Nejste přihlášen/a.
pro milana Cukraře( a nejen pro něj).Občas zabrouzdám a téma "oslnění",resp.citace "piráti silnic" mi nedá nenapsat...Nevím,zda chápu správně,ale evidentně považujete za piráty lidi,kteří jezdí rádi svižněji-ovšem bezpečně sobě i oklolí-např.jedu-li večer na poloprázdné dálnici 160kmh,případně obci před Jiřínem(cca.5domků)ve dvě ráno 100kmh siln.č.I/16 přehl.úsek-k nimž řadím i sebe-anebo lidi,kteří sice dodržují "50" apod,ovšem svými chybami a nedokonalostmi způsobí ročně např.tři dopravní nehody(bez alkoholu a zranění samozřejmě),ovšem se škodou na majtku řekněme 400 000,-Kč...Tito tzv."slušní řidiči"proklouzávají ,jelikož sice nikoho nepřizabili,ale "jen"způsobili škodu na majetku(a přišli o bonusy).Já jezdím denně,i Evropu,a boural jsem naposledy v roce 1995(čelně tramvaj,dodnes slavím "druhé"narozeniny)-považujete mne za piráta silnic,protože "jen"jezdím rychleji,ale narozdíl od oněch "bouračů" to zvládám a vím kam až mohu a kam až může moje auto...?
I já dokážu jezdit rychleji, než dovolují pravidla silničního provozu. Ovšem vždy se snažim svou jízdou neomezovat ani neohrožovat ostatní řidiče. Jsem si totiž vědom toho, že ne každý najezdí desítky tisíc kilometrů ročně, nemá k řízení vlohy Michaela Schumachera a nesedí v nejnovějším modelu BMW prošpikovaným nejnovějšími elektronickými pomocníky. Nejsem ten, kdo by měl o sobě prohlašovat, že jsem dobrý řidič. Ve chvíli kdy je někdo uspokojen sám sebou, přestává být pozorný a spoléhá na své přesvědčení než na smysly.
Zároveň si myslím, že lidí, kteří o sobě vehementně tvrdí, že jezdí rychle ale bezpečně jsou plné hřbitovy.
Jezdit obcí 100km/h může jen magor. Nikdy, ani ve dvě ráno přeci nemůže nikdo mít jistotu, že se do silnice nevypotácí nějaký místní opilec nebo nejde někdo po krajnici.
Stejně tak jezdit v noci víc než devadesát jezdí nejspíš jen ti, jež nikdy nepotkali na silnici srnku nebo kance. Pak opravdu platí heslo "co neubrzdíš, neukecáš", fyzika je neúprosná.
Z opačného soudku mě osobně také točí různí "čepičáři", kteří se na křižovatce rozjíždějí až když zelená je zelenější, zrychlují když proti nim nic nejede a zpomalují, když je díky protijedoucím autům nejde předjet. zmatkáři, kteří netuší, že existuje pravidlo pravé ruky, ale místo aby raději zastavili a pustili ostatní, poskakují po křižovatce brzda/plyn, protože u nich střídavě převažuje myšlenka, že mají/nemají přednost. Také mě iritují synáčci bohatých fotříků, kteří se v naleštěných fárech prohánějí bez blinkrů, v koloně se musí stůj co stůj dostat o jedno auto vpřed, bez ohledu na to, jestli někdo kvůli nim musí brzdit co to dá nebo ne. Vytáčí mě i kamioňáci, kteří se na dálnicích předjíždějí při vzájemné rychlosti lišící se o jeden až dva km/h( na ty mám lék, předjedu je a dám nohu z plynu... ) do kopce je to paráda, za 30s jim stříká vztek z uší a trouběj že jim to málem urve trumpetku...).
Celkově bych ale pirátem silnic označil bezohledné šoféry, co jezdí div ne přes mrtvoly, jen aby byli v cíli o deset vteřin dříve. Bezohlednost je problém, nikoliv rychlost, řekl bych. ono nebezpečný může být blázen jedoucí 200 i strejda kličkující po silnici 50...
Mimochodem, všimli jste si, jak málo řidičů umí couvat? Asi už se to v autoškolách dnes neučí...
