Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zaznamenal jsem zprávu, že manželka pana Zemana navštívila dnes ve vězení pana Kajínka. Snad jsem to nepřehlédl, ale nevím proč a zda je to běžné. Máte pro toto nějaké vysvětlení? Je to jen humanitární gesto nebo něco jiného (příbuzenský / rodinný vztah tam asi není)? Je to součást předvolební kampaně? Je to příprava na milost pro vraha? Může pana Kajínka navštívit každý? Děkuji Vám za názory či přesnější informaci a zdravím!
Dobrý den, no, to je dost drsné vysvětlení . Ovšem, každá informace se může do budoucna hodit.
Zdravím!
Dobrý den, já jen doufám, že tam nedomlouvala nějakou budoucí spolupráci nebo neobjednala nějakou službu (až bude pan Kajínek venku) . Zdravím!
Vrchní humanista, neboli láska a pravda zvítězí, provedl v lednu 1990 celoplošnou amnestii, propustil vrahy, velkozloděje a.p., do půl roku bylo 15 tisíc amnestovaných zpátky.
Zástupce neviditelné ruky trhu provedl velkoplošnou amnestii v lednu 2013 na velko-zloděje, aby zloději měli také nějaký užitek.
Nýnější nájemce Hradu než odjede na Vysočinu, možná provede amnestii na několik kousků, aby část oblíbenců byla, také spokojena
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.