Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se kluci stydí

Od: itis30* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den dnes na Velikonoce ke mě přišel kluk mého věku se kterým sem se znala jen z děctví..

když jeho brácha a táta se u mě mrskačou snažili vyžebrat vajíčka tak on seděl a dodal jen ,že se mu nechce zvedat ze židle a pořád koukal dolů na své nohy ,přišlo mi to divné a nevím co je na mě špatně nebo proč se tak zachoval napadalo mě pár možností ,ale jinak vůbec netuším

celkem mě to jen zajímá jaký máte názor na tuto situaci

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Když viděl řádit tátu i bráchu pochopil, že jsou to tajtrlíci a styděl se za ně. Inu, taková je puberta. To přejde a za pár let vás zmrská sám. ;) A možná se pak zeptáte opět, ale jinak: Co s tím puberťákem je, zmrskal mě hlava nehlava...

hodnocení

3x

Možná se to nebude vztahovat přímo k Vašemu zážitku, ale všimla jsem si, že plno kluků je dneska nepřirozeně introvertních. A ze zkušenosti ze školy vím, že je tomu tak často v rodinách, kde hraje hlavní (a často výlučnou) roli ve výchově matka; cepující, nenaložená, nas*aná máma, která má pocit, že chlapec zlobí, ale přitom ho svým chováním, napomínáním a neustálou kritikou - vyčítavou kritikou - zabíjí do země jako kladivo hřebík. Sebevědomí, hrdost, schopnost se pochválit, zapřít se, bojovat s problémem - nula nula nic. Kdyby klukovi dala místo smartphonu sekeru, místo koblihy chleba s tvarohem a místo své uštěpačné výchovy otce, tak by bylo mnoho těchto ufňukaných, ublížených, poloobézních chudáčků někde úplně jinde.

A když nad tím tak přemýšlím, nelíbíte se tomu chlapci z dětství? *nevi*

doplněno 18.04.17 10:00:

Naihonn, však Vy víte, jak to myslím ;) že jo?

naihonn*

Kdyby dala klukovi místo smartphonu sekeru, tak by byl někde úplně jinde. Jo, ve večerních zprávách TV Nova.

Hezky napsané a naprostý souhlas.*palec*

hodnocení

2x

To zni osklive> snažili vyžebrat vajíčka

mecik*
hodnocení

2x

Kluk se stydí, to je snad normální i když v téhle době je to i nepochopitelné. My, dříve narození jsme tímto údobím procházeli všichni. Dnes morálka upadla a je to škoda, často mladí svoji bezradnost přecházejí, stydí se za svoji nesmělost a dělají ze sebe drsnáky. Tím se ovšem ochuzují o to nejhezčí v tomto období života. O takové to očichávání, letmou pusu, hlazení. Přeji vám hodně takových kluků, kteří vídí v dívce něžné pohlaví a tak se k ní chovají.

vykuk*
hodnocení

1x

Zdravím, jako přerostlý kluk ti mohu říci, že na tobě bude spíše více dobrých věcí než špatných, aspoň pro toho kluka, jak se choval. Určitě si nekontroloval ponožky, jestli je má správně nasazené. Stydlivost před opačným pohlavím je bohužel velká překážka, jak projevit skutečnost. Kdyby se ti líbil a chtěla by jsi se o něm dozvědět víc, tak neváhej udělat první krok ty, psychologové to také doporučují. Tím by jsi mohla zjistit, jestli jsi pro něj také zajímavá a nebo jestli je skutečně línej se zvedat pro slepičí vejce. Pan Plzák jednou řekl : "Dámy, nebojte se oslovit muže jako první. Pokud ne, přicházíte o mnoho kvalitních případných partnerů." Není to doslovné, už si to přesně nepamatuji, ale bylo to v tom smyslu.

Samotný jsem s tou stydlivostí vždy bojoval :-/ , tak vím, o čem mluvím.

liska*
hodnocení

0x

Je zřejmě ze dvou kluků. Pokud by měl sestru, víc by znal holky a byl by trochu smělejší. A možná se mu líbíte. Nebo nemá tu povahu divočit, jako otec s bráchou.

hodnocení

0x

Mečík má pravdu. Jen se diplomaticky vyhnul komentáři, drsného a agresívního chování dívek, které se takto chovají, aby ukázaly, jak jsou schopné a silné. *plac*

z6
hodnocení

0x

Možná se nestyděl. Třeba má stejný názor jako já a zdají se mu tyto zvyky stupidní a prostě je nemá rád. Díky za to, že už jsem vyrostl a maminka mě do toho již nenutí (teda nutí, ale není jí to moc platné)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]