Hezký příspěvek.
V obci jezdit 100km/h je bezohledné. Máme-li ovšem na mysli úsek s 50kou. Ale pokud je městem vedena dálnice, nebo 4proudá silnice, kde je zvýšena rychlost na 80 km/h, tak proč ne.
Ze své praxe se nejvíce bojím taxikářů, polských řidičů, řidičů firmy PPL a řidičů nákladaů typu Avia nebo Tatra. To jsou ti největší rutinéři.
Dnes se v autoškole neučí couvat. Max. třikrát zacouvat a to se stejně "naučíte" v praxi.
Hodně složitá otázka. Ale když jí úplně zjednoduším, porušujete zákon (tedy pokud jezdíte těch zmíněných 160 po českých dálicích a o 100 v obci ani nemluvím) a to se nedá obhájit. Tedy alespoň z mého pohledu.
doplněno 02.01.10 22:22:A naprosto souhlasím s Alfem - bod a)
jsem realista,takže odp.a) se může stát kdykoli a komukoli-mne nevyjímaje,jen jsem chtěl nastínit úvahu o "pirátech",kteří sice jezdí rychleji(jako např.já),ale(zatím...)vždy dojedou celý a zdravý-stejně jako ti,co cestou potkali a rozdíl s "bourači,kteří sice jezdí předpisově,ale zruší anebo poruší spoustu aut-bohužel hlavně těch cizích,zůstávají jim i body(zaplatí tak dvojku pokutu za nehodu),a navíc díky nim rostou ceny povinného a havarijního pojištění...Bohužel u nás dostane papíry víceméně kdokoli je schopen zapaltit si autoškolu,a na to narážím-proč ti jakože slušní,dodržující předpisy(co svou chybou,neschopností ap.)za své chybi neplatí,ujdou jakémukoli trestu,body,pokuty(citelné)a zákazy řízení...Nejezdilo by se nám všem o hodně lépe,s vědomím,že nějaký trotl (jedoucí sice padesát),vám "nezapomene dát přednost z vedlejší?
Eriku,docela tě chápu,že se cítíš svázán někdy zdánlivě zbytečnými omezeními,které zákony a dopravní předpisy kladou řidičům.Neříkám,že já, starý kozák,někdy předpisy neporuším,ale myslím,že Milan má dost pravdu,že je toho moc.Především mi vadí to,že se řidiči nerespektují navzájem.Co je to,když při mé 150 ce na dálnici si najedu,abych předjel kamion a za mnou se pomalu 200 řítící si divoch s usilovným blikáním vynucuje volnou cestu a chce tím po mně,abych s bržděním zajel zpět za kamion a jeho pustil,protože je rychlejší a silnější?To je správné?Ne a znova ne.Je to PIRÁT!
Musíme si uvědomit,že ty předpisy jsou od toho,aby si řidiči navzájem rozuměli a respektovali se.
JABRAKA
Je jasný,že tohle je už extrém,ale jak jsem přidal druhý příspěvek-nehoda není náhoda-a že se jich za den stane-a co ti viníci? Bohužel jezdí dál v klidu bez jakéhokoli trestu(a tím asi jediným i poučením)-proč mě(nás všechny) takový mohou dál ohrožovat...?Prostě to,že jezdím rychle neznamená,že ne bezbečně-ale bohužel na mě,rychleji jedoucího,se pohlíží jako na nebezpečí-a to jezdím bez nehody,a samozřejmě alkoholu drog apod.(takže asi bezpečně)
Mám trošičku problém s tou 100km rychlostí v obci, tam se to snažím dodržovat, ale na úsecích první třídy a dálnicích to moc neřeším.
Mám rád svižnou jízdu a nemusím, když mám před sebou auta. Takže rád předjíždím, ale ne nebezpečně jako spousta řidičů, že bych omezoval i případně ohrožoval.
Bohužel ne všichni lidi, co rádi jezdí svižně jezdí také bezpečně a slušně. A pokud jste boural čelně tramvaj, nechápu, jak se můžete řadit mezi řidiče jezdící bezpečně. Mohl jste bourat čelně kohokoliv z nás, nevím, do jaké kategorie by jste se pak zařadil. Takže Vás samozřejmě nelze zařadit jinam než mezi piráty.
