Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bokové džíny - kde sehnat?

Od: lucka* odpovědí: 22 změna:

Ahoj. Vím, že dnes už tak nefrčí bokové džíny jako kdysi, ale mě se ten styl líbí, zrovna dnes sem v nich viděla dvě holky ve městě.. Jen nevím, kde nějaké pěkné sehnat, máte nějaký tip holky? Myslím takové ty, které opravdu končí na bocích a nechají je vyniknout.. něco jako ty na obrázku.

Bokové džíny - kde sehnat?

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mp*
hodnocení

1x

Tak buď jsem mimo já nebo vy. Ale bokovky podle mě stále letí. To pasovky jsou zatím passé. Vždy jsem se hádal s mojí dcerkou, že jednou bude muset džíny nosit do pasu (jako my v 80tých letech). Stejně je to nakonec jedno. kdo má sexy postavičku, může chodit třeba v pytli a bude stejně in. Kdo má nějaké tvarové nedostatky, měl by víc přemýšlet. Rozhodně ale nasadit legíny na tlustou holku to není.

To se teda mýlíte, právě se vrací nazpět. A když je hezká postava, tak vynikne ještě víc. Pamatujete na Bardotku v džínách? Já ano. A ona měla štíhlý pas a džíny do pasu a žádné triko nad pupek (tenkrát to móda nebyla) a přesto byla sexy...

mp*

Tak to jsem rád, že se pasovky vrací (moje pravda, která je mi teda k ničemu, ale potěší). Móda se stejně mění v cyklech. Teď jdu na výměnu manželek (poslední dobou teda spíše socek, už se těším). Jsem úchyl - na takové pořady se strašně rád dívám.

iz*
hodnocení

0x

Tohle se Vám vážně líbí? Mně se "bokovky" nelíbily nikdy. A když si představím možný zdravotní dopad...

hodnocení

0x

Za dva roky nošení tohotzo typu kalhot budete mít kolem pasu pneumatiku, protože se tak přirozeně chrání ledviny proti chladu a obalují se tukem. To byl také jeden z důvodů, proč už se přestaly vyrábět. Bylo zaznamenáno, že spousta mladých děvčat trpí záněty ledvin. Všimněte si, že většina dívek které tento typ kalhot nosí jsou hezky při těle a obzvláště kolem pasu, jsou úplně zdeformované-tlusté-špekaté. Na obrázku je manekýna, která tento typ kalhot běžně nenosí, tak má pěknou postavu. Ty co je nosí denně, jsou podsadité a mají pneumatiky.

hahanaj*

suzymon tos mě pobavila *smich**ua*kdepak ses o tom dočetla *nevi*

hahanaj, fakt už nevím. Ale nevymyslela jsem si to. A je také fakt, že já teda kolem sebe vidím samé tlusťošky, kterým teče špek přes ten pásek džín. A jsou to mladé holky. Ne všechny, to netvrdím, některým sluší, ale mám podezření, že právě ty ty kalhoty nenosí den co den. Ale jsou holky které se do něčeho navlíknou a už nic jiného nenosí. A podle mne na takovéto kalhoty musí být figura jako má to děvče na fotografii, jinak to je katastrofa, když si tlustá holka sedne a přes pásek jí visí břicho a špeky. A některé ani nemusí usedat...;)

doplněno 19.04.17 20:20:

Už jsem napsala, že zdroj už nemám. A hledat to teda nebudu. A pak, snad to není nutné. Věřit mi přece nemusíte a nosit můžete co chcete. A přirovnání s koupalištěm vůbec nesedí...

doplněno 19.04.17 20:23:

A v Blesku a podobných časopisech jsem to nečetla, neboť takové časopisy nekupuji. A pak, pochybuji, že právě tam by to psali. Tam píší jen samé hovadiny, nebo drby. Stačí se kouknout na titulní stránku a máte jasno o čem to je uvnitř.

lucka*
hodnocení

prozeny.blesk.cz/...

