Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuju poradit. Mám v aute tuhle vůni, už je vyčpěla ale furt celkem voní. Chtěl bych sehnat úplně stejnou, ale nevim jak se jmenuje, uz jsem ji koupil s autem. Z dálky mi to přišlo jako vanilka, teď kdyz jsem to rozebral a přičichl k tomu korku tak bych to tipoval na nějakou květinu. Nejvíc me překvapilo, jak je to tmavé, podle barvy bych to tipoval na anti tobacco, ale nevim. Je to ambi pur.
Dobrý den, popisujete že to voní jako vanilka a nějaké kvítko. Tipuji to na tohle autokosmetika.heureka.cz/...
Dobrý deň.Podla flakónku to može byť hocičo.Najlepšie bude,keď sa opýtate toho,od koho ste kupoval to auto.On už iste bude vedieť,čo za voňu používal v aute,než vám ho predal.
Ať čuchám, jak čuchám, nedokážu tu vůni nějak identifikovat . Asi si budu muset pořídit dokonalejší PC. Nemohla by to být třeba tahle?
Jo, tak tahle vůně by se mi taky líbila. Akorád, že trochu brání výhledu (před TK by se musela sundavat).
(doplněk byl pro Strejce)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.