Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plavky - tanga

Od: lucka* odpovědí: 45 změna:

Ahoj, v poslední době jsem si oblíbila nošení tanga kalhotek, docela jsem si na ně zykla a řekla jsem si,že když je nosím vlastně pořád, mohla bych si je pořídit i jako plavky a přes léto se do nich opálit. A z peněz z brigády se tak nyní i stalo.. koupila jsem si ty z obrázku níže. Sice ještě není léto, ale ráda bych si je vyzkoušela už teď, chodím tak 2x týdně plavat tady do kryťáku.. Ale jsem popravdě trošku nervozní jaké budou asi reakce okolí :D Moc holek u vody v létě nevídám v tangách.. a u nás v bazénu sem neviděla snad ještě žádnou. Co vy holky, případně ženy, nosíte tanga k vodě? a reaguje okolí nějak? A co kluci, líbí se vám takový styl plavek na holkách? Jen dodávám, že je mi 16 a postavu na to myslím mám, aspoň přítel mě v tom utvrzuje :) Díky zá názory :)

Plavky - tanga

45 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

culdabulda1*
hodnocení

3x

- pokud máš pěknou figuru a nevadí Ti odhalování - jdi do toho ! - Až budeš stará, nebo neforemná, tak už moc "parády" nenaděláš, takže si to užívej dokud to jde !

Souhlas *pivo*
Kdyz je slecna krasna a ma super postavu a hezky zadecek bez ruznych pupinku a vredu , tak smele do toho.
lucka*
hodnocení

tak tedy děkuji za podporu! :D těším se, až si je v sobotu vezmu :)

danys*

Do krytého bazénu se to opravdu nehodí, budeš za blbku*smich* Na koupaliště, k moři atd. není problém, pokud nemáš hroší zádel

lucka*

Tak mě jen napadlo, proč stejná holka ve stejných tangách je v krytém aquaparku podle Vás blbka a na koupališti nebo u moře v pohodě?:D Jinak hroší zádel opravdu nemám.. :)

sebod*

Lucko, já se domnívám, že byl myšlen krytý bazén - takové to - bázen a jinak nic okolo. Kde si můžeš opravdu jen zaplavat a nejsou tam jiné atrakce.

lucka*

No náš aquapark, jeslti to není moc nadnesené má dvě části, jedna jsou plavecké dráhy a druhá taková ta relaxační, s tobogánem, ,,divokou řekou" perličkovou koupelí a tak.. já to obvykle kombinuji, tak 45 minut plavu a pak si jdu odpočinout do té relaxační části.. ale i kdyby to byl jen ten plavecký kryťák, čistě hypoteticky.. to bych byla za blbku, když si na léto koupím tangové plavky a přes rok v nich budu chodit i kondičně plavat? Plavalo se mi v nich v sobotu stejně dobře jako v čemkoliv jiném :D A přijde mi zbytečné si kvůli tomu kupovat dvoje plavky..

hodnocení

2x

Pokud se do bazenu chodis vystavovat, tak si je vem. Pokud plavat, tak bude existovat i funkcnejsi vyrobek.

Mozna to pro Tebe bude prekvapujici zjisteni, ale v krytem bazenu se neopalis a pokud nechodis do solarka, tak sejrovatej zadek s pupinkama nebude zas az tak paradni pokoukani, jako na ten na prilozene fotce.

Kazdopadne. Klidne si je vem, pro zlepseni nalady pritomnym panum to bude jiste vitane, ale je to tak trosku levne...

hodnocení

2x

Nevím jak trávíte čas na bazéně, ale většina lidí tam má 95% času zadek pod hladinou. Takže je to jedno :)

A tak čtvrtina lidí i hlavu, jak už podotkla @pb. Takže z dobrého úhlu je dost dobře vidět. Jedno to tedy rozhodně není *smich*.

doplněno 13.04.17 16:32:

@pb: Bacha na krční páteř, je lepší sledovat spáry pod sebou. Mužská polovina populace by taky snadno mohla dopadnout jak Martin Pechlát v Účastnících zájezdu :-D

pb®
Jo. Já si třeba lidi v bazénu prohlížím. A pod vodou je vidět báječně. Tuhle jsem pánovi přede mnou studovala popraskané paty. To kolikrát udělam víc temp pod vodou. A i když nosím plavky normální tak si říkám, co za výhled má plavec za mnou.

