Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co jste si koupili ve slevách?

Od: jabraka* odpovědí: 24 změna:

Moje manželka je nákupčí dárků pro celou rodinu.A jak uslyšela slevy.tak hned:"pojď se mnou!"Tak jsme obrazili obchoďáky.

Ona má dar,že ví kdy kdo má narozeniny,svátek a hned po Novém roce ukládá dárky.Dnes jsme koupili kobereček pro děti,přenosný servírovací stolek a punčocháčky pro malou princeznu Elišku.Sadu ponožek a set nádobí.A cirkulárku pilu s laserem.

A teď ty věci budou čekat,až nastane jejich čas.

JABRAKA

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

4 kg kotlety bez kosti. Za 80 Kč kilo.

papene*

:)Povlečení na jednu postel za 79,60 kč.

hodnocení

0x

zatím nic!

hodnocení

0x

Sporák kombinovaný za 3.900kč-levnější jsem nesehnal!

rob*
hodnocení

0x

tři půlkilové čoko vánoční kolekce po 48,-

...už je skoro po nich *zed* a pak má člověk hubnout

ilona*
hodnocení

0x

Ja jsem to letos stihla,koupila jsem si outdorovou bundu zlevnenou ze 3.OOO,-Kc na polovinu a boty Reebok taktez.

hodnocení

0x

Flanelovou cíchu na peřinu 2x2m a 2 polštáře za 200 kč. Tu peřinu mám tak velikou z IKEA a miluji ji. Naprostá bomba! *ua*

papene*

Tu peřinu Vám závidím.*bum*

guess*
hodnocení

0x

Zimní bundu z pětky na dvojku, supr kup, ostatní mi ji pořád chválí *ua*

hodnocení

0x

Tak jsem dnes koupil televizi LCD 24" Full Hd Digital LCD / USB / DVD Combi with DVBT

7499.Kč

raadek*
Karton 100% jablecneho dzusu 1l - 9,90kc. R.
pt®

V Ikea byla akce na sedací soupravy. Tak jedna je už naše za 9.000,- Kč /už byla potřebná/. PT /stařenka/

petr123*

Upřímnou soustrast nad kvalitou obrazu takové LCD...

hodnocení

0x

Nic moc, nemám tipy. Dnes jen povlaky na polštářky 40x40 - jeden za 12,50. Já bych nakupovala až bych brečela, všem vám závidím, ale nevím kde.

Zapomněla jsem podotknout, že ta cícha na peřinu má rozměr 200x240 a polštáře nejsou také na IKEAcké, ale půl hodinka u šicího stroje to napraví.*jasne*

lidka*
hodnocení

0x

Všichni si to pěkně užijte a fakt vám nezávidím. Já kdybych se dostala do marketu se slevami, tak se neudržím a utratím důchod a přitom nic nepotřebuji. A vlastně jsem dneska koupila jablka na štrůdl za 9,-Kč/ kg. Jsou moc pěkná a už je mám připravené na večerní konzumaci. To je také dobrá cena, no né?

petr123*
hodnocení

0x

Já ušetřil na slevách nejvíc - nenechal jsem se zblbnout a nekoupil jsem NIC. Kupuju si to co potřebuju, ne to co je zrovna levné...

chlamak*
hodnocení

0x

Cigarety - Cleopatra - dovoz z emiratu. 10,- Kc za krabicku. Koupil jsem 10 kartonu! *palec**tanec*

papene*

A nepoto.. se po nich?*smich*

juvla*
hodnocení

0x

Co blbnete, podívejte se kolik to stálo na podzim, Vždyť je to kolikrát ještě dražší. A co se týká oblečení, tak to jsou šunty, co by ani bezdomovec nenosil, ležáky kterých se nemůžou zbavit. Vytáčí mě jak se snaží lidi oblbnout, že zlevňují,

celp*

Nic.Šak majů prdlajs.

pt®

celp, teď jsem se od srdce zasmála, má to vtip. PT /stařenka/

hodnocení

0x

A víte jak to je se slevama?

novinky.cz/...

Ano, je to tak. Stačí znát nákupky a už se můžete chytat za hlavu :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]