Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechápu ho podruhé

Od: denie odpovědí: 12 změna:

Dobrý den,již jsem sem psala, s předmetem otázky:NECHÁPU HO. kdo ví,prosím o rozumné odpovedi,včera se mi večer ozval,po 8 dnech, přepošlu co sme si psaly,prosím jak to zde vidíte..je to k lepšímu,nebo naopak? pro me už je plus to že napsal...

Achoj Romiii

čt 20:55

Ahoj

Jakpak se máš?

Tak nejak na pul,ani ne skvele,ani ne spatne

Tak aspoň, že taaak já jsem vyřízenej úplně, chodící mrtvola

Proc mi vlastne pises?

Je na tom něco špatného? To už si nebudeme psát?

Jo,jen.. Tvrdil si,ze chces cas , tyden je malo,ne?

Ano potřebuju... A to ale přece neznamená, že si nemůžeme normálně psát

Ok

No chápu to, zklamal jsem tě, naštval jsem tě... To je mi podobný, všechno pokazit, aaaano...

Achjo

Promin.. Neni to pro me jednoduchy,kdyz mi od tebe chodily denne smsky..ted nic.. Ale sem rada,zeses ozval...

Romiii promiň, budu psát častěji, jen vážně potřebuju nějakej ten čas
Jsem sám ze sebe zmatenej já už jsem ti musel napsat, je to všechno úplně divný pro mě
Od soboty je dneska první den co nepiju, jsem unavenej, smutnej, ani nevím, co mi vlastně je...

Aha..no ja sem byla smutna celej tyden... Nechci abys mi psal jen tak,to ne...a cas ti prece davam...

Romiii ty jsi nejhodnější prostě... Já se musím dát dohromady trošku, všechno to co dělám, jak žiju...
Stejně i přez tohle na tebe myslím, nejseš mi volná a doufám, že co nejdřív bude všechno dobrý...
Já Už dneska půjdu spát, mám deprese úplně a jsem mrtvej

Jo ja taky,takovej blbec sem,dobre tak snad se semnou pak sejdes a popovidas si semnou i osobne

Ano, vím že mým slibům už nemáš důvod věřit, ale ano, sejdu, chceme se spolu opít přece

Aha

Fajn

Sejdeme se Romi a popovídáme si ano

Az teprve prijedes,tak uverim

Tak dobjou noc

Tak dobře papaa a dobrou, jdu spát, hlava mě bolí, jsem hotovej

Jdi

A znovu se moc omlouvám

Neomlouvej se,neslibuj,bud tak hodnej!

Dobře Romi, papaa

Pa

8:09

Camel vymazal(a) vaši přezdívku

ráno si smazal mou přezdívku zlatíčko...což nejak nevim proč...ale asi to není podstatný nebo ano? jsem ráda že se ozval,a chtel vedet jak mi je...i když nevim proč ma furt deprese jak píše...myslíte si potomhle že se fakt už sejde a popovídá si semnou aspon?:/

zámek
strejc uzavřel tuto otázku
... a potřetí už nebude!

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já jsem starší kus, takže takové diskuze mechápu. Nezlobte se na mě, pro mě to jsou kecy o ničem a vůbec nechápu, jak si může dnešní mladá generace myslet, že z něčeho takového vyroste normální vztah. Ať si jde psát někam jinam a vy se nesnižujte k takovému prapodivnému "dopisování".

hodnocení

1x
V jednom filmu, kde jeden muž učil druhýho to, jak nějakou ženu sbalit, byla hláška: "Nikdy si nezačínej s ženou, která je na tom hůř jako ty".
Prostě si najděte někoho normálního a v pohodě.

hodnocení

1x

Já nechápu, co pořád čekáte od lidí. Jaké odpovědi? Nechcete sem hodit jiný téma? I výborný vtip se nedá poslouchat stále dokola. Vás by bavilo poslouchat stále dokola jeden vtip?

liska*
hodnocení

1x

Jaké deprese? Není to absťák? Komunikace o ničem! Tam nic nikam nespěje. On má problémy sám se sebou a nechce, abyste byla svědkem nějakých jeho stavů.

hodnocení

1x

Nechápu ho podruhé...

...a my Vás. Nejde to, nepůjde to, nikdy. Je marnej. Proč? A není to jedno?

Nic dobrýho z toho nikdy nebude.

NEMÁ TO CENU

NE!

*bum*

lidus*
hodnocení

1x

Nechápala jsem poprve, nechápu¨podruhé asi to bude tím, že je mi víc jak 50. Co vlastně chcete poradit?

hodnocení

1x

Úplně o ničem. Jako všechny Vaše otázky na toto téma. Tak jako vy nevíte co si o tom svém pisálkovi máte myslet, tak zrovna já nevím co si mám myslet o Vás. Jenom jedno mne napadá, nemá to smysl. Nejlepší bude ignorovat Vaše opakované dotazy na jedno a to samé téma. On Vám píše také kolem dokola to samé, tak to udělejte také tak. Ignorovat, neodepisovat, vymazat ho z hlavy. A když nevěříte, tak mu pište a čekejte a čekejte a malujte si vzdušné zámky...

doplněno 14.04.17 13:36:

Ann, divná nejste Vy, ale ten tazatel. Možná to ani není soukromá pošta, ale nějaká fantasmagorie.

vilik*
hodnocení

0x
Já být vámi bych se konečně přestal ztrapňovat od nějakého alkoholika, skončil bych s falešnou sebelítostí, našel bych si za přátele normální lidi a začal napravovat vztahy s mým okolím. Zkusil bych pro začátek třeba umytí nádobí.

hahanaj*
hodnocení

0x

Vy nemáte žádné sebevědomí , doprošujete se od takového člověka .Vůbec to nechápu co od něj čekáte?Takové kecy pořád dokola...*cert*

an*
hodnocení

0x

Možná jsem divná, ale já nechápu lidi, kteří klidně zveřejní soukromou poštu ...*stop*

culdabulda1*
hodnocení

0x

Vy z nás prostě chcete vymámit ujištění, že Vás hoch miluje, jenom je krapet "rozhozený" - ale nakonec se vezmete a budete šťastni až do smrti, že -? Ale asi máte smůlu - nikdo z nás zde na Poradně není tak s prominutím bl... ! - ale Vy na to nakonec sama taky přijdete... čas vždycky ukáže, kde je pravda - jenom se holt budete muset ještě chvíli trápit, pokud chcete věřit Vašemu "příteli"? - a ne nám...

elane

Možná ani není cílem získat od rádců smysluplnou odpověď, ale umístit se v kategorii nejnavštěvovanější link a/nebo link, na který se nejvíc odpovídá. Řekla bych, že je v tom nějaká sázka nebo je slečna z MARZU.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]