hodnocení

1x

Nejsem puritán, ale tento typ plavek se na krytý bazén nehodí. Na přírodní koupaliště OK a stejně by bylo vhodné se nejprve do nich opálit někde na zahradě. On bílej sejrovej zadeček v nich nijak nevynikne.;)

hodnocení

0x

No, pokud jste to opravdu Vy, tak nevidím z estetického hlediska problém. Mně se to líbí, ale já jsem také "holka", a se mnou by to nic neudělalo. ;) Ale nevím co se může stát, když bude někde poblíž nějaký kluk který má problém udržet erekci pod kontrolou. Abyste se pak nedivila, že Vás někdo zkusí zatáhnout do houští, je to dost provokativní. Ale počkejte na ohlas nějakého pána tady. Určitě se někdo ozve...

lucka*
hodnocení

To samozřejmě nejsem já, mám zadek trochu větší a kulatější a rozhodně ne tak vyretušovaný :D je to pouze foto těch plavek z katalogu.. nenapadlo mě,že to bude matoucí :) Dát svůj zadek na net se ještě neodvažuji :D

Tak pokud ho máte kulatější a ne tak hlaďounký a správně "vymakaný" jako na tom foto, tak to raději noste doma na zahrádce pro potěšení očí Vašeho přítele. Budete asi hodně zklamaná z ohlasů, které nemusí být příjemné. Jsou přece i jiné modely opravdu krásných plavek, kde vynikne pěkná postava a není to tak provokativní. Schválně si doma navlékněte ty tanga co nosíte jako kalhotky, vemte si jedno zrcadlo do ruky, postavte se zády k jinému zrcadlu, ohněte se a koukněte do zrcadla v ruce. To co uvidíte Vás může docela překvapit a i vyděsit...;)

A že byste na koupališti jenom stála a pózovala, to určitě nebudete.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ano, pánům se to bude líbit, puberťáci z toho budou mít svátek a tělnaté ženy puknou závistí.

Navíc, nikdo Vám nemůže říci, že jste nahá - ty tři šňůrky zahalují vše podstatné . Zdravím!

hodnocení

0x
Pokud jste pripravena na to , ze vas budou kluci ocumovat a nevadi vam to. Tak proc ne. V lete u more normalka , i opalovani nahore bez.
A videl jsem to jak na bazene venku , tak i na krytaku.
Pokud na to mate postavu a jste si vedoma ocumovani tak proc ne. Jdete do toho. Nemate se za co stydet.

hodnocení

0x

lucko, jsou pěkné a pokud do toho máte figuru, tak proč ne? Ona to může být u vody docela sranda, až si bude pánské osazenstvo vedle svých poloviček rychle nasazovat brýle a přetáčet se na břicho :-D

pohanka*
hodnocení

0x

Zcela bez závisti, se mi to moc nelíbí. Běžte se v nich klidně koupat, ale nechoďte sama z bezpečnostních důvodů. Tedy raději s přítelem.

V létě u krytých bazénů i venku na přírodních koupalištích mohou být bohužel i přišedší, je jich zde více a více. Nevím odkud jste, počítám ale, že v Praze je v létě na koupalištích a bazénech přece jenom potkáme.

haf

Potkavat migranty budeme urcite i u bazenu a asi to nestoji za to riziko, jestli se na tebe nekdo vrhne, tak okolni čumilove te mozna neubráni, sousedni nemecke divky by mohly vypravet *ee*

doplněno 13.04.17 19:31:

Sve partnerce by to asi dovolil jen borec, ktery rad dela bodygarda a je kdykoliv pripraven zasáhnout pri ohrozeni. U vody jsem v lete casto vidal par - ona chodila zasadne nahore bez dole tri niti a on vzdy po jejim boku kamkoliv :)

iveta*
hodnocení

0x

Tanga jsou dvousečná zbraň. Jsou krásné a dovolí ti opálit si zadeček. Ale musíš na ně mít postavu. Hlavně pak zadek. Já osobně nosím normální plavky. A na zahradě se opálím jak potřebuji. Tanga dost odhalí a je to spíš na tobě kolik toho chceš odhalit a proč.

Může se taky stát, že půjdeš a lidi se začnou usmívat a brblat pod nosem s úsměvem. A bude ti to nepříjemné. To je riziko. Tanga ti totiž nedovolí mít žádnou vadu na zadečku. To je ta druhá strana.

