Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je kamarádství mezi m a ž?

Od: slehacka* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den dámy. Líbí se vám nějaký muž a protože máte charakter či se snad bojíte prozrazení, nabídnete mu kamarádství. Je to od vás 100%, s žádnou nevěrou nepočítáte. Já takovou nabídku dostal , jsem jí trochu poctěn, ale zároveň nechápu, jak by mi to zkrášlilo život. Takže, máte doma manžela, a až nebude poslouchat, zvednete telofon a " ahoj kamaráde, pojďme spolu zítra na skleničku" . Nerozumím tomu a chystám se odmítnout,i když se mi žena líbí (duševně). Domnívám se totiž, že ženy kamarádí a muži milují.

Díky za názory.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Co je pro Vás kamarádství a co je pro Vás přátelství? Kamarádství i přátelství mezi mužem a ženou funguje stejně jako kamarádství nebo přátelství mezi muži.

Nestojíte-li o takové vztahy, odmítněte nabídku. Já si ale myslím, že nás obohacují všichni lidé, s kterými jsme nějak v kontaktu – nejen kamarádi nebo přátelé.

Nechápu, jak Vás napadlo toto: »Takže, máte doma manžela, a až nebude poslouchat, zvednete telofon a " ahoj kamaráde, pojďme spolu zítra na skleničku".« → Takhle to podle mne není.

fiser22*
hodnocení

0x

Jestli vy v tom nehledáte víc než je tím zamýšleno.. Prostě a jednoduše vám dotyčná říká že se s vámi chce bavit, kamarádit, nic víc, nic míň. Vy se snad bavíte jen s muži, kamarádka žádná, protože v ní hned vidíte osobu která po vás prahne?

dam®
hodnocení

0x

Samotné kamarádství má nepsaná pravidla, tak neboj. Čeho? Oba určujete míru kamarádství.

Otázka Co je kamarádství mezi m a ž
Odpověď : Utopie.
Co k tomu dodat, já myslím že v tom páru má vždycky minimálně jeden očekávání že jen u kamarádství nezůstane. Teda pokud se to nevezme z opačného směru. Že ti dva si už spolu svoje zažili a zjistili že to není taková pecka aby to stálo za trvalý vztah. Pak bych věřil že ti dva můžou být dobrými kamarády bez postranních úmyslů.

hodnocení

0x

Pokud ses ty gay a ona lesba, proc ne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]