Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zeměpisný testík

Od: bimbam® odpovědí: 18 změna:

Po diktátu z jazyka českého si můžeme vyzkoušet i znalosti zeměpisu.

ikoktejl.cz/...

Dosáhla jsem 18 bodů z 25. Ve dvou případech při mně stálo štěstí při tipování, o jeden bod jsem přišla zbrklostí. Ledaskde jsem byla, hodně se dá odvodit. :)

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

1x

Díky, dobrý test. Já Neználek jsem měla 16 bodů, manžel určil špatně jen č.17.

repkin*

to nic, já taky jen 18 *smich*

ohneta*
hodnocení

1x
Hm 19, nic moc
26.03.17 12:33

21 *ua* *hi*

hodnocení

0x
To bude asi nedopatřením, v zeměpisu jsem nikdy nebyla dobrá *smich*Výborně, skvělý výsledek. Jsme na tebe pyšní..21/25

hodnocení

0x

Já měla 20 z 25 bodů.

hodnocení

0x

Dobrý den. Měl jsem 21.

hodnocení

Pro nás, kteří nemáme ani dvacet, je to příjemná výzva. Sbalit kufry a vydat se na cesty :).

babusa*
hodnocení

0x

Jsem ostuda,jen 18.

ovczaak*
hodnocení

0x

no,dvacet. ale za cenu drobných "podvůdků" - reykjavík podle hor v pozadí,kodaň podle vlajky,londýn podle patrového busu,havana podle úžasných aut... tyhle testy mi těžce podlamují sebevědomí...*sok*

sebod*

ovczak. Jsem na tom stejně. 20 bodů a jak píšeš, díky "nápovědám". ;) Ta Havana s těmi auty - to bylo jediné vodítko *smich* Jinak se naprosto upřímně přiznám, většinu měst jsem spíš uhádla, než abych jistojistě určila. A kdyby tam nebyla ty možnosti, tak bych uhodla leda tak Prahu :-D

hodnocení

0x

Hmmm jen 18.*plac*

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, jsem na čísle 22 - prý je to skvělý výsledek a jsou na mě pyšní . Zdravím!

radkapod*
hodnocení

0x

20bodíků, někde jsem jen hádala...třeba jak může někdo poznat podle blikacích reklam a šikmookých lidí co je to za město...Tokio, Peking, Jakarta *nevi*

hodnocení

0x

Napravila jsem si dnes po ránu, sebevědomí. 21 z 25ti *ua*

doplněno 27.03.17 10:53:

Bimbam, to vůbec. :-D Jen mám velice ráda cestopisy. A hodně mi pomohlo okolí, kolem ústředního baráku a spíše logika, než znalost. *hi*

hodnocení

Babko, tak vás a další znalce už na společnou poznávací cestu kolem světa neberu. Vy už skoro všechno znáte :).

Bimbam, jen 18, ale byla jsem dost zbrklá. Ano, dalo se hodně odvodit a já, trouba, pokaždé bác - a zmáčkla jsem to, co mě napadlo první. Kdybych kapku přemýšlela, bylo by to jistě lepší.

Jinak závěr: počkám si každý měsíc na důchod a pak vyrazím aspoň na 14 dní do jednoho hlavního města, abych jej důkladně poznala. Po návratu si počkám na další důchod a zase pojedu do dalšího.

A PAK SE PROBUDÍM. :-D Jaga.

mp*
hodnocení

0x

Čtyři jsem vůbec netipoval - nevěděl (Helsinky, Oslo, Stockholm - Riga, Dublin - Tallin, Vilnius - Rabat, Malabo (to ani nevím, že nějaké existuje) a Káhira). A jedno jsem spletl - Tokio - Peking. Takže u mě za 20 bodů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]