Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

South Park - názor

Od: aceventura odpovědí: 5 změna:
Zdravím prosím vás jakej mