Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vakuové pytle

Od: zavinac® odpovědí: 4 změna:

zdravím,,,nevíte kde bych koupila vakuové odsávací pytle? Nejraději v Ostravě ,,nevím kde je mají do jakého zboží se to řadí,,děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Před týdnem jsem je koupil v Ostravě Zábřehu u vietnamců. Už si nepamatuji kolik to stálo( ona to kupovala manželka ) ,ale stálo to pár korun

doplněno 21.03.17 08:31:

Zimmlerova 313
700 30 Ostrava-Jih – Zábřeh Kupoval jsem od nich už před cca 2 lety a pořád jsou Ok

hodnocení

děkuji moc,,ale Zábřeh je velký,,takže nevím kde,,,

doplněno 21.03.17 08:47:

zajedu si tam mi pochyběly tak potřebuji díky moc..

U nás je nabízí i na poště u listovní přepážky jako doplňkový prodej. Pošta už neví co by na pošťáky navalila aby z toho korunu vydělala :)
doplněno 22.03.17 08:41:

Hradecko- ( HK ). Mají to tady na poštách všude. Ve skladových výprodejích mají ale pevnější takže je kupujeme tam. Vyprodejskladu.eu Stejně tak je má třeba Ikea ale tam jsou zas dražší.

hodnocení

totak,

a odkud jste?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]