Nejste přihlášen/a.
Moje manželka je nákupčí dárků pro celou rodinu.A jak uslyšela slevy.tak hned:"pojď se mnou!"Tak jsme obrazili obchoďáky.
Ona má dar,že ví kdy kdo má narozeniny,svátek a hned po Novém roce ukládá dárky.Dnes jsme koupili kobereček pro děti,přenosný servírovací stolek a punčocháčky pro malou princeznu Elišku.Sadu ponožek a set nádobí.A cirkulárku pilu s laserem.
A teď ty věci budou čekat,až nastane jejich čas.
JABRAKA
V Ikea byla akce na sedací soupravy. Tak jedna je už naše za 9.000,- Kč /už byla potřebná/. PT /stařenka/
Nic moc, nemám tipy. Dnes jen povlaky na polštářky 40x40 - jeden za 12,50. Já bych nakupovala až bych brečela, všem vám závidím, ale nevím kde.
Všichni si to pěkně užijte a fakt vám nezávidím. Já kdybych se dostala do marketu se slevami, tak se neudržím a utratím důchod a přitom nic nepotřebuji. A vlastně jsem dneska koupila jablka na štrůdl za 9,-Kč/ kg. Jsou moc pěkná a už je mám připravené na večerní konzumaci. To je také dobrá cena, no né?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.