Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ZPF akademie - zkušenosti

Od: orion* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

nedávno se mi naskytla možnost přivydělat si zprostředkováním pojištění u firmy ZPF akademie. nabízejí i placené semináře, aby člověk mohl poskytovat poradenství ve financích. máte někdo s tím zkušenosti? jestli byl seminář přínosný a odborný. díky za názory

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Pokud si opravdu myslíte, že díky jednomu, dvěma seminářům budete rázem rozumět financím a dokážete v nich někomu radit, a pokud Vám nevadí lhát a vydělávat na Vašich známých a kamarádech, do toho. Pár známých, co prošli touto zázračnou akademií a získali status "rodinného finančního poradce" bohužel mám a byla jsem nucena s nimi přerušit styky. Byli dost otravní a neustále mi vnucovali své rady a samozřejmě mě lákali na podobné semináře, abych se také stala poradcem.

Na jednom semináři jsem byla, trval asi hodinu a půl a po jeho skončení ti zájemci, kteří se rozhodli v ZPF "pracovat", dostali certifikát poradce. Za hodinu a půl. Slovy hodinu a půl. Pokud by si někdo nechal od takového člověka něco poradit, byl by to blázen. Nehledě na to, že mezi prvními oběťmi je rodina a přátelé takového "pseudoporadce".

mowla*
hodnocení

0x

..."se mi naskytla možnost přivydělat si"... *smich*

Houbeles - primární ´funkcí´ tohoto ´systému´ je vydělat - ale ne, aby vyděla člověk, který platí...

Takže - zaplatíš si seminář, kde ti řeknou, že máš přivést další lidi do systému, jinak si nevyděláš (samozřejmě, že ne tak přímočaře) - pak, abys dostal zpět aspoň ty peníze, které jsi za ´školení´ zaplatil, začneš otravovat známé, příbuzné (nebo i kolemjdoucí)...

Nenech se zlákat na howadiny...

:-D

hodnocení

0x

Naprosto souhlasím.

doplněno 26.05.13 14:15:

Je to podvod, a přestanou se s tebou bavit příbuzný a kamarádi.

orion*
hodnocení

no, vaše názory mě utvrdily. bylo mi to trochu podezřelé, protože to vypadalo z mého hlediska až moc pěkně a snadně, a jakože všechno je pohoda. nevadilo by mi asi absolvovat nějaký seminář ( ten si člověk zaplatí ), k problematice spoření, životního pojištění atd., a více se orientovat, asi jako více lidí mám nějaké smlouvy uzavřené. ale za ty peníze aby byl seminář na úrovni, a dobrý vyučující.

hodnocení

0x

pokud máš páteř a žaludek tak do toho nejdi pokud nemáš tak směle do toho jdi, měl jsem kamarádku která šla do toho a píšu měl jsem kamarádku po pár návštěvách u nás doma už jsem v mobilu zablokoval její číslo dedalo už se to

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]