Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tunel v uchu

Od: aceventura odpovědí: 10 změna:
Zdravim mel bych dotaz jakej mate nazor na dnesni styl upravy usi ve stylu Tunelů v Usich... Viz foto ...
Tunel v uchu

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Je to hnus a tato moda uz je out.
Jednoho jsem videl jak to mel uz hodne velke a jak to sundal tak to byl mega hnus. Hudrovadlo jak cyp.

Proč hnus - u primitivních národů vcelku běžné

alamy.com/...

iz*
hodnocení

1x

Sebepoškozování podle mne není úprava a už vůbec ne ozdoba...

ladinpraha*
hodnocení

1x

Je to velice praktické. Lze tam zavěsit spoustu věcí, při troše dobré vůle i tašku s nákupem, a uchovat si tak volné ruce. Dotyčného také lze za toto "madlo" snadno dotáhnout tam, kam je potřeba.

Tunel v uchu #2

hodnocení

1x

No, "paráda" *ee* A což teprve takový důchodce s tunelem v uších? Přirovnala bych to k tetování, u mladého je některé pěkné, stařenka s potetovanou svraštělou kůží vypadá minimálně komicky.

Živě si umím představit, jak si jde dědeček s tunely v uších vyzvednout např. vnoučky do školky *smich*

Odlišit se přece může člověk i jinak, není k tomu potřeba devastace ucha.

hodnocení

0x

Někomu se to líbí. Je to veliké životní rozhodnutí, když se pro to někdo rozhodne, navzdory všem odrazovatelům, puritánům, slabochům co by to také chtěli ale nemají odvahu, značí to sinou osobnost a ochotu čelit předsudkům a pohrdání. Uvedu příklad, kdybych vybíral vedoucího pracovníka, který bude "táhnout" za tým a i zaroveň bude respektovat vyrobní cíle a reportovat nezkreslenou realitu i když nebude zrovna pozitivní, určitě bych hledal tyto vlastnosti. Říkat může kdo chce co chce, ale tunel je tunel ;)

trevor*
hodnocení

0x

Mně osobně se to líbí, ale nesmí to být přehnaně velký.

hodnocení

0x

Jsem možná divná, ale když to vidím, je mi z toho špatně *sok*

nikdo*
hodnocení

0x

Je mi to fuk, a bude mi to fuk do té doby, dokud k tomu nezačne někdo nutit mně. Ať si každej nosí co chce, ale mně ať do toho netahá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]