Nejste přihlášen/a.
Podle noveho letaku by mel Lidl prodavat pristi tyden vysavac na okna za vyhodnou cenu, ale co si myslite o kvalite, bude stejna jako v nabidce internetovych obchodu, nebo za temer polovicni cenu je to horsi vyrobek? Vypada na pohled stejne jako ty drazsi, tak co by tomu mohlo chybet? Uz jsem tady kupovala treba naparovaci packu taky za zlomek ceny, ktera je na netu a funguje bezvadne, usetrena tisicovka a spokojenost laka k nákupu. Co myslite...?
Asi se Vám tady ozve řada lidí, kteří si nemohou nářadí z Lídlu vynachválit. Je to jejich názor, vyvracet to nikomu nebudu. Osobně s ním mám zkušenosti nevalné, ale možná mám na nářadí jen větší nároky. Ovšem kupoval jsem jen drobné nářadí (šroubováky, vrtáky...). S většími spotřebiči zkušenost nemám, ale soused minulý týden vracel jakousi elektrickou pilku hned druhý den. Můj názor je, že v prodejně potravin by se měly kupovat potraviny, v oděvech oděvy, v prodejně nářadí pak nářadí. Už jsem to tu párkrát psal, pro rohlíky taky nechodíte do železářství.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.