Nejste přihlášen/a.
Ahoj jsem zaměstnanec v továrně a dělám krátký-dlouhý týden denní-noční + přesčasy,plat mám pěkný ale chtěl bych ještě nějakou práci,výpomoc,zaměstnání,brigáda na dny volna a nebo třeba na pár hodin po ranní třeba do pulnoci a po nočních až bych se vyspal
Myslíte že je to možné?Kde takové nabídky shánět?I kdyby mi to hodilo třeba 1500-2000/měs.tak by to bylo dobrý,jde mi o to že se v ty volné dny - chvíle cítím jako neuplatněný
![]()
Díky za názory
Co v té továrně děláte za práci,že ještě máte chuť potom pracovet? Asi nic náročného.To volno máte na odpočinek.Strháte se na brigádě a v továrně se Vám stane úraz kvůli únavě,že jste mimo odpočívání do půlnoci dělal něco jiného.
Jestli Vám ale stačí brigáda kolem dvou tisíc,tak běžte roznášet letáky.Je to na cca hodinu a půl osm set schránek jednou týdně a máte přes dva tisíce za měsíc.Sám to dělám a pokud neprší,tak je to pohodová procházka.K tomu mám i jiné aktivity a jsem doma bez buzerace zaměstnavatele za zadkem.Kolem patnáctky mi dá stát,skoro dvanáct má manželka,něco si vydělám brigádama.Suma sumárum máme oba měsíčně kolem třicýtky měsíčně čistýho (důchody,dávky,apod.) a nechodím do továrny.Ale do ,,práce,, jdu zítra 15.4.Jsou pro i proti.
Kde shánět takové nabídky? - já ten roznos sehnal na nástěnce v Bille.Takže ptát se ,koukat,volat.Jen nevolejte a nepište na ty inzeráty na netu (skládání tužek,lepení obálek apod.)-to je jen podvod.Ještě ale nevím,co na to Váš ,,chlebodárce,, a jak to budete mít s daněma.Já i na tento roznos podepisuji ,,růžovej papír,, a jsem i od zaměstnavatele pojištěn na úrazovou pojistku (platí to on).Brigád je spousta - třeba jako pokladní,doplňování zboží,inventury,atd .atd...Výběr je velký,ale nevím co konkrétně chcete ve svém volném čase dělat.Hlavně nepadněte jak se říká ,,na hubu,,.
V továrně vydělám cca. 25 - 28000 náklady na život 10000 ale nějak se cítím méněcenný a chci ještě neco dělat jsem spíš šetřílek ale neošidím se a na koníčka už ted nemám čas respektive ten co mám bych využil spíš výdělkem
Jako koníčka bych měl rc létaní heli nebo copter ale na to je potřeba víc času a ten čas co mám je zbytečný tak bych ho raději zpeněžil
Alespon na pár let ne do smrti ![]()
Možná seženete nárazové, jako úklid sněhu,sekání trávy, hrabání listí, kolem nějakých penzionů, kde nestíhají. Nebo můžete dobrovolnicky venčit psy v útulcích, či vozit na vycházky seniora, nebo založte ochotnické divadlo,turistický oddíl, či upravte před barákem záhonky. To ovšem není výdělečné, ale užitečné.
Jinak: Vaše starosti bych chtěla mít.
Předpokládám, že v baráčku nebydlíte, to byste měl jiné starosti. Tedy v bytě? Dejte se do představenstva BD, Svj, nechte se zaměstnat nějakým jako správce, údržbář, uklizeč. Mohu Vám zaručit, že nevyužitý se cítit nebudete (spíš zneužitý). Jestli to hodí 1,5-2k měsíčně? No, někdy míň, někdy víc...
pracuji stejně jako Vy, krátký/dlouhý týden, noční/denní. také jsem uvažoval nad brigádičkou, protože stejně po noční nespím, ale jsem tak rozsekanej ( a to dělám mistra), že a to kašlu. kdyby mi bylo dvacet let, tak neváhám. co bych pak s těmi penězi dělal a abych je šetřil pro dědice, to ať si každý zaslouží sám.
Proč by to nešlo? Spousta žen pracuje třeba v kanceláři a po večerech chodí uklízet. Švagr pracuje ve firmě kdy mívá 3 dny volno, tyto dny je na brigádě, naváží zeleninu do jednoho obchodu. Ovšem píšete 2000,- měsíčně a to myslím nestojí za to.
tak jestli všude pracují v kanclu jako u nás ve firmě, tak bych si vzal ještě dvě práce. jednu bych dělal hned při té u nás a další klidně po práci vykládat ručně 40" kontejnery ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.