Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tvrdé mrskání

Od: mrgandy* odpovědí: 22 změna:

Dobrý den,

dneska mrskačka, u nás klídek, pohoda. Každopádně jsem slyšel, jak probíhaly velikonoce u slečny, se kterou se scházím na vesnici a rád bych se vás zeptal, jestli si myslíte, že je to normální. Skupina šesti kluků lehce nad 20 přišla, chytla hned ve dveřích za ruce (na každý straně jeden) a začali šlehat tvrdě druhou stranou. Matka to bere jako normální věc, že je to prej v pohodě. Stejně tak sestru vymrskali. Mám sto chutí sednout do auta, jet tam a parchantovi zlomit čenich. Dřív to dokonce prý bylo tak, že je soused přehl přes žídli nebo stůl a šlehal, kdy je ostatní kamarádi drželi. Tohle mi příjde jako vrchol... Myslíte si přeháním nebo ne? Vždycky mrskám jen symbolicky a tohle by mě ani ve snu nenapadlo. Jsem vytočenej jak hrom...

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Není to normální.
Od jisté doby nejezdím na Velikonoce na Moravu./Příbuzní,sousedé a známí sousedů/.
Oni vůbec neměli žádný cit.
Mrskali mně tak,až mi vytryskly slzy z očí.
A kdyby jenom to.
Ještě dlouhou dobu po akci jsem měla jelita a modřiny na zadku i po celých nohách.
---
Pověsit za k***e do průvanu *bum*
mrgandy*
hodnocení

Právě. A když jsem poslouchal, jak dřív jí třeba dva chlapi drželi od souseda ohlou a jeden mlátil... Jsem z toho totálně nasranej.

Máte naprostou pravdu. Dneska se to zvrhlo a podle toho co slyším, tak toho svátku využívají zvrhlíci se sadistickými sklony. Nebo úplně vymaštění tupci. Je zajímavé, že neexistuje žádný svátek, kdy by se dali také zmrskat chlapi. Ráda bych viděla právě ty o kterých tady mluvíte, jak by takovou "legraci" snesli oni. Pro mne je takové jednání v prvé řadě strašně ponižující a pak i trestné, když to jde to takových extrémů. Stát se to mně, tak jdu a udám je za ublížení na těle. Zvláště pokud bych měla modřiny a byla potlučená. Nikdo přece nemůže zneužívat nějakého svátku a starého zvyku k tomu, aby beztrestně zbil druhého člověka. A ti debilové, co někoho drží, tak podat trestní oznámení i na ně za napomáhání. A být matkou toho děvčete, tak bych teda rozhodně nepřihlížela aniž bych nezasáhla.

hodnocení

2x

Já bych řekla, že inteligent mrská symbolicky, kdežto blb se jednou za rok chová tak, jak je jeho přirozenost, ale celý rok si to nemůže dovolit. Jinak rodiče se často holek nezastanou, aby nevypadali před těmi blby jako hlupáci. Měla jsem spolužačku, kterou opilý bratranec v pubertě tak sešvihal, že si nemohla ve škole sednout a její otec se tím jště chlubil v hospodě. Je to už přes 40 let a myslím, že dnes by se to už řešilo.

mela
hodnocení

1x

Kvuli takovym zlomyslnym kriplum nemam rada tyhle buranske velikonocni zlo-zvyky. Nekdy holka skonci s jelitama v nemocnici a mrskačum to projde? Samozrejme by tyrani zaslouzili patrične potrestat !

hodnocení

1x

Tohle, co popisujete je extrém. U nás jsme vždy ženský zmlátili tak nějak symbolicky, aby se neřeklo. Já Velikonoce držím pouze kvůli malým dětem, jinak bych je úplně vypustil.

mrgandy*
hodnocení

Právě, navíc je to křesťanský svátek, načež nasilí tomu odporuje. Za 20 minut tam jedu, je to pár desítek km, tak ať tam jsem za světla. Buď vychladnu a pojedeme ke mně do města nebo ne. Beru pro jistotu teleskop a boxer. Případně mi přejte sílu a švih s vymrskáním, jak to měli oni...