To jen jako zajímavost, to není nic proti vám, jen že jsem na to shodou okolností tenhle týden narazila :D A jen to dakazuje,že tam píší hovadiny :D

A co se toho koupaliště týče, dobrá, je to hloupé přitovnání, jen jsem chtěla napsat něco ad absurdum, přišlo mi to jako stejný způsobe dedukce..

lucka*
hodnocení

Tak tohle by mě také zajímalo,můžete někde dodat zdroj, pokud možno odborný? Nemyslím teď článek z novinek.cz nebo blesku :D Že je nosí holky, co na ně nemají postavu,nebo že v průběhu jejich nošení tloustnou, neznamená přeci, že je mezitím příčinná souvislost :D To je jako kdyby jsem si v létě u vody řekla ,,ježíš, tady je půlka ženských tlustá, asi bych se neměla v létě koupat, jistě se z letního koupání tloustne. " :D

No, tak ono to absurdní vůbec není. Je to naprosto logické, stačí se jen trochu zamyslet a hlavně pozorovat "cvrkot". Dívejte se kolem sebe a registrujte poctivě kolik slečen které potkáte v bokovkách, má takovou postavu jako na té fotografii. No tak odhadem takovou ani jedna, ale podobnou tak tři z dvaceti. Jinak budou vypadat jak popisuji nahoře. Nebo budou zase hubené a s postavou klučičí. Tedy žádný pas a ladně oblé boky jako na fotce. Ale rovná hubená postava. Já jezdím na kole a kolikrát mne předjede nějaká slečna, která má ty bokovky, pod nima něco co jí končí nad pasem a přes to bundu do pasu která jí samozřejmě na kole vyleze nad pás. Takže co vidím já? No vidím holé tělo a nad páskem kalhot tukové polštáře. A pak sem bude takováto krasavice psát, že má neustálé problémy s močákem a co má dělat. Mně je to přece jedno co kdo nosí. Neříkám, že jsem je nikdy na sobě neměla. Ale rozhodně je nenosím každý den, protože mám mozek v hlavě a není to pro mne denní oděv, ale příležitostný. Kdybyste se nezeptala, tak bych o tom nepsala. Něco jiného by bylo, kdybych tady založila otázku na téma "zdravotní následky bokovek" a tam se snažila někoho přesvědčovat. V tom případě byste po mně mohla chtít, abych své tvrzení dokládala.

A kdybych Vám teď řekla, že mám kamarádku která je lékařka na urologii a že mi ona kolikrát vyprávěla jak jsou ty holky hloupé, když k ní chodí se zdravotními problémy močáku a ledvin a všechny mají ledviny odkryté v zimě v létě a pak se diví. A že si žádná stejně nedá říct a že jí to ani nebaví něco vysvětlovat, protože na ni čumí a je na nich nich vidět jak jí to nevěří. A že už to dávno vzdala a klidně jim předepisuje léky a nesnaží se nic vysvětlovat. A je toho mnohem víc. Tak kdybych tohle napsala hned, co by se změnilo? Nic. Já to nikomu dokázat nemohu.

Ale pokud Vás to opravdu zajímá, tak si klidně vyťukejte do počítače "zdravotní následky bokových kalhot" a tam na Vás určitě něco "vyskočí". Teď jde jen o to, jak to budete chtít vnímat. Jestli k tomu budete přistupovat s vnitřním přesvědčením že to jsou blbé kecy, tak to ani nedělejte. Jestli jste přístupná logickým názorům a jste ochotna nad nimi přemýšlet, zkuste to. To je vše, co mohu k tomuto tématu dodat.

Vůbec nejsem proti bokovkám, protože je sama mám a občas nosím. :) Ale jsem si vědoma toho, že to nesmí být základní kousek v mém šatníku, který si den co den natáhnu na tělo a jdu...

lucka*
hodnocení

A víte co? Já jsem to udělala.. a představte si, našlo mi to na první stránce články z idnes a prozeny.cz.. u článků nejsou uvedený zdroje, je to prostě ,,jen" článek.. občas jsou tam citování lékaři, ale jejich citace jsou jen vsunuty mezi zbytek textu vypocený autorem.. ono to pak může na první přečtení působit, jakože to celé je názor lékaře. Chcete konkrétní příklad? Ani mi tu tak nejde teď o ty bokovky nebo tak, spíš o úroveň článků a médií jako takových.. tohle by se dalo vztáhnout téměř na vše co uveřejňují..

hahanaj*
hodnocení

0x

Stále se běžně prodávají, jen obejít několik obchodů.Jo když je pěkný tělo -líbí se mi a to moc...

hodnocení

0x

Já si tu módu taky dobře pamatuji. Normální džíny do pasu se nedaly ani sehnat. Tak jsem si je taky koupila a jak nemám boky, tak mi padaly. A ještě bříško. Jednou jsem si je vzala po nemoci na víkend do hor a mrzla jsem v nich. Na záda byla zima. Divila jsem se, že jsem neonemocněla znovu. Takže za mě ne. Ale když má na to žena postavu a dlouhé nohy, proč ne? Koukla bych se v nějakém sekáči po nich. Ještě byla v té době móda krátké tričko nad břicho. Dlouhé se dalo sehnat v sekáči. Ještěže ty sekáče jsou. :)

doplněno 19.04.17 20:21:

