Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

6 chodové slasvnostní menu na Vánoce

Od: peugeot22 odpovědí: 4 změna:

ahoj,

chtěl bych od Vás poradit co by jste mi doporučili za slavnostní menu o 6 chodech na Vánoce. Jestli je možno tak dle gastr. pravidel.

Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

ckrumlov.info/...

tak se třeba poučit u profesionálů.

pohanka*
hodnocení

1x

Ahoj, zkus něco vypracovat sám. My to potom skoukneme, ohodnotíme, doporučíme, doplníme.

Takhle mi to připomíná konec školního roku a a vylosování tématické tabule k závěrečným zkouškám. *uspech*Trošku se zapoť sám.

hodnocení

1x
Já mám pocit že tahle otázka tu relativně nedávno byla položena,takže doporucim vyplnit chlíveček "Hledat"

lidus*
hodnocení

0x

poradte.cz/...

Názor mám stále stejný, něco napište a konzultujte s mistrem. Pokud i vaříte, vařte to co umíte a držte se osvědčených receptur. Nápoje?!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]