Dobrý den, zajímá mě, čím si pomáháte od kocoviny, když už to někdy přeženete? Mě pomáhá pití velkého množství vody, zajídám to banány a většinou i česnekovou polévkou. Jaké jsou vaše metody?
Kdysi dávno, jsem používal Alka-Seltzer, taková šumivá tableta, ale ta teda uměla zázraky. Ani už nevím jestli se to dá ještě někde sehnat, už to nepotřebuju, už jsem se konečně naučil pít.
Už je to dávno - ale když jsem chodil za mlada do hospody, nejlepší bylo od 5ti ráno makat a makat a zastavit se jen na trochu vody... Tvrdá fyzická práce z opice dokázala probudit.
Teď už každý lok alkoholu zapíjím čistou vodou,(druhý den mě není nic)ale předtím mě na kocovinu pomáhaly pomeranče,cucat měsíčky,to mě dělalo moc dobře,a taky kachní polívka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.