Nejste přihlášen/a.
Otázka pro zajímavost.
V které části zeměkoule žije národ černochů, s přírodními světlými, blonďatými vlasy? PT /stařenka/
V Africe to patrně nebude...že by Austrálie (střela od boku)?
Mrknul jsem na Google a Austrálie tam skutečně byla. Bylo tam však také NORSKO!
Zhruba uprostřed článku máte blonďaté černochy...
Afrika to opravdu není. Napovím, že je to tím druhým směrem. Je to opravdu zajímavý přírodní úkaz. Tak zkuste hledat dál. PT /stařenka/
Co myslíte tím druhým směrem...? Na jakou stranu?
Co to NORSKO ? Mrkněte se prosím na můj 1. příspěvek úplně na konec na ten odkaz...
Směr K Austrálii, ale Austrálie to není. PT /stařenka/
doplněno 18.12.09 21:29:Opravdu se nenajde nikdo, kdo na přijde? PT /stařenka/
PRO TY, KTERÉ TO ZAJÍMÁ:
Typičtí blonďatí obyvatelé Šalamounových ostrovů
tethys.cz/... PT /stařenka/
Včera jsem to teda hledala, ale nenašla , tak jsem ráda, že jste to sem dala. Jenom dotaz - ten "kmen" se tedy nijak nejmenuje, chápu to správně? Totiž, tohle na mě působí spíše jako typičtí "aborigines", které sice samo musím zařadit do Austrálie, ale obličejové rysy mají velmi podobné (ne že bych byla kdovíjaký odborník). Tmavou pleť sice mají taky, ale myslím, že typologicky se k černošské rase neřadí (ale to možná kecám, fakt si nejsem jistá). Ostatně i zeměpisně by to odpovídalo. A tihleti australští domorodci jsou mnohdy také blonďatí, takže i to sedí. No, každopádně je to zajímavé a zase jsme o něco chytřejší
Mimochodem jsem si vzpomněla na vynikající film "Rabbit proof fence", fakt stojí za to ho vidět. Aneb jak to dopadá, když se někteří považují za "civilizovanější" než jiní...
Krásný den a díky!
ObyvatelstvoŠalamounovy ostrovy
Obyvatelstvo:
581.318 (červenec 2008)
Etnické skupiny:
Melanesian 94,5%, Polynesian 3%, Micronesian 1,2%, ostatní 1,1%, nespecifikované 0,2% (1999 sčítání lidu)
Pravděpodobně černoši, potomci afrických otroků a Maurů. - Možná někdo odborněji upřesní. PT /stařenka/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.