Největší piráti jsou ti, kteří jezdí v obci 30 a mimo obec 60 a schválně jedou uprostřed jak mistři světa a mají radost z toho, když nikoho nepustí. To jsou vyloženě hazardéři a chudák člověk s kamionem nemůže jet, protože nemá možnost takové auto předjet. Takže mírné překročení rychlosti s ohledem na bezpečnost a plynulost provozu bych bral než jet někde po obchvatu za někým na trojku a čekat až mě někdo naboří zezadu.
chudák kamion by v obci neměl co dělat, a už vůbec ne v obci předjíždět...I na dálnici je to s chudáky zajímavé, když jeden s omezovačem předjíždí druhého s omezovačem, a rozdíl jejich vzájemných rychlostí je 3-4 km...Kde je ta plynulost?
Nikdo nepíše, že by kamion měl předjíždět v obci, ale třeba mimo obec na obchvatu. Sám jsem zažil partičku rozjařených mladíků a mimo obec jeli 40 středem a bavili se tím, že na ně nikdo nemá. A ne všude jsou obchvaty takže i naším městem kamiony jezdí. Sám jsem jezdil řadu let a neohleduplnost osobáků nemám rád dodnes. Klidně vyjedou z vedlejší a pak se plazí, protože mají vyhlídkovou jízdu, ale ten s tím kamionem je v práci! Takže ti kamioňáci jak vy říkáte jsou chudáci, ale díky vám, kteří nikam nespěcháte!
Nemyslím si to, co Vy, někteří kamioňáci jsou prasata, dávno je pryč doba, když byl řidičem autobusu nebo kamionu někdo, kdo měl najeto milion nebo 1,5 milionu kilometrů bez nehody a řídit skutečně uměl a uměl se na silnicích také chovat...Dnes řídí kde-kdo, cestou z Praha do Brna po D-1 mi pokaždé těsně před nosem vyjede z pravého pruhu do levého žlutý autobus student agency s rychlokvaškem za volantem, který si vysvětluje předpisy tak, že v každém případě musím v rychlosti 130 km rázně dupnout na brzdu a umožnit jemu, jedoucímu 105 km rychlostí objetí pomalejšího kamionu, jedoucíého 90 km, protože on zpomalit a začít předjíždět o 3 sekundy později nemůže...předjíždění kamionů rozebírat nebudu, známe to všichni, z berouna do Loděnice je strmější táhlý kopec, 2 jízdní pruhy včetně třetího pro pomalý vozidla, občas jsou tam k vidění 3 kamiony vedle sebe...Prostě prasata...atd...
Ohledně té tramvaje-jen ilustrativně ve svých devatenácti(machírek)jsem neukočíroval fáčko-uklozlo mi to na panelech u letenskýho tunelu a hotovo-a tím jsem chtěl naznačit ono poučení a od té doby u řízení(a nejen u něj)přemýšlím...,právě na rozdíl od oněch sice slušně dodržujících padesát,a to,že ve dvě ráno prosvištím vesničku před Jičínem(krásně široká a přehledná silnice č.16)-kde je opravdu cca pět domků,krajnice+chodníky jsou širší než vozovka dohromady-tudíž víc než přehledné a nelze nevidět ev.opilce(nemá být za čím schovaný) dávám jako příklad.Neuznávám frajery s novým např. bavorákem,všude jakože za každou cenu nejrychlejší-co tady pak v krkonoších na sněhu i přes veškerou elektroniku nejsou schopni dojet do Špindlu,protože to prostě nezvládají(a že jich je)...
