Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

České restaurace v zahraničí - názor

Od: aceventura odpovědí: 5 změna:
Mohu mít dotaz jestli jste někde někdy v zahraničí naštívíly českou restauraci a jaký jste měly zkušenost a spokojenost a co jste si objednaly za pokrm z moji zkušenosti z Floridy kde jsem byl kde před xlety tak bylo asi 20 czech restaurací a musím říct katastrofa tzv. Vysoká cena a kvalitu na 0 dodnes tam zustaly asi jen 2.,česká kuchyně se moc prezentovat ve světě neumí!
České restaurace v zahraničí - názor
České restaurace v zahraničí - názor #2
České restaurace v zahraničí - názor #3

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Když Vás zajímají jenom názory žen a dětí ... Např. "Restaurant Böhmerwald" v Berlíně Spandau má dobrá hodnocení...

hodnocení

0x
Já si jednou zašel v Kolíně nad Rýnem do restaurace u Švejka.Je poblíž centra takže i ceny odpovídají.Myslim že jsem měl svíčkovou,nato dva Budvary a nestěžoval jsem si.Ovsem těch českých jídel je tam poskrovnu takže jsem ani nemohl být překvapen,když jsem šel před pár tydny kolem a na reklamním "Áčku" stálo: Dnes doporučujeme Jägerschnitzel mit Spätzle und Salat. Prostě echt tschechisch:-D

vykuk*
hodnocení

0x

Zdravím,

mám českou kuchyni moc rád (jak jinak), ale také vím, jak to chodí na západě. Ani by mě nenapadlo, že by se někde mohla prosadit nějak viditelně. Stačí se podívat na google mapy na centrum jakéhokoliv většího města, třeba v usa, a na každém rohu je restaurace z jiné světové kuchyně. Co vás napapadne a ani nenapadne, to tam je a když si projdete jejich jídeláky, tak z toho skoro přecházejí oči, jak to mají vyfiknuté a lákavé.

Myslím si, že jsou zvyklí na pořádné kusy masa, mořské potvory, italské výtvory, chutě ze stovek míst světa a proto nějaká jedna svíčková je nevytrhne.

Já jsem angličanům k omáčce naservíroval naše knedlíky a žďoubali do toho jako třeba my do chobotnice :-/

hodnocení

0x
V zahraničí navštěvuji spíše tamější podniky s místními pokrmy, nicméně o rádobyčeských restauracích si nedělám iluze. Česká kuchyně umí být chutná, ale pokud je vrcholem vepřo-knedlo-zelo nebo svíčková, navíc špatně uvařená, nemá to v konkurenci ostatních moc nadějí na úspěch.

hodnocení

0x

Turisté z Česka do takových restaurací nechodí. Chodí do nich Češi, kteří opustili republiku a po vlasti a českém jídle je jim smutno. Mají kde se scházet. Ti už jsou tam tak dlouho, že vzpomínky na českou kuchyni vybledli. *hej* Ale zase, u nás, v Česku, kde vaří dobrou českou kuhyni?! *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]