Nejste přihlášen/a.
Ahoj jsem zaměstnanec v továrně a dělám krátký-dlouhý týden denní-noční + přesčasy,plat mám pěkný ale chtěl bych ještě nějakou práci,výpomoc,zaměstnání,brigáda na dny volna a nebo třeba na pár hodin po ranní třeba do pulnoci a po nočních až bych se vyspal
Myslíte že je to možné?Kde takové nabídky shánět?I kdyby mi to hodilo třeba 1500-2000/měs.tak by to bylo dobrý,jde mi o to že se v ty volné dny - chvíle cítím jako neuplatněný
Díky za názory
Co v té továrně děláte za práci,že ještě máte chuť potom pracovet? Asi nic náročného.To volno máte na odpočinek.Strháte se na brigádě a v továrně se Vám stane úraz kvůli únavě,že jste mimo odpočívání do půlnoci dělal něco jiného.
Jestli Vám ale stačí brigáda kolem dvou tisíc,tak běžte roznášet letáky.Je to na cca hodinu a půl osm set schránek jednou týdně a máte přes dva tisíce za měsíc.Sám to dělám a pokud neprší,tak je to pohodová procházka.K tomu mám i jiné aktivity a jsem doma bez buzerace zaměstnavatele za zadkem.Kolem patnáctky mi dá stát,skoro dvanáct má manželka,něco si vydělám brigádama.Suma sumárum máme oba měsíčně kolem třicýtky měsíčně čistýho (důchody,dávky,apod.) a nechodím do továrny.Ale do ,,práce,, jdu zítra 15.4.Jsou pro i proti.
Kde shánět takové nabídky? - já ten roznos sehnal na nástěnce v Bille.Takže ptát se ,koukat,volat.Jen nevolejte a nepište na ty inzeráty na netu (skládání tužek,lepení obálek apod.)-to je jen podvod.Ještě ale nevím,co na to Váš ,,chlebodárce,, a jak to budete mít s daněma.Já i na tento roznos podepisuji ,,růžovej papír,, a jsem i od zaměstnavatele pojištěn na úrazovou pojistku (platí to on).Brigád je spousta - třeba jako pokladní,doplňování zboží,inventury,atd .atd...Výběr je velký,ale nevím co konkrétně chcete ve svém volném čase dělat.Hlavně nepadněte jak se říká ,,na hubu,,.
V továrně vydělám cca. 25 - 28000 náklady na život 10000 ale nějak se cítím méněcenný a chci ještě neco dělat jsem spíš šetřílek ale neošidím se a na koníčka už ted nemám čas respektive ten co mám bych využil spíš výdělkem
Jako koníčka bych měl rc létaní heli nebo copter ale na to je potřeba víc času a ten čas co mám je zbytečný tak bych ho raději zpeněžil
Alespon na pár let ne do smrti
Možná seženete nárazové, jako úklid sněhu,sekání trávy, hrabání listí, kolem nějakých penzionů, kde nestíhají. Nebo můžete dobrovolnicky venčit psy v útulcích, či vozit na vycházky seniora, nebo založte ochotnické divadlo,turistický oddíl, či upravte před barákem záhonky. To ovšem není výdělečné, ale užitečné.
Jinak: Vaše starosti bych chtěla mít.
Předpokládám, že v baráčku nebydlíte, to byste měl jiné starosti. Tedy v bytě? Dejte se do představenstva BD, Svj, nechte se zaměstnat nějakým jako správce, údržbář, uklizeč. Mohu Vám zaručit, že nevyužitý se cítit nebudete (spíš zneužitý). Jestli to hodí 1,5-2k měsíčně? No, někdy míň, někdy víc...
pracuji stejně jako Vy, krátký/dlouhý týden, noční/denní. také jsem uvažoval nad brigádičkou, protože stejně po noční nespím, ale jsem tak rozsekanej ( a to dělám mistra), že a to kašlu. kdyby mi bylo dvacet let, tak neváhám. co bych pak s těmi penězi dělal a abych je šetřil pro dědice, to ať si každý zaslouží sám.
Proč by to nešlo? Spousta žen pracuje třeba v kanceláři a po večerech chodí uklízet. Švagr pracuje ve firmě kdy mívá 3 dny volno, tyto dny je na brigádě, naváží zeleninu do jednoho obchodu. Ovšem píšete 2000,- měsíčně a to myslím nestojí za to.
tak jestli všude pracují v kanclu jako u nás ve firmě, tak bych si vzal ještě dvě práce. jednu bych dělal hned při té u nás a další klidně po práci vykládat ručně 40" kontejnery
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.