Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je tu někdo rybář?

Od: sobul odpovědí: 6 změna:

Ahoj, chci začít chytat ryby a líbí se mi tenhle set. Mohli by jste se na to kouknout a říct mi svůj názor?

rybarska-vybava.cz/...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

1x

Pro začátek slušnej set.

asd1
hodnocení

1x

Výbava slušná, ale přijde mi snobská - koupíš set a jdeš čumět do vody. Chybí mi hledání jednotlivých dílů, vyrábění splávků, šití futrálu, odlévání olůvek atd. Myslim že i tohle k rybařině patří a místo radosti z funkčního dílu je jen vydělat prachy a jít nakoupit...

stir*

Dobrý večer. Pravda. Dávno tomu co jsem si uměla vázat mušky. Bylo to pro mě levnější. Krásný to býval čas, a kolik voňavých lipanů bývalo, a duháčů. Teď nejedna mrtvá řeka vedena jako násadova. Tak se to mění.

A tomu chlapci co chce začít, Petrův zdar.

prazskejpepik*
hodnocení

0x

když bude potřeba, budeme i rybáři :-D

sobul
hodnocení

0x

Prosím o názory

hodnocení

0x
Pro začátek na naučení ke to OK. Je to klasický kaprařský prut. A co takhle dělený feedrový prut? Ten lze také použít na kapry a nastavuješ si jak chceš citlivou špičku. Tyto pruty jsou citlivější. Na těchto prutech ucítíš záběr, který na čarou nevidíš. Musíš ale volit variantu s výměnnými špičkami, nejlépe jednou dělený, dělá na klidnou vodu 3,6m. Má to i speciální krmítka a uši vlasce. Však si na netu přečti o feedrový. Petrův zdar.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]