Už je pozdě, už jste asi na cestě, ale já být Vámi, okamžitě jdu se sestrou a podám trestní oznámení za ublížení na těle. vyfotit modřiny a rozhodně to nenechat plavat. Ale nejela bych za nima, to nemá smysl, zbytečně se tam asi porvete s naprostýma DEBILAMA a nic nevyřešíte.

hodnocení

1x

Jednou, když mi bylo asi 10, mě skupina cca 15letých kluků doslova zmrkala tímto způsobem. Mrskačky měli upletené z drátů, švihali vší silou a bolelo to šíleně... Je to hrozné, ale naštěstí to jsou opravdu jen výjimky. Jinak myslím, že alespoň u dětí by měli zakročit rodiče (i když u nás to tehdy nikdo neviděl a já jsem o tom pomlčela).

repkin*
hodnocení

1x
Když mu husa každoročně otevře, tak to normální je.
Nejel jste za ním už?
novinky.cz/...

vernon
hodnocení

0x
Žádný problém. Vždy je potřeba u mladých holek přitlačit. Je to tak v pořádku.
mrgandy*
hodnocení

Tobě příjde v pořádku držet ve dveřích a přitlačit? Neřeknu, když jí naplácám při tvrdším sexu, ale tohle? Cizí chlap drží někoho proti vůli, když vidíš, že to bolí?

Od dětství nenávidím Velikonoce a jakmile jsem o tom mohla rozhodnout sama, zrušila jsem je. Myslím, že mě jako dítě přetáhl "nad rámec" některý z mých nacamraných strýčků. Prostě s Velikonocema mohou všichni jít do nenávratna.

fugass*
hodnocení

0x
Normální to není. Svátky se zvrhly v ožraleckou pijatyku a dnešní mladí to tak berou. Vidět jak mi takhle mlátí dcerku tak ho vyhodim oknem. U nás jeden řezal holky spletenou bužírkou...řádně posílen alkoholem pak mlátil holky hlava nehlava, dokud s ním otcové nešvihli, nedal pokoj. Smutné je když otec od rodiny pije také a pustí do domu takovou bandu blbců s větou: jen jí náležitě dejte.

nikdo*
hodnocení

0x

Já jen nechápu, proč jim otevírala? Do zamknutých dveří by se nehrnuli. A o té tvrdosti? Všechno špatně. Ale zdaleka to tak není všude, natož pravidlem. Tiše doufám, že se jedná spíš o výjimky.

72mona3*

Proč? Že by tradice? *zed*

Pamatuju jako malá, že pár ožralů tak seřezalo babičku, že měla modřiny i na rukách...a přesto se příští rok s radostí chystala na další *šupání"... Já od té doby už ne. M.

Přesně. Tuhle stupidní a pro mě nepochopitelnou "tradici" jsem prostě zrušila. Na zvonění neotvírala (panebože, jsem blázen? sama doma, manžel se synky obcházeli z povinnosti tetičky, budu se ve dveřích přetahovat s ožralým spolužákem?) a za tři roky byl pokoj. Snesu jen symbolické poklepání od manžela a od synů, ai to bych oželela.

Jsou to úplné výjimky a podle mě poučený člověk už takovým podruhé neotevře. Druhá věc je ta, že někteří rodiče vedou dcery odmala k tomu, že musejí vydržet jakékoli (jakkoli silné až surové) mrskání bez hlesu. S tím už jsem se také setkala.

doplněno 17.04.17 21:56:

Polévání znám taky, ale jen v mírné podobě (z hrnečku, žádné vědro) :-D. Občas polévám i já sama. A ten jalovec... no věřím, že to asi pěkně bolí a škrábe. Normální chlapi šlehají více méně jen pentličkami, surovci na to používají obrácený konec, popř. jiné mučicí nástroje. Mně se jinak ten zvyk líbí, ale právě proto, že už jsem dlouho nenatrefila na žádného neadkvátního jedince.

liska*

A kruté je, když Vás brzo ráno zmrská vlasní manžel větví jalovce! To je probuzení! . A ještě Vás poleje, nebo pocáká hnusnou voňavkou. Že prý zvyk z Valašska.

To by bylo poslední, co by v životě udělal. Pak už by nikdy nevěděl, co má ve fašírce...

doplněno 17.04.17 21:51:

No, rozhodně bych byla TAK TOTÁLNĚ nepříjemná, že by si to příště rozmyslel.

nikdo*

Já teda nevím, ale voňavkou tady polévají študáci o svaťáku, když chodí městem, a vybírají. Kdo nedá, toho polejí voňavkou.

damandys
hodnocení

0x

Mrskání není ani potřeba, stačí vana se studenou vodou nebo ledový horský potok. :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]