Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chocolate Slim - ano či ne?

Od: astik odpovědí: 9 změna:

Jaký máte názor na Chocolate Slim? Je to o tom, že za celý den si dáte jen tento drink?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tento nápoj /fake/ pila kdysi má známá,aby zhubla.Marně jsem ji vysvětlovala,že to je holý nesmysl.Pokud chce zhubnout,musí dodržovat zdravý životní styl a dostatek pohybu.Jenomže ona se hýbat nechtěla,takže pila tento humus.Nevím jak dlouho...Cca dva měsíce?...

Ano,zhubla,zhubla asi 8 kg.Jenomže byla hladová jako pes.Unavená,nervózní a vzteklá.Vitamíny žádné,minerály jakbysmet.Bíkoviny nikde,sacharidy také ne.

A jak pak byla vyhladovělá,tak začala opět jíst normálně.No, jíst je slabé slovo.Začala doslova a do písmene žrát !

Jak dopadla? Přibrala za další cca dva až tři měsíce ještě o deset kilo více,než měla dříve.

iz*
hodnocení

1x

Mám na něj stejný názor, jako na všechno podobné → je to "na dvě věci", akorát zbytečně vyhodíte peníze. Jestli chcete zhubnout, změňte svůj jídelníček a začněte se pravidelně hýbat.

mcmerkurion*
hodnocení

1x

... kdyby opravdu něco takovýho existovalo, pochybuju, že by to obézním již dávno neproplácela zdravotní pojišťovna ...

astik
hodnocení

Ne, já si to kupovat nebudu, protože mám stejný názor, ale při čtení recenzí to na mě budilo dojem, že je to zázrak. Tak jsem dostala podezření, že ty recenze psali spíše pracovníci této společnosti - jako reklamu. Je mi jasné, že pokud nebudu nic jíst, jen pít ten jejich koktejl, tak spíš za čas umřu na podvýživu = hlad.

hodnocení

0x

Zase jedna naivka, která věří v nesmyslné přípravky, které vydělávají na lidské hlouposti a důvěřivosti

liska*

Ajo, čtěte pozorně a važte slova, tazatelka naivní není.

astik
hodnocení

liska : děkuji:) je mi jasné, že kdyby to opravdu fungovalo, tak např. Halina Pawlovská vypadá trochu jinak,... Určitě jí i ostatní nebaví mít nateklé nohy, bolesti kloubů...

hodnocení

0x

Těmhle přípravkům nevěřím ani náhodou a reklamám na ně tuplem ne. Před časem běžela reklama na jakýsi úžasný "slimrstýl". V reklamě o něm Helena Růžičková básnila, jak je účinný. Jeho účinost na ní byla teda fakt vidět *smich*.

hodnocení

0x

Jasně že to je podfuk. Nekupovat. Nejenom že to nefunguje, ale ještě si tím zaprasíte organismus. A ten kdo to vydrží pít a nic jiného nejíst, čemuž neveřím, tak si může v klidu nastavit snížení příjem normální stravy na polovinu a zhubne s naprostou jistotou. Většinou je to tak, že si někdo myslí že když bude pít ten "zázrak", tak automaticky zhubne i když bude jíst jak je zvyklý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma chocolate slim

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]