mi to udělali kamarádi jako překvápko, tak bych dotyčnou asi pěkně poslal někam a když to lidi dělají dobrovolně, tak mi to příjde ještě o to víc uhozený. Normálně by se za to lidi rozešli, když se kolem nich bude motat někdo skoro nahej (nebo úplně?), nevím.

No, to je první část tématu a teď druhá. Na takové rozlučce je víc lidí. Teď si vemte situaci, že jde třeba 15 holek nebo kluků a ten striptér nebo striptérka tam je. To už se pak ale týká ten pocit všech partnerů přítomných lidí, jejichž partner je na takové akci, ne? Protože na něj/ní koukají všichni... Jestli se trochu víc zaměří na nevěstu nebo ženicha je jedno.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

3x

Já hlavně nechápu proč mám mít nějakou rozlučku se svobodou, i po svatbě jsem stále svobodný člověk. Ale budiž, striptýz je pořád lepší než nějaká ožíračka. Profi striptýzová šou stojí za to a nevidím důvod, proč by se měli partneři rozcházet.

liska*
hodnocení

1x

Vy budete asi starší kategorie? Nebo věřící? Dnešní mladí to takhle nevnímají. Já bych si takovou rozlučku taky nepřála, protože je moc laciná.

mot
stripterka prave moc lacina neni...
xy

ach ty různé významy slov :))

mot
hodnocení

0x
mi to prijde v pohode, na par rozluckach se stripterkou jsem byl,samozrejme sem se rad podival. manzelce jsem to rikal a rozvadet se nechtela...

vhbc
hodnocení

0x
Jestli nejste trochu paranoidní. Lidi v plavkách, nebo dokonce nahoře bez, vám na koupališti taky vadí?

hodnocení

0x

Nerozumím otázce. Pokud má někdo ze striptýzového vystoupení trapný pocit, no tak na tu chvíli prostě odvrátí zrak a bude se věnovat třeba jídlu nebo pití. Jiný problém v tom nevidím.

Před několika lety jsem zažil striptíz i na podnikovém vánočním večírku. Myslím, že se bavil i kolega - praktikující katolík, a naopak nebavil se jiný, do kterého bych to předtím neřekl.

hodnocení

0x

Mně to přijde humorné, takové to:"Naposledy se podívej, než se oženíš a budeš vidět jenom tu jednu!" Ale jde o to, jak to kdo vnímá.

angell1985*
hodnocení

0x

Vhodné nebo nevhodné?To je věc názoru.Já se nepovažuji za tak starého,ale osobně na tom nic nevidím.Nejsem na tom tak špatně abych jásal z toho že se nějaká striptérka předemnou svleče.

hodnocení

0x

Ono taky hodně záleží na tom, z jaké rodiny dotyční pocházejí. Já jsem to nikdy nezažila, ale dcera byla přítomna u dvou takových rozluček s přítomnou striptérkou a na každé to vypadalo jinak. Na té první, ve velkém městě, to nikdo neřešil a nikomu to nepřišlo zvláštní, ale na tu druhou dovlekli tu striptérku spolužáci toho nastávajícího manžela někam na vesnici dole na jižní Moravě a tam byla atmosféra, že by se dala krájet.

hodnocení

0x

Přijde mi to zrovna tak absolutně nevhodné (a do starší generace nepatřím).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]