Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, kdo včera sledoval hokej na MS, tak zaznamenal v závěru utkání výpadek zvuku z kabiny komentátorů. Proč to nastalo vysvětluje toto video. Jistě i pan Záruba si bude dávat větší pozor na své emoce . Zdravím!
Tak to dopadlo ještě nejlíp jak to mohlo dopadnou. Je to borec, jak to prožívá a ani se mu nedivím. Když je někdo fanda a navic komentátor, tak to dostane patřičnou šťávu. Znám spoustu fandů, kteří to tak prožívají, že radostí ale i naštváním něco rozsekají. Jeden kdysi rozmlátil doma ledničku, když jsme porazli Rusko (CCCP). Tím samozřejmě nemyslím ty demoliční čety na fotbale.
Dobrý den, ano, emoce tam patří (jinak by to byl nudný komentář), ale ten úder do stolu prý rozpojil nějakou prodlužku (či co) a vypadlo vše. A jak poskakuje ta myška po stole, tak to je zábavné a měla štěstí, že ji netrefil přesněji. Jinak, na srdce jsou Poděbrady a na hokej je Záruba . Zdravím!
Já hokej (i jiné sporty) sleduji a samože fandím ale nějak to tak emočně neprožívám ale včera když jsme ještě 2min před koncem prohrávali o 2 góly a chvíli před koncem vyrovnali,tak jsem si také zařval až jsem vzdudil ženu která mě pěkně zeřvala-nejsu normální,chleba levnější nebude...Jinak Záruba je borec ,tady se omlouvá sport.cz/...
Dobrý den, ano, šlo o vypnutí tlačítka a výpadek napájení - a zrodila se hvězda internetu . Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.