Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč už se neozval?

Od: nikig odpovědí: 13 změna:

Mám dotaz. Před týdnem jsem šla s jedním fajn klukem ven. Pár dní předtím jsme si psali a sám mi napsal, že ho zajímám. Řekla jsem mu, že vztah nechci a beru ho jako kamaráda a že to bude jen pokec a on souhlasil a řekl, že holku taky nehledá. Na fotkách byl nic moc, ale když jsem ho viděla, tak vypadal celkem dobře. Šli jsme se projít a kecali jsme. Řekl mi, že když mu nějaká holka nesedne, tak jí už nenapíše a ignoruje ji. Celou dobu si mě dost prohlížel a to mě celkem nervovalo. Pak něco vyprávěl a já se mu zakoukala do očí a on mě taky. Bylo to dost zvláštní ale hezký. Pak jsme šli na metro a on se mě zeptal, zda se s ním chci ještě vidět. Řekla jsem mu, že ano a znovu jsem mu řekla, že to nějak vážně neberu, že to byl jen pokec. Přišlo mi, že z toho co jsem řekla nebyl moc nadšen ale řekl, že holku ted nechce. No, jenže uplynul týden a on mi nenapsal. Nebylo to rande takže vím, že je kravina čekat až napíše, ale z druhé strany přeci jen proč se ptal zda ho chci ještě vidět?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

radajz*
hodnocení

3x

Pamatuj, že kluk se sám od sebe neseznamuje s holkou proto, aby s ní byl kamarád. Chtěl s tebou být víc než jen kamarád, ty jsi to ale odmítla. A pokud ti můžu radit, nedělej ze sebe slepici tím, že budeš vykřikovat, že nechceš vztah. Je to totiž blbost, lžeš sama sobě a v očích ostatních klesáš.

hodnocení

2x

Hele, něco ti řeknu. Když kluk řekne, že vlastně nehledá holku, tak holku hledá :) To, že jsi mu po vašem setkání řekla, že vztah nechceš a že to všechno bereš jen jako kamarádský pokec ho zřejmě namíchlo a urazil. Co taky s kamarádkou má dělat, že? Tak teď se nediv, že ti nepíše a neozývá se *smich*

nikig
hodnocení

Máte pravdu. Chvíli odepisoval dost stroze a ted si to přečetl a neodpověděl.

janm*

Co se dá dělat, alespoň nebudete mít pocit, že jste něco "nedořešila" a můžete začít opět s čistým štítem. :)

annas

A co jste mu vlastne napsala? Treba jeste premysli, co odpovedet :)

sebod*
hodnocení

1x

nikig. Ty maličko lžeš sama sobě ;). Stále píšeš, že ho chceš jen jako kamaráda, ale podle toho, co jsi tady napsala, bych řekla, že to není pravda, viď? :) Normálně mu napiš, jestli by nešel někam ven - kamkoliv. A uvidíš. No, když neodepíše, tak aspoň budeš vědět na čem jsi. Tak hodně štěstí *slunce*

janm*
hodnocení

1x

Hezký večer

Nemohl ztratit nebo omylem vymazat, přijít o vaše číslo? Možná to vzal tak, že jej byť taktně a slušně ale přesto prostě odmítáte, nestojíte o něj, pak tedy nemá důvod vám psát, možná si to ověřoval otázkou : "zda ho chcete ještě vidět", vaši odpověď asi bral jako "nepřesvědčivou". Pokud na něj máte kontakt a stojíte o další setkání, jak již výše řečeno kontaktujte ho vy, stačí řečnická otázka aby věděl že "zájem máte" ostatní ponechte na něm. (např." Ahoj, přeji hezký den jak se daří?" anebo Ahoj, myslela jsem na tebe, nezašel bys /kino, kavárna, koncert apod./ něco na tento způsob tzn. vůbec nic tím nezkazíte za optání nic nedáte řekne-li " možná, někdy, nemám čas, nezlob se, něco mám " anebo naopak "proč ne, rád tě zase uvidím apod." pak hned budete vědět "na čem jste" :)

nikig
hodnocení

Děkuju za rady. Napsala jsem mu, tak uvidím.

fhcs
hodnocení

1x
A co od něj teda chcete, když kluka nehledate? Myslíte, že s vama mladej kluk, co není gay, bude někam chodit, aby si dobře pokecal? Na to má kamarády.

Takže chyba je jasná. Řekla jste mu, že kluka nehledate, tak co by z vás měl a proč by s vama ztrácel čas, když ho může trávit hledáním reálné přítelkyně?

martinaa*
hodnocení

1x

Normální kluk zpravidla hledá normální holku. Pokud jsi mu začátku oznámila, že ty kluka nechceš, nemá pro něj třeba smysl potkávat se s takovou, která hledá jen kamarádský pokec. Navíc ta jeho hláška, že když se mu holka nelíbí, tak jí nenapíše... no, dej si dohromady dvě a dvě.

oldacigler*
hodnocení

0x

ahoj, třeba jen nemá čas...zkus mu napsat ty a zjisti, jak to je.

iz*
hodnocení

0x

Dejte nám jeho telefon, někdo se zeptá za Vás. Přece si nemůžete myslet, že tu někdo může vědět příčiny jednání člověka, kterého vůbec nezná!

Ale pokud Vás zajímají dohady: Podle mne očekával, že se schůzkou Váš postoj změní. Nezměnil, tak s Vámi nechce ztrácet čas...

ohneta*
hodnocení

0x
Když mu nějaká holka nesedne, tak ji pak ignoruje a už jí nenapíše. Třeba tohle je ten důvod

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]