Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za písničku?

Od: jardacountry® odpovědí: 1 změna:

Nevíte někdo kdo to zpívá?

.som dievča ako iné, som obyčajná Eva..mám tisíc rôznych mien,no v každom ktosi spieva..som dievča ako iné a rada nosím mini,nohy mám v lavíne pohľadov..oooo do vitríny.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Já budu jen hádat. Vzhledem k tomu jménu Eva a slovenskému textu zkusím zpěvačku, která se jmenovala Eva Kostolányiová. Zemřela už dávno, snad někdy v polovině 70. let velmi mladá, tuším něco přes 30 let. Mám doma 2 singly. Jeden je Keď si sám - Nočná pieseň a druhý Waterloo - Čo všetko je láska. Z nich to není žádná. Ještě mě napadá zpěvačka Eva Máziková, ta snad zpívá doposud. Ale je to jen odhad.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]