Výbava slušná, ale přijde mi snobská - koupíš set a jdeš čumět do vody. Chybí mi hledání jednotlivých dílů, vyrábění splávků, šití futrálu, odlévání olůvek atd. Myslim že i tohle k rybařině patří a místo radosti z funkčního dílu je jen vydělat prachy a jít nakoupit...
stir*
Dobrý večer. Pravda. Dávno tomu co jsem si uměla vázat mušky. Bylo to pro mě levnější. Krásný to býval čas, a kolik voňavých lipanů bývalo, a duháčů. Teď nejedna mrtvá řeka vedena jako násadova. Tak se to mění.
Pro začátek na naučení ke to OK. Je to klasický kaprařský prut. A co takhle dělený feedrový prut? Ten lze také použít na kapry a nastavuješ si jak chceš citlivou špičku. Tyto pruty jsou citlivější. Na těchto prutech ucítíš záběr, který na čarou nevidíš. Musíš ale volit variantu s výměnnými špičkami, nejlépe jednou dělený, dělá na klidnou vodu 3,6m. Má to i speciální krmítka a uši vlasce. Však si na netu přečti o feedrový. Petrův zdar.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.