Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co nebo kdo je Pintráda?

Od: cekrops® odpovědí: 8 změna:

Dnes jsem jel v autobusu před ktrým se zavřely závory na žel.přejezdu. Jedna matka s dítětem prohlásila " a teď tu budeme stát jako pintráda". Děcko se samozřejmě hned zeptalo " a mami , co je to pintráda? " . Bohužel mu nedokázala odpovědět. A tak se ptám - Co nebo kdo to je Pintráda?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Matka si zaslouží obdiv. Nechtěla použít slovo jiné, sice dobře vystihující situaci, ale poněkud neslušné... *smich* Použila tedy pintrádu. *palec* Zapomněla ale na tradiční zvědavost dětí...

hodnocení

Chcete tedy říct že to znamená - prostitutka?

Ne. Chtělo se jí spíš říci hovada, debilové atp., co prostě v takové situaci člověka napadne.

hodnocení

0x

Je to něco jako fanfára...nikdy jsem to ve spojení někde dlouho stát neslyšela, možná se to někde krajově používá.

doplněno 19.04.17 11:46:

tak zpět na stromy, fanfára je intráda :-D , tak také nevím ;)

atreus*
hodnocení

0x

Jde o vulgární označení dámského přirození:

motorkari.cz/...

Ach bože, to je teda děs o čem a hlavně JAK se lidé dokáží bavit. Jsem opravdu šokovaná. Vůbec jsem netušila na jak ubohé mentální úrovni jsou dneska mladí lidé. A tihle lidé budou rodit děti a budou jim předávat to co znají. *sok* Už se přestávám divit některým příspěvkům, nebo otázkám zde na této poradně. A to máme sakra kliku, že se to tady hlídá. Nikdy předtím jsem si to tak silně neuvědomovala a někdy mi to lezlo na nervy. Ale po nakouknutí na tuhle stránku, jsem doslova změnila názor. Kdybych byla bývala hned na začátku mého "internetování" narazila na něco podobného jako je v tomto odkaze, tak hodím celý počítač do hnoje a víc se ho ani nedotknu...:(

jofa*

suzymon: Neděste se toho, všichni mladí nejsou stejní. I já před sedmdesátkou pužívám v některých případech ostrý výraz, jen vím kde a jaký, oproti někomu co něco plácne a ani neví co to znamená, nebo vůbec nějaký vymyšlený paskvil slova. Že to vůbec nesedí k dané situaci je mu úplně jedno.

Jofa, také nejsem žádná puritánka. Ale to co jsem si přečetla na té první stránce mne dostalo do kolen. Snad ani ne ty sprosté výrazy, také je znám, ale nepochopila jsem proč se o tom vůbec baví. Ale nečetla jsem to celé, stačilo mi asi pět příspěvků. Bylo to samé opakování vulgarit. Asi v tom byl nějaký záměr, ale je nad mé síly se po tom pídit.

A naštěstí máte pravdu vtom, že nejsou všichni mladí na stejné úrovni. Teda alespoň já takové neznám. Ale já žiji v omezeném okruhu přátel a známých. Takže mé zkušenosti asi nebudou směrodatné. Víc směrodatný je právě internet, tam se svobodně projevuje zásadní většina obyvatel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]