Jinak s kamarádkama nemáme problém ohodnotit jinou ženskou postavu. A holky v tangách vídávám. Asi nejkrásnější ženský zadek který jsem kdy viděla byl v Římě. Fakt Luxus(nebyla to Italka, nějaká Evropanka). Ale to byl výstavní kus. A to jsem ženská, takže i ženy koukají. ;)

pb®
hodnocení

0x
Jestli chceš v tomhle na někoho roztahovat nohy...Ono v brýlých pod vodou je vidět dobře a předpokládám, že chodíš plavat, tedy hezky do lajny. Přítomné pány pohled na skoro nahý rozkrok mladé slečny potěší, erekci jim to v chladné vodě snad nezpůsobí, ale tím si nejsem jistá. A přítomné dámy budou koukat také, proč by se nepobavily.

malinovka*
hodnocení

0x

Když má holka peknou figuru tak proč ne :) Akorát vím sama, že já bych si netroufla a myslím, že nepatřím mezi nějaké hrošice :)

ver*
hodnocení

0x
Do krytého bazénu bych si je nevzala, ale na koupaliště, proč ne. Akorát budeš jistě středem zájmu, pokud jsi celkově pěkná, tak jen abys s tím počítala. Mně by se úplně nelíbilo, být pořád očumovaná :)
haf

Je to hlavne pro exhibicionistky, ktere to nosi prave kvuli tomu ocumovani, ale mnohem vic pozornosti by mohla vzbuzovat v tangach nevyholená p.delka *ua*

figurek*
hodnocení

0x

No to já zase si na rozdíl od moralistů a přisprostlých vtipálků myslím, že nejméně půlka kluků a pánů si vašeho zadku ani nevšimne. Ostatní se možná podívají, ale tak jednou nebo maximálně dvakrát. Očumovat a obtěžovat vás nebude nikdo.

V akvaparku v Uherském Brodě celkem běžně uvidíte ženské, které se převlékají ve společné šatně, úplně a všem na očích. Nepostřehl jsem, že by to pánskou polovinu návštěvníků nějak znepokojovalo.

Nepostrehl si, pac prave cumis po tech babach.

iveta*
13.04.17 16:23

*haha**palec*

figurek*

no ono je to možná tím, že někteří nečumí na ženské zadky, protože jsou na vyšším stupni kulturního rozvoje. Věřte nebo ne, ale v některých končinách se očumování ženy považuje za neslušné chování. I když je třeba úplně bez.

marek*

nevšimne... :) co to tam máte za chlapy? nevšimne...

vanda*
hodnocení

0x

týýjo, tak plavky tanga jsem v obchodě ještě neviděla, co je to za značku? no, pokud se dělají, tak proč je nenosit... zvlášť pokud si na to troufáte... já bych v nich asi nevylezla ani kdybych měla výstavní zadek :-D spíš se divím, že přítel nežárlí... ale pokud pochválil, tak proč ne... co je vám do okolí, noste co se vám líbí...

lucka*

Je to značka Calzedonia, měla jsem od nich pár legín a teď mají v nabídce i plavky.. tyto konkrétně nabízejí i po netu :) Ale je fakt,že jinak je jako plavky také nikde moc nevídám.. Vlastně i normální hezká tanga mi dá práci sehnat.. A přítel mě v tom spíše podporuje, ostatně kvůli němu sem začala nosit tanga jako taková.. :D

iveta*
jaké máš zkušenosti s legínami "Calzedonia". Sháním nějaké pořádné legíny které vydrží. Co potisk, vydržel a nebo se po chvíli začal loupat? Nežmolkují se?Děkuji.
Plavky - tanga #2
Plavky - tanga #3
Plavky - tanga #4
lucka*

Já od calzedonie mám dvoje koženkové z obrázku níže, jedny mám asi rok a už trochu ztrácí na lesku, s tím jak se perou.. a začaly být trochu průhledné. Druhé mám od Vánoc a zatím jsou stále v pořádku a plné kvalitě. Třeba podobné které jsem si koupila kdysi v New yorkeru tak byly ,,odřené" už po několikerém vzetí na sebe, natož po vyprání.. a ani mi tak dobře neseděli. Calzedonie u mě zatím vede :)

Plavky - tanga #5
Plavky - tanga #6

kaprik
hodnocení

0x

Tri niti v riti, hm, nebylo by to už lepší bez nich?

