Nejste přihlášen/a.
ale to by museli met vsechno zbozi takhle.
pro zkousku jsem namatkove vybral x blbosti a pokazde to same oznameni tak ze tento problem to asi nebude.A nakupuji tam jiz asi pul roku a nikdy se mi to nestalo
A zkontroloval jste si košík? Nemáte tam náhodou větší množství zboží, Tohle samé se mi jednou stalo také. Objednávala jsem také pro mé kamarádky a byla to semínka. tak se stalo, že jsem do košíku házela jednu položku za druhou a později jsem to chtěla probrat a vybrat to co opravdu koupím. A najednou jsem nemohla do koše vůbec nic přidat a psalo mi to to samé co Vám. Už jsem si myslela že jsem klikla někam kam jsem neměla, až mne napadlo pár položek vymazat a už to šlo. V košíku je nastaven limit vhozených předmětů, pak už to nejde. Zkuste vymazat předměty ze svého košíku a znovu tam něco vhoďte.
U těch semínek se to nezdá a já přihazovala a přihazovala, až jsem v něm nakonec měla asi 90 položek . A možná víc, už si to nepamatuji úplně přesně. Ale jakmile jsem vyhodila tři položky, tak už jsem zase ty tři mohla přidat.
No ono je to o tom, že si to asi dal tazatel do překladače a někdy je to fakt sranda, co z toho nakonec vyleze. Já jsem se řídila jeho informací, že nemůže přihazovat zboží do košíku. Mne to také odkazovalo zpátky a na můj účet, ovšem srozumitelnějším způsobem. Ale stejně je to tam špatně vysvětlené. Říkají vrátit se na účet a pokračovat a myslí tím zřejmě něco z toho koše zaplatit a pak teprve pokračovat. Já jsem odmazala položky a pak to šlo zase přihazovat.
tak vse vyreseno,prvne jsem to zkusil a nakup provedl pres jiny vyhledavac a pak jsem resetoval googl a funguje taky.
Dik za rady
pak jsem resetoval googl> a ja myslel ze si ho ovladaj samiD
Jsem si vzpomnel jak se bavi dva admini:
-Kámoš včera během 5 minut shodil hlavní server.
-On je hacker?
-Ne, debil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.