Nejste přihlášen/a.
Mám dotaz. Před týdnem jsem šla s jedním fajn klukem ven. Pár dní předtím jsme si psali a sám mi napsal, že ho zajímám. Řekla jsem mu, že vztah nechci a beru ho jako kamaráda a že to bude jen pokec a on souhlasil a řekl, že holku taky nehledá. Na fotkách byl nic moc, ale když jsem ho viděla, tak vypadal celkem dobře. Šli jsme se projít a kecali jsme. Řekl mi, že když mu nějaká holka nesedne, tak jí už nenapíše a ignoruje ji. Celou dobu si mě dost prohlížel a to mě celkem nervovalo. Pak něco vyprávěl a já se mu zakoukala do očí a on mě taky. Bylo to dost zvláštní ale hezký. Pak jsme šli na metro a on se mě zeptal, zda se s ním chci ještě vidět. Řekla jsem mu, že ano a znovu jsem mu řekla, že to nějak vážně neberu, že to byl jen pokec. Přišlo mi, že z toho co jsem řekla nebyl moc nadšen ale řekl, že holku ted nechce. No, jenže uplynul týden a on mi nenapsal. Nebylo to rande takže vím, že je kravina čekat až napíše, ale z druhé strany přeci jen proč se ptal zda ho chci ještě vidět?
Pamatuj, že kluk se sám od sebe neseznamuje s holkou proto, aby s ní byl kamarád. Chtěl s tebou být víc než jen kamarád, ty jsi to ale odmítla. A pokud ti můžu radit, nedělej ze sebe slepici tím, že budeš vykřikovat, že nechceš vztah. Je to totiž blbost, lžeš sama sobě a v očích ostatních klesáš.
Hele, něco ti řeknu. Když kluk řekne, že vlastně nehledá holku, tak holku hledá To, že jsi mu po vašem setkání řekla, že vztah nechceš a že to všechno bereš jen jako kamarádský pokec ho zřejmě namíchlo a urazil. Co taky s kamarádkou má dělat, že? Tak teď se nediv, že ti nepíše a neozývá se
Hezký večer
Nemohl ztratit nebo omylem vymazat, přijít o vaše číslo? Možná to vzal tak, že jej byť taktně a slušně ale přesto prostě odmítáte, nestojíte o něj, pak tedy nemá důvod vám psát, možná si to ověřoval otázkou : "zda ho chcete ještě vidět", vaši odpověď asi bral jako "nepřesvědčivou". Pokud na něj máte kontakt a stojíte o další setkání, jak již výše řečeno kontaktujte ho vy, stačí řečnická otázka aby věděl že "zájem máte" ostatní ponechte na něm. (např." Ahoj, přeji hezký den jak se daří?" anebo Ahoj, myslela jsem na tebe, nezašel bys /kino, kavárna, koncert apod./ něco na tento způsob tzn. vůbec nic tím nezkazíte za optání nic nedáte řekne-li " možná, někdy, nemám čas, nezlob se, něco mám " anebo naopak "proč ne, rád tě zase uvidím apod." pak hned budete vědět "na čem jste"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.