Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, před pár dny jsem tady psala ohledně mého prstu/nehtu, jak mě kousla kočka. Nehet opravdu "odrůstá" a ve spodní části ho de facto nic nedrží. Jsem tedy smířená s tím, že mi upadne. Co ale potom? Mám tam podle lidí u předchozí otázky hnis a taky sraženou krev. Moc se mi na chirurgii nechce.. Stále to přelepuji náplastí, večer potírám Betadine dezinfekcí. Jde to nějak přeléčit doma? Děkuji za nápady a odpovědi. Přikládám foto prstu..
Viz Fugas - tohle je na půl roku. Vypadá to bez komplikací, starý časem upadne a nový roste pod ním, je to tak milimetr za týden...
Určitě bych ten starý ostříhal nakrátko aby se nazachtil - pak bys ho utrhla moc brzo.
Příště pokračuj v původním dotazu, takhle to vytváří chaos.
Dobrý den, když mi bylo 5, můj mladší bratr zavřel dveře a a štípnul mě tak do prstu. Ten prst-totiž nehet- zfialověl a bolel. Opravdu strašně po celý den. Stejně tak jako Vy jsem ho omotávala (obvazem) a po několika dnech mi úplně spadl, ALE za měsíc mi vyrostl úplně nový, úplně stejný (ale ten před ním byl o trošinku hezčí(myslím)). Takže se vůbec nedělejte starosti. Když Vám spadne, tak by měl vyrůst nový. Jestli co jednejte s doktorem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.