Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sázení po internetu

Od: petrasy34 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Jsem zaregistrován na sportingbetu.Sázel jsem na hrající zápas třeba fotbal kdo střelí branku v období 15 minut. Něco mi vyšlo ale potom již nic spíše prohry. Sportu se nevěnuji nesleduji zápasy atd Spíše bych chtěl sázet na vstřelené branky a jiné. Je nějaká rada aby se mi dařilo v sázení abych vyhrával? Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Sázím už skoro 30 let a do dneška to taky nevím.*plac**plac**plac*

doplněno 26.05.13 14:33:

Lepší je zkoušet hrát kombinátora (já třeba rád sází 2z9 za 36ká) a sázet proti favoritům na autsajdry.

paw*
hodnocení

0x

Jedina sance je vest si statistiky, nasobit koeficientem pocasi, stavu kadru a hracu a verit, ze to date.

Pak je jeste moznost, jakt o delal Ivan Hornik - jit tomu stesticku trosku naproti.

hodnocení

0x

Je pravda že občas se mi něco povede vyhrát ale sem hluboce v mínusu.

chance.cz/...

chance.cz/...

Od tý doby sem vyhrával maximálně do 300 ká.

doplněno 26.05.13 14:45:

Většinou mi to vychází takhle chance.cz/...

pearmonik*
hodnocení

0x

dobre je si vyhledat pekny kurz s tim se sazi hned lepe,staci pak vsadit o naky ten zapas mene a za vetsi vyhru, to je docela dobry zaklad pred vsazenim. oddsportal.com/... ceske sazkovky stoji pekne za prd

nhlfan*
hodnocení

0x

Jediná rada je používat mozek a pak na něco přijít :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]