lucka*
A Vam se nelibi? Zas az takova exhibicionistka nejsem :D a kdyby, stejne by to v krytaku asi neproslo :P navic myslim, ze takhle zbyva aspon preci jen trochu mista pro fantazii, nebo ne?:)

lenkass
hodnocení

0x

tak my teď měli maminu s tanga plavkama na plavání rodičů s miminky! :-D no, pokud má na to člověk sebevědomí a zadek, proč ne :-D

lucka*

Náhodou, to zní docela sympaticky :) Jen se bojím, když vidím občas pohledy ostatních holek, že ji maminy asi nepochválily, že?:D

hodnocení

0x

Modelka na fotce je pěkná, to musím uznat. Pokud ale máte zadeček oplácanější, jak píšete, nedoporučovala bych. Rok chodit do fitka, makat na sobě a pak až ukázat...

Jinak - pozor na sluníčko. Zadek je část těla, která se běžně neopaluje. Známý za hluboké totality získal nepříjemný zážitek. Letěl od ROH k Černému moři, přiletěli, něco s kamarády popili, vyrazil k moři. Zaujala ho nuda pláž, to v Československu nebylo. Odložil veškerý oděv, roztáhl deku, lehl si na břicho a ...tvrdě usnul. Probudil se navečer a byl spálený, jako z trouby. Dotáhl se v horečce na hotel. Zbytek dovolené strávil v pokoji vleže na břiše, na zadku naplácaný ledový tvaroh či jogurt. Zadek rudý jak sovětský prapor, kusy kůže šly dolů. Z dovolené neměl nic, žádné koupání v moři. Proto zadek pomalu na sluníčko připravovat, nevlézt tam nepřipravená.

Jinak plavky tanga bych doporučila všem Čechům. Proč? Na jedné zahraniční dovolené jsem slyšela hodnocení českých turistů. Jsou to prý batůžkáři a paštikáři s holou pr..., kteří nepustí chlup, když nemusí. Tak vidíte, podle tang by všude poznali Čecha. Spíš tedy podle té holé...*smich* Jaga.

miri*
hodnocení

0x

upřímně tanga móda jde úplně mimo mě, i když to nosím pod bílé kalhoty nebo šaty... zařezává se to zadku a je to velmi nepříjmné, zdravotně taky ne moc ok... ale když jsou na tom ty kalhoty a je to pro efekt, tak ještě ok, ale proč ukazovat holou zadnici v plavkách? má to být kvůli opálení nebo sexy? opalovat se můžu doma bez plavek a většina z žen co v tomhle vyleze soudných není a je to jen nechutný pohled, ale věřím, že pár chlípným dědulům by se mohlo líbit

lucka*
hodnocení

Kalhotky jsou asi přeci jen pohodlěnjší, ale já už nosím jenom tanga. Cítím se v nich sexy, líbí se příteli a ráda trošku provokuji kluky :) Jako plavky je mám ze stejného důvodu. A co se zdraví týče, tak není čeho se bát,i když je to klišé, které se traduje, ale mrkněte třeba sem rehabilitace.info/... :) A přikládám 14 dní staré foto ze Španělska, myslíte, že je to nechutný pohled? Ale upřímně.. PS: foto není moc povedené, uznávám, že přítel by mohl být lepší fotograf :D ale chci si zachovat alespoň trochu anonymitu, proto volím zrovna tohle :)

doplněno 25.06.17 12:14:

No a kouákm, že mám alespoň námět na další dotaz, aneb jak zmenšit fotku aby ji bylo možné umístit na ,,poraďte":D tohle se moc nepovedlo, dát ji sem v tom otevřeném okně :/ ale v původní velikosti sem prostě nešla umístit..

Plavky - tanga #7
abcd*

Koukám, po vyvěšení fotky diskuse skončila:) ... proste sluší a není co řešit *palec*

Ale hádám, že kluci určitě koukali;)

Jojo krasa. Vubec bych neresil.
lucka*

Děkuji :) A kluci nejen koukají :D Stalo se nám s kamarádkou, že poblíž seděli dva kluci a nabídli nám, zda si s nimi nechceme zahrát volejbal, což se nám předtím nedělo :D Nakonec jsme s nimi strávili docela příjemný den u vody, bylo to fajn, ale byla jsem za plavky nakonec pokárána, prý se jim špatně soustředí na hru :D

abcd*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]