Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Člověk světelná nbytost - Vaše názory?

Od: blesik® odpovědí: 14 změna:

Často se zde diskutuje o schopnostech kartářek, léčitelů a pod. Koho nzajímají schopnosti lidského těla a mozku, toho by toto video mohlo zajímat. Napište své názory, prosím.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Naprosto vyčerpávající video *uf* ! Dokázal jsem to sledovat celých 20 minut a dál už jsem neměl sílu. Ten člověk za těch 20 minut neřekl vůbec nic. Jestli to někdo dokážete přeposlouchat celé (má to skoro 2 hodiny) a postřehnete v tom nějakou myšlenku, dejte vědět, v kolikáté minutě to bylo. Já si to pak najdu.

pt®
hodnocení

0x

"blešík", vidím to naprosto stejně, jako "magdon". Nemá to šťávu. Já ráda poslouchám, nejen chytré lidi, ale také vzdělané, kteří mluví stručně, jasně, konkrétně a dokáží v krátkém komentáři sdělit hodně myšlenek. Například, lékař a kněz, Marek orko Vácha + docent Miloslav Král + prof. Jaro Křivohlavý + docent Petr Kulhánek + astrofyzik Jiří Grygar + prof. František Koukolík + historik Martin Jemelka a jim podobní. Ale pan Chobot, pan Chvátal, ti mně vážně nedokáží oslovit ani ničím obohatit...

hodnocení

Respektuju Vaše názory. Tohle není přednáška, ale skoro dvouhodinová relace, tedy povídání a důležitý je obsah, ptala jsem se, co si myslíte o světelném lidství, ale zatím žádná odpověď.

pt®

"blešík", dobře, tak je to relace, ale prostě mně to přijde o vykalkulovaných konspiracích. Asi bude lepší, když řeknete, co to dalo Vám, co Vás oslovilo, proč a jak, na základě čeho. Jaký je Váš názor, jak tomu rozumíte sama. Jinak není se čeho chytit. Ono "světelná bytost" zní zvláštně, zkuste to přiblížit, objasnit svým pohledem. Jinak nevím o čem se bavit...

hodnocení

pt - Já jsem si jenom ověřovala, nakolik se lidi o tyto věci zajímají a zda mají informace. Můžete si o tom myslet samozřejmě co chcete, ale když se ptáte, tak odpovím, ač jsem se k tomu nechtěla vyjadřovat.Že jsme světelné bytosti totiž už zjistili i nukleární fyzici. Naše centra jsou energeticky napojená na vesmírné energie. Nejmenší prokazatelná částice v naší buňce je totiž foton, čili světlo. Ale o tom se ve videu nemluví, mluví se tam o tom zase z jiného úhlu. Ale nemá smysll zabředávat hlouběji, je to hodně široké téma a koho to zajímá, ten si to na internetu jistě najde.

vykuk*

Napište jména těch vašich "nukleárních fyziků" , co tomu věří.

Jsme jen hromádky bezvýznamého vzorku hmoty, které je ve vesmíru mrtě a jediné napojení s tím vesmírem je, že na vás čaká jen další recyklace v něco dalšího. Potrava pro hmyz nebo zašpiníte vázičku a komín.

Foton není jen viditelné světlo, nýbrž částice elektromagnetického vlnění. Pohybuje se zásadně rychlostí světla.
I v našich buňkách se pohybuje rychlostí světla? To jako opravdu?
hodnocení

Četla jsem o tom v knize Dr. Bartletta " Matrix energrtics" a odpovídá to článkům i videím, které jsem už viděla. Je to zajímavé čtení. Jaderný fyzik nejsem,v kvantové fyzice se spokojím s výsledky fyziků, co jiného zbývá, že?

Pokud vím, tak foton je částice značně neposedná, chvilku nepostojí a pohybuje se rychlostí světla na prakticky nekonečnou vzdálenost. Co ho nutí, zdržovat se v nějaké buňce *sok*? A že zrovna v lidské.

nikdo*
hodnocení

0x

Neříkám, že takoví lidé neexistují. Ale vzhledem k tomu, kolik se tím žíví lidí, myslím, že nejmíň 99% jsou podvodníci. Problém je v tom, že nejde poznat dopředu to 1%.

pt®
hodnocení

0x

"blešík", mně různé věci zajímají, ale mám ráda názory vědecké a vzdělaných lidí, kteří hodně znají. Marek Orko Vácha je chlap, který je hodně daleko. Za prvé zná přírodní vědy, je lékař a zná hlubinnou psychologii Junga, navíc má teologické vzdělaní, je kněz. V podstatě mluví hodně podobně, jako docent Miloslav Král, který je nejdál. Já našla kratičké video o kvantové mechanice a fyzice, takových je na YT daleko víc, fakt zajímavé a vědecky dokazatelné:

hodnocení

pt - Díky, tohle jsem asi neviděla, večer to ráda zkouknu. Videí jsem pár viděla, je to fakt zajímavé. Tu informaci, kterou jsem hledala, to byla jen psaná informace, to už je marný, to by musela být náhoda, abych na ni někde narazila. Já už jsem přečetla, co bych mohla využít v praxi (Matrix energetic, Kvantové vědomí a taky jsem absolvovala semináře Kvantové techniky). Ještě jednou díky.

hodnocení

pt - Tak jsem trochu sklamaná, video už mám kdysi 2x shlédnuté i uložené, což jsem teď zjistila, když jsem to rozklikla. Třeba mi uděláte radost nějakým dalším. Moc děkuju za ochotu a budu se btěšit.

pt®

"blešík", fakt jsem ráda, že to video znáte a že ho máte uložené. Já se snažím hledat vědecké důkazy nějakého zkoumání, aby to bylo srozumitelné. Ono, pravda by měla být jasná a pochopitelná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]