Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pankrác? Byl to dnes on?

Od: babkazov® odpovědí: 8 změna:

Ze včerka na dnešek, který ze Zmrzlíků to byl?

doplněno 10.05.17 07:51:

A co kytky v truhlících? Přežily to?

Pankrác? Byl to dnes on?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, u nás je již od půlnoci chladná Blažena . Zdravím!

hodnocení

0x

Kupodivu žádný. Ti jsou až teď na konci týdne.

Kytky v truhlících za oknem by neměly být v ohrožení, protože se jednak jednalo o přízemní mrazím a jednak u domu, tedy i za oknem bývá teplota cca o 2°C vyšší, než ve volném prostoru.

hodnocení

0x

U nás naštěstí nic nebylo...

Kytky za okny jsou OK, jahody KO a zbylých pár poupat na kiwi to odneslo taky. Pro letošek mám v podstatě sklizeno.

sebod*

Tohle je právě v zahradkáření to smutné. Celý rok (někdy i více let) se člověk těší na květy, na plody a potom příjdou mrazy a je po všem. *sok* Nojo,no. I to je život ;)

hodnocení

0x

Kytky v truhlících OK, žena je ještě nevypustila ven...

Auto jsem ráno škrábal a na zahradu nemám odvahu jet. Vzhledem k tomu, že je to na sever a pěkně tam táhne, tak asi konečná. Uvidíme o víkendu. Mandloň před barákem už to zabalila před 14 dny. Letos mandle nebude...

doplněno 13.05.17 13:04:

Právě jsem se vrátil z hradu... Jahody komplet KO, třešně KO, ořech KO, jabloně přežily. *plac*

fram
hodnocení

0x

Možná se zmrzlíci předsunuli, to by bylo velmi žůžo. V truhlíku pažitka s poupaty, kvetoucí modře ajuga reptans, chryzantéma, taková stříbřitá skalničkacoprýpokvetežlutě a žabinec chladno už delší dobu neřeší. Pod nulu to nešlo.

hodnocení

Konečně to dnev vypadá na krásný a slunečný deń. :) *slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]