Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak to definovat

Od: mischel odpovědí: 5 změna:

Záleží mi na nem,záleží mi na tobe, co tohle slovo přesne znamená když to nekdo řekne nebo napíše co tim dává najevo? dekuju za odpovedi:))

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

1x

Nejsi mi lhostejný -jsi mi blízký .

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, dává tím najevo svou přízeň, sympatie, zájem, možná až lásku - je to myšleno pozitivně. Zdravím!

iz*
hodnocení

0x

Znamená to něco hodně podobného tomu, co cítíte Vy, když někomu řeknete nebo napíšete totéž.

hodnocení

0x

Anebo to mohou být jen takové kecy, jako když v amerických filmech se pořád říká - miluji tě zlato a jsi v pořádku? Za správného člověka mluví činy, ne slova.

amo

Nebo to taky muze znamenat - zálezi mi na tobe a proto poslouchej moje rady, neodporuj mi, duveruj mi, svěřuj se mi, sleduji te, nedej nic bez meho souhlasu, nelzi mi, zkontroluji te a beda ti, nakonec budes pykat *cert*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]