Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podvodníci, jak dopadnou? (Ebay)

Od: kost* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,
jen tak prohlížím ebay a vidím tam XXXX podvodníku (Např... Kamera, která normálně stojí 100$, tak tam ji má za 15$ a prodejce má 0 hodnocení, atd...)

A proto se chci zeptat... Co se s nimi stane? Nebo prostě seberou peníze a jdou utrácet, či ty peníze vrátí?
Nebo jak to je? Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Otázka je špatně položená. Zeptejte se jak dopadnou ti, co se nechají nachytat a koupí to od nich. Na to už bych odpověď měla. Dopadnou blbě, budou "plakat nad vejdělkem", nic jiného se nestane. Přece nikdo nikoho nenutí aby takovou věc kupoval. Každý má přece mozek v hlavě. Proč by jim měl peníze někdo vracet, když je naprosto jasné z ceny, že se nejedná o kvalitní výrobek, ale o nějakou napodobeninu, která má opravdu cenu 15 dolarů. Já na Ebay vůbec nenakupuji, nakupuji na AliExpress. Na Ebay občas kouknu, ale nelíbí se mi to tam. Je to stejné jako u nás na Aukru, také hodně podvodníků, kteří nakoupí v Polsku napodobeniny a tady je ještě ke všemu prodávají za přemrštěné ceny. A také se ničeho nedovoláte. Přečtěte si recenze lidí, co se nechali napálit na našem Aukru. A také jak jsou chráněni proti podvodníkům. Nijak! Aukro se nenamáhá něco důkladně řešit.

rv*
hodnocení

0x

Normální internetové multi-obchody (zprostředkují tisícům prodejců prostor, kde mohou nabízet své zboží), kam ebay patří, mají vypracovaný postup, jak si zákazník může stěžovat a dosáhnout slevy, nebo vrácení všech peněz. Ještě se mi nestalo, abych v případě problémů nebyl spokojen s řešením. Jiné to může být u internetového obchodu (obchod přímo něco prodává), tam se občas snaží vykroutit - a tam už jsem třeba s nabízeným řešením spokojen nebyl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]