S těma bokovkama se nedá ani pracovat. Pamatuju si na dvě kolegyně v práci, jak jedné vylézal zadek z nich, když se ohýbala a druhé byly vidět kalhotky tanga, když se ohýbala. A byly to štíhlé holky. Pro kluky to může být sexy pohled.

lucka*
hodnocení

Také myslím,že je to pro ně sexy pohled.. to je také součást mé motivace si je pořídit :D

iz*

Žádný sexy pohled nestojí za budoucí problémy s otěhotněním, ledvinami nebo močovými cestami. (Mám stejný názor jako lékařka, kterou zmiňuje Suzymon.) Navíc se mi bokovky vůbec nelíbí, nevzala bych si je na sebe.

lucka*
hodnocení

Suzymon jen napsala ,,co kdybych vám řekla, že kamarádka je lékařka".. to ještě nemusí být totéž, jakože opravdu kamarádku lékařku uroložku, která je zoufalá z holčin nosících bokovky (kterých je podle mě málo, moc holek v tom nevídám a ani po krámech jich moc není, proto také tenhle můj dotaz) má. (i když pokud si tohle přečte, tak potvrdí, že opravdu takovou kamarádku má) Rozhodně se problémů s otěhotněním a ledvinami kvůli bokovkám nebojím, jednak je to spíše takový mýtus, jednak bych je stejně nenosila když je ráno kolem nuly s nějakou bundičkou do pasu, zbytečně se nastydnout, nebo prostě jen mrznout nehodlám, ale je tu jaro a léto a myslím,že tam je pro bokovky prostoru až až ,)

iz*

Já ale dva urology znám a říkají přesně to, co uvedla Suzymon. Jde o nedostečnou ochranu vnitřních orgánů, které pak jsou náchylnější k různým chorobám. Netýká se to jenom bokovek, ale třeba i kalhotek tanga apod.

Vezměte si jen, že v dnešní době má problémy s dolními močovými cestami, vaječníky, vejcovody téměř 50 % žen. Ještě pořád to nestojí za zamyšlení?

Mýtus to není, tímto tvrzením se spíše chlácholí ty, které se na své zdraví moc neohlížejí. Jste mladá, máte svůj názor. Já Vám ho brát nebudu. Nepřála bych Vám, abyste si na tuto diskuzi jednou musela vzpomenout.

lucka*
hodnocení

Vnitřní orgány jsou dostatečně chráněny tím, že jsou uloženy v těle, rozhodně kvůli nošení bokovek na jaře nepřijdete o ledivny a kvůli nošení tanga třeba i v zimě neprochladnou vaječníky.. Jinak zrovna na tanga sem se ptala své lékařky zase přímo já, sama je prý často nosí a není třeba si dělat hlavu. Ale asi je to dáno také jejím věkem, nevím, kolik ji může být, myslím,že moc přes 30 ji nebude.. tak není už zřejmě tak prudérní a neodsuzuje něco jen na základě svého dojmu.

Špatně jste mne pochopila. To ("co kdybych Vám řekla") bylo míněno tak, že by to dopadlo tak, jak se nyní potvrdilo. Nebudete mi věřit. Tu lékařku samozřejmě znám. Ale dokázat Vám to nemohu a tak to byla zbytečná informace. A ona zoufalá není, ;) je to jak jsem psala. Kašle na to. To by se z toho musela zbláznit, pořád se snažit někoho poučovat. Od toho není placená. Zkusila to, protože je to zodpovědná osoba. Ale když viděla jaký to má dopad, už to nedělá. A já se jí ani trochu nedivím. Viz celá tato debata. Já také končím, co jsem považovala za správné jsem napsala, dál už to není moje věc.

kocicak*
hodnocení

0x

ahojky moc pěkné bokové džíny maj v new yorku skus se tam mrknut

Aby se jí nerozpadly z New Yorkeru. Stalo se mi jednou,že se mi rozpadly kalhoty po prvním chození. Džíny to byly, ale horší kvality. Ale stejně. Jiný se mi rozpadly po půl roce. Jinak tam mají věci hezký.

doplněno 21.04.17 12:02:

Souhlasím s tím, že nemá tak kvalitní věci jako dříve. Jak to myslíte odkud? Z New yorkeru. Jinak mám od nich i kalhoty dobrý, ale ty byly dražší. Levnější = méně kvalitní nebo nekvalitní.

lucka*
hodnocení

Odkud jste je měla?:D Jinak mi New yorker připadá, že moc kvalitní není.. a připadá mi,že už ani nemívá tak hezké věci jako dříve :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]