Šmarjááá,jenom to ne --- Naše kinematografie,co si budeme nalhávat,jde k šípku. Nekonečné filmy a seriály plné násilí a vražd,nekonečné stupidní seriály z lékařského prostředí,nekonečné pořady a vysílání o vaření a receptech. --- Stupidní reality show o výměnách manželek,o nějakých robinsonech,prostřeno,nekonečné show s Šípem a Krausem,Polreich,Klíma,Jílková,ad.,ad. --- Jedním slovem KATASTROFA a totální úpadek naší kultury a společnosti jako takové !
"Naše kinematografie, co si budeme nalhávat,jde k šípku".
Ó nikoliv. Naše kinematografie jde mnohem, mnohem dál... (znáte "dobře utajené housle od M. Horníčka? )
doplněno 27.03.17 19:51:
jirka - TV mám ještě z dob, kdy v ní občas něco kvalitního běželo. A já naivně doufám, že se zase něco objeví. Mám rád například klasické české detektivky, bez hromadného násilí, rvaček a stříleček. Vždycky, když ohlásí nový detektivní seriál se těším, že bude na co koukat. Ovšem zatím jsem byl vždycky zklamán . Těch pár detektivních seriálů z poslední doby (na první pohled slibných) bylo neskutečně nudných. TV odhlašovat nehodlám. Přece jen - co kdyby?
Lidičky. A co se má stále dokola natáčet? Běží tolik programů, 24 hodin denně. Už se těžko budeme těšit na nějaký kvalitní film, který většinou ( v dobách temna ) běžel v sobotu večer. Prostě vysílací čas se MUSÍ zaplnit. Čímkoliv.
vilik*
Zastávám názor, že za ty peníze, které produkce platí za natáčení, se dá pořídit kvalitnější (rozuměj obsahově) pořad. Jenže tomu brání 2 věci. Vkus většinového diváka a nezastíraný zájem ne o kvalitnější tvorbu, ale o možnost prodat co nejvíc reklamy. Proto nejen naše pořady, ale i nakupované ze zahraničních zdrojů, stojí tak maximálně na známých tvářích. O dost kvalitnější filmy a seriály, případně filmy z jiných zemí než USA, se vysílají pouze občas, v okrajových časech a mnohdy s titulky, protože prostě skoro nikoho nezaujmou. Trapné je, že když mám chuť jednou za měsíc na televizi, pustím si něco z archivu, než bych nechápal výplody typu Prostřeno.
Překlikávala jsem na tenhle seriál, protože jsem nemohla uvěřit tomu, že je to tak očividně blbé! Stále jsem věřila, že se to změní, že to je jen vtip. Ale nebyl. Je to šílená, neuvěřitelná srač*ka, od začátku, až do konce. Škoda, tolik známých tváří, tolik dobrých herců a všichni se propůjčili k něčemu takovému.
Dobrý den. Na tenhle seriál se dívat nebudu, protože nemám rád filmy z lékářského prostředí. Naposled jsem na tohle téma viděl Nemocnici na kraji města, když jí dávali v 70. letech. Ta pokračování jsem už nesledoval.
Vážení rádcové proč máte televizní přijímač? Být vámi tak ho odhlásím , když se na pořady nęmůžete dívat.
anas
Nebojte, ono se to rozjede, jakmile tam zacnou nejake zakerne intriky bude to ceskeho tv konzumenta bavit, jen to nesmi byt samý klaďas a unyla láska, mozna trocha tvrdši reality by to ozivila
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.