Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výše finanční odměny za výkopové práce

Od: kapitanmorgan® odpovědí: 14 změna:

Zdravím,

Potřeboval bych odkopat cca 30-40 cm vrstvu zeminy na ploše přibližně 65 m². Vykopaná hlína by se pak přesouvala cca o 20m v rámci stejného pozemku. Jedná se o běžnou zeminu.

Chtěl jsem se do toho pustit sám, ale jsem v posl. době poměrně dost pracovně vytížený a o víkendu si radši odpočnu, tak mne napadlo, že bych to nabídl jako takovou brigádu.

Ale vůbec netuším jakou bych měl za takovou práci nabídnout finanční odměnu? Určitě bych to dal úkolově.

Místo výkonu práce by bylo Brno.

Za rady a tipy předem děkuji :)

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

proč si nepozvete malý bagřík na pásech má to za chviličku? a jak je sucho ani nepořádek na pozemku neudělá

mnd®
hodnocení

0x

Za roznos letáků v Medlánkách mám skoro 250 Kč/hod. čistýho - cca 800 schránek/15 ulic.Lambáda - vycházka pokud neprší,žádná těžká práce to není.Kopání a přesouvání zeminy je fuška.Nevím jak úkolem,ale pod pět set na hodinu bych to dělat nešel.

xoduh
hodnocení

0x

To máme ručně odkopat cca 40tun zeminy a odvozit o 20metrů dále.

To tam nemůže vjet nějaký stroj. Traktorbagr.. atd.

Ručně to bude drahé.

doplněno 10.04.17 20:04:

Ručně to odhaduji na cca 40tis Kč.

hodnocení

Na pozemek je poměrně špatný/úzký přístup, nad bagrem jsem proto ani neuvažoval. Ale když tady byl 2x zmíněn minibagr, tak jsem se kouknul a zjistil jsem, že existují stroje široké např. 103 cm (vč. obsluhy 500 Kč/hod., což asi docela jde). Takový bagr by snad mohl projet, budu to muset ale ještě změřit...

krtek6*
hodnocení

0x

práce minibagru máš max do 500,-/hod a práce auta máš 34,-/km a čekačka... ručně to nezplatíte..nešpekulujte a vemte to strojem

vilik*
hodnocení

0x
Cena ručních výkopových prací se dá sehnat od 500 za kubík. Bez odvozu. Vy máte 20-26 kubíků, takže od 10-13 tisíc. K tomu připočtěte odvoz a úpravu pozemku. A nějaké ty daně.
Pokud to nechcete kopat dva víkendy sám a nechat na tom záda a ruce, vezměte fakt ten minibagr. Projede klidně i plotem, jen si sundá plotové pole a na podezdívku dá fošny.
manyy

Jestli se jedná o 65 metrů čtverečních plochy, což je pás 10 metrů x 65 cm na hloubku rýče, o tom bych ani nemluvil ale rýpal a za půlden musí být hotovo, ve dvou lidech polovic času...

manyy

10 x 6,5 metru je 65 metrů...

vilik*
Já rejpal nějaké rýhy, základy i několik záhonů, třeba na borůvky.
V průměru jsem byl schopný první vrstvu rýčem vzít tak 20-25cm. Pak nastoupilo tvdší podloží a sem tam šutr. Nakonec se dno rovnalo špičatou lopatou. Sám bych to i s odvozem odhadl u sebe pohoda práce na ty dva víkendy.
Ale ano, někdo fyzicky zdatnější by to možná udělal dřív. A někdo si za sobotu je schopný vydělat peníze na 2 hodiny práce minibagru.

10 metrů x 6,5 metru.Záleží na zemině ale šikovný strojník s bobkem to má za 2 hodiny hotovo

doplněno 11.04.17 11:23:

3 solidní brigoše 2 kolečka 2 basy piv flaška slivovice jeden den práce 5000,- na ruku

vilik*
A proč, když to bagřík shrne za půl ceny?
xoduh

Na to se brigoš vykašle.

Protože dostat 13Kč za ručně vykopanou zeminu na kolečko a pak odvézt 20 metrů daleko, kde s tím zase bude zápasit.

To je úplně mimo realitu.

xoduh

Opravil jsi se, ale ručně vykopat 65m2 a převozit 40tun zeminy není na půlden práce. *smich*

Jinak bych tě bral. *ua*

jop
hodnocení

0x
Klidně bych se do toho ručně pustil hned

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]