Je-li to životně důležité, je nejvyšší čas se do toho pustit sama. Vlož sem své postupy a výsledky, zkontrolujeme ti je. Úkol ale za tebe nikdo dělat nebude. (Doufám, že nebude.)
No, kéž by se nikdo nenašel, kdo sem dá kompletní řešení. Ale po zdejších zkušenostech tomu moc nevěřím. Skoro pokaždé někdo neudrží své ego na uzdě.
cesmina*
A kéž by se našel někdo, kdo to ego řešení bez předchozího snažení zadavatele smaže.Osobně mě tyto otázky na vyřešení dom.úkolů dost štvou.Aniž by kolikrát pořádně poprosili ,tak to sem vrznou a je to .Ještě ,že jsou tu tací ,co po nich chtějí alespoň jejich snahu o řešení.
vykuk*
a co když někdo to napíše velectění samozvaní učitelíčkové národa.
Vykuk, když už zdá se rejpeš, tak prosím s diakritikou, srozumitelně. Dá se to pochopit dost těžko a vyložit různě. Díky. A adresně... Koho myslíš těmi vele.samo. učitelíčky národa?
Jen na okraj... Tak jsem kouknul na ten papír s příklady... Jsem na světě hezkých pár desítek let, už se mi to spíše krátí, pracoval jsem celý život v mnoha oborech, hlavou i rukama, ale ty příklady jsem v životě nikdy nepotřeboval. A vsadím se, že vysoké procento běžných lidí také ne. Čím my to dnes na školách ty děti zatěžujeme? K čemu jim to bude? Snad jen pár jedincům... Ti se to naučí, pokud to budou potřebovat. . Dodnes umím i o půlnoci : ný, natý , itý, ičitý, ečný, ičný, ový, istý, ičelý... A k tomu i 2:1, 1:1, atd. Bohužel jsem to celý život nepotřeboval! Kolik z nás určovalo mocenství a názvosloví?
qwert
Hejkal: "Nikdy jsem to nepotreboval" vetsinou nerika nic o tom, jestli je nejaka znalost uzitecna. Obvykle to spis znamena, ze jsi ji sice potreboval, ale nedokazal rozpoznat, ze to potrebujes, takze jsi problem musel resit jinak.
angel*
Nahodou v jedne soutezi jsem to kdysi uplatnil a ziskal slusnou vyhru, aspon k necemu to bylo dobrý
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.