Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Materiální spojení s duchovním, co to je?

Od: redtree odpovědí: 4 změna:

Existuje neviditelné spojení mezi materiální a duchovní sférou. Vaším úkolem je hledat, nacházet a využít toto spojení.

Můžete mi prosím vysvětlit to co to znamená? Jak si to vykládáte a co si pod tím představíte?

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska*
hodnocení

2x

To asi, že když nemám auto, tak se nedostanu na kulturu :)

doplněno 08.04.17 23:33:

Nebo když mám plnou knihovnu a mohu si číst, tak ta materální hodnota mi poskytuje duchovno?

iz*
hodnocení

1x

Znamená to, že se Vám někdo snaží podsunout "úkol", který nemáte. Já bych radši četla nebo sledovala něco rozumnějšího...

hodnocení

0x

Je to duchovní pohled na materiální věci, uvědomovat si, že tu nejsme kvůli materálnu, ale pro rozvoj své duše a vše posuzovat z tohoto pohledu. Nebýt jen konzument, ale snažit se neustále být lepším člověkem, rozvíjet svou duchovní část osobnosti, i v souvislosti s materiálním světem. Tedy rozvíjet svou duši a materiálno využívat jen jakom prostředek k fyzickému životu, nikoli k hromadění, či posuzování hodnoty člověka a pod. Z jiného úhlu, materiálno je prostředek k životu ve fyzické rovině, kde duše má sbírat zkušenosti ke svému vývoji, ale nic víc .Po smrti Vám stejně zbyde jen duše a zkušenost. Tedy, pokud jsem správně pochopila Váš dotaz. Možná to je ale myšleno ještě jinak. Je těžké pochopit, jak to myslíte. Sasmi si vytváříme svým myšlením a jednáním situace a skutečnosti, i naši realitu. Ale to je dost složité vysvětlit někomu, kdo se o tyto věci do hloubky nezajímá, pár větami. Vaše otázka se dá zodpovědět z mnoha úhlů, ale nevím přesně, kam směřuje.

doplněno 10.04.17 00:46:

Spojení mezi mater. a duchov. sférou můžete vidět třeba i v tom, že každému se dostane takové mater. zabezpečení, aby si v ní vytvořil tu konkrétní, potřebnou zkušenost. Nebo, např. jestli se budete správně duchovně chovat, když budete bohatý, jestli budete při nadbytku štrědrý k druhým, ochoten pomoci, zda budete vděčný za to, co Vám bylo dáno, nebo pyšný na to, co jste dokázal Vy sám atp. Uvědomovat si, že všechno je to jen duchovní hra, pro zvelebení ducha a víc záleží na tom jací jsme a jak se chováme k ostatním, než na jakýchkoliv věcech kolem ná, protože jsme do toho materiélna šli právě kvůli té své duši A prosím, ať mně teď nikdo nebombarduje za to, co jsem napsala, snažím se jen odpovědět. Pokud máte jiný názor, tak mu poraďte lépe.

hodnocení

0x

Desítky miliard ukradené církví ..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]