jestli nezacnou policajti pokutovat tak se s tim nehne, dneska neni problem jezdit bez pokuty mestem sedesatkou, poldove delaji ze to asi nevidi nebo si nevsimli ze uz je nejaky ten tyden 50 a tez kdyz je 50 tzn max 50 ne jezdit 50 a nadavat jak dostanu za 53 pokutu :D, i kdyz kez by to tak fungovalo. To by chtelo at si na mereni rychlosti najme stat firmu,ta by si z toho rozjela byznys a ridici by jezdili jako beranci
Jasně, Eriku, když má nějaká blbá díra jen 5 baráků, tak je tam stovka ve dvě ráno určitě přiměřená, kdo se tam má co motat, ne? Hlavně, když to máte pod kontrolou a jste skvělý řidič. Ještě bych doplnila, že plná čára není zeď , chodec na přechodu dá ještě rád sám přednost a proč zastavovat na červenou na semaforu, když stejně nic nejede? Stejně všechny nehody způsobují ti, kteří předpisy dodržují (oni je taky ti blbci dodržují proto, že jezdit neumí!).
Dobrý řidič je ten kdo umí vyjet včas z místa "A" aby do místa "B" dojel zase včas a přitom nikoho nezabil, nezmrzačil, nezpůsobyl ani korunovou škodu a nepřivodil nikomu infarkt. Řidič, který jede předvídavě přijede do cíle možná do cíle o pár sekund později, ale zase se nemusí zdržovat tak často na benzinkách při tankování. Když jedu po dálnici 90 mám spotřebu 5,4 l/100km. Když jedu po dálnici 130 mám spotřebu 7,1l/100km to je 1,7 litru rozdíl. To je o cca 50kč dražší cesta na 100km. Když jedu 500km je to o 250 Kč dražší.
Ne každý řidič kašle na pravidla a pak dochází ke kolizím. Kdo má právo se rozčílit, když se stuknou?
doplněno 04.01.10 17:40:Až si to pofrčíte po dálnici a budete dojíždět někoho kdo zrovna předjíždí jiné auto a budete na něj blikat, tak se může stát, že ten předjíždějicí zrovinka šlápne na brzdu, protože si bude myslet, že se na něj zlobíte protože jede příliš rychle. Možná to budu já. Dělám to z chutí. Osobně mám několik řidičských zásad... zpomal když na tebe někdo bliká, zastav když jsou to modrá světla. Nenech se vyvést z rovnováhy hlupákem co se ti lepí na kufr auta a myslísi že mu to pomůže... co neubrzdíš to neukecáš, proto se vyplatí dostatečný odstup. Jen blbec se zabije při cestě do práce při rychlé jízdě, jen pitomec se zabije z téhož důvodu při cestě z práce. Jsi li dobrý ve svém oboru, pak se vyplatí každému na tebe počkat když se zpozdíš a nejedeš rychle, zákazník tě ocení živého a zdravého. Srny a kanci nechodí do autoškoly. Ne vždy stojí za to přijet domů dřív než jsi očekáván.
doplněno 04.01.10 17:42:Promiňte mi prosím ty strašné hrubky ... je to ostuda
V Itálii byly výrazně zvýšeny pokuty za přestupky, spáchané v nočních hodinách.
Od 8.srpna se zvyšují v době 22:00 až 07:00 hod. sankce např. za překročení rychlosti, hranice alkoholu, za nerespektování červené, nedodržení bezpečné vzdálenosti, jízdu v odstavném pruhu nebo otáčení na dálnici - o třetinu proti sankcím uloženým ve dne.
Pokuty mohou překročit i 2000 €!Následovat může i odnětí řidičského průkazu a zabavení vozidla.
Ten, kdo vyhodí z jedoucího nebo stojícího vozidla jakýkoli odpad (například cigaretový nedopalek) riskuje pokutu mezi 500 a 1000 €!
Taky nemam rád když se mi někdo lepí na kufr nebo problikává ať mu uhnu a nejlépe když předjíždim ve 140-150. To pak zpomaluji na 130 ať se vzteká jak chce, na brzdu nicméně nedupnu, nejsem padlej na hlavu abych si nechal zrušit auto, maximálně pokud je jeho vzdálenost taková, že už ho vidim až moc v kufru tak stačí naznačit a to jemnym sešlápnutím brzdy, nezačne to brzdit, ale brzdové už svítí, ale jestli mi vlezeš do levého pruhu nečekaně v 90 tak rozhodně nebudu nadšený a pak poznáš jak jsem klidný
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.