Nejste přihlášen/a.
Dobrý den dámy. Líbí se vám nějaký muž a protože máte charakter či se snad bojíte prozrazení, nabídnete mu kamarádství. Je to od vás 100%, s žádnou nevěrou nepočítáte. Já takovou nabídku dostal , jsem jí trochu poctěn, ale zároveň nechápu, jak by mi to zkrášlilo život. Takže, máte doma manžela, a až nebude poslouchat, zvednete telofon a " ahoj kamaráde, pojďme spolu zítra na skleničku" . Nerozumím tomu a chystám se odmítnout,i když se mi žena líbí (duševně). Domnívám se totiž, že ženy kamarádí a muži milují.
Díky za názory.
Co je pro Vás kamarádství a co je pro Vás přátelství? Kamarádství i přátelství mezi mužem a ženou funguje stejně jako kamarádství nebo přátelství mezi muži.
Nestojíte-li o takové vztahy, odmítněte nabídku. Já si ale myslím, že nás obohacují všichni lidé, s kterými jsme nějak v kontaktu – nejen kamarádi nebo přátelé.
Nechápu, jak Vás napadlo toto: »Takže, máte doma manžela, a až nebude poslouchat, zvednete telofon a " ahoj kamaráde, pojďme spolu zítra na skleničku".« → Takhle to podle mne není.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.