Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co Vám pomáhá na kocovinu?

Od: hanesz* odpovědí: 9 změna:
Dobrý den,
zajímá mě, čím si pomáháte od kocoviny, když už to někdy přeženete?
Mě pomáhá pití velkého množství vody, zajídám to banány a většinou i česnekovou polévkou.
Jaké jsou vaše metody?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nechlastat. Proti kocovině je to to nejúčinnější ;) :-D

hodnocení

1x

Kdysi dávno, jsem používal Alka-Seltzer, taková šumivá tableta, ale ta teda uměla zázraky. Ani už nevím jestli se to dá ještě někde sehnat, už to nepotřebuju, už jsem se konečně naučil pít. :)

ivane*
hodnocení

1x

Voda, spánke, voda, spánek a pak i něco k jídlu :D

hodnocení

0x

Rozpustím šumivý acylpyrin ve sklenici vody, nebo vypít co největší množství minerálky *blee**kafe*

prazskejpepik*
hodnocení

0x

vypít to co mě k ní přivedlo a pak se vyzvracet.

25.03.17 14:16
hodnocení

0x
Pivo

hodnocení

0x

Už je to dávno - ale když jsem chodil za mlada do hospody, nejlepší bylo od 5ti ráno makat a makat a zastavit se jen na trochu vody... Tvrdá fyzická práce z opice dokázala probudit.

hodnocení

0x

Prokládat pití čokoládou, kocovina se nedostaví, nebo je podstaně menší ;)

hodnocení

0x

Teď už každý lok alkoholu zapíjím čistou vodou,(druhý den mě není nic)ale předtím mě na kocovinu pomáhaly pomeranče,cucat měsíčky,to mě dělalo moc dobře,a taky kachní polívka :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]