Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vycisteni stroje Veritas Famula 4691

Od: 11150 odpovědí: 1 změna:
Mam prosbu,chtela bych se pokusit vycistit tento stroj .Naivne jsem myslela,ze se odsroubuje kryt a vycisti.Podarilo se mi sundat celni desku,ocistit co je pod ni,horni kryt,pak desku u rucniho kola,ale ke vsemu se dostanu jen tak napul.Zadni deska samostatne sundat nejde,to uz bych musela rozmontovat vsechno.Je to tak,ze v servisu to opravdu rozeberou komplet a nemam se o to vubec pokouset,nebo je na to nejaka finta?Dekuji za odpovedi.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den,

my jsme ho dali do servisu.Sice to stálo 2000kč, ale vyčistili ho a seřídili a poškozené díly vyměnili a stroj de facto jak nový

(rok výroby 1980, zn. Husqvarna), ještě poctivá práce.Takže za nás naprostá spokojenost. Nemám obě ruce vyloženě levé,

ale tohle jsem radši přenechal odborníkům.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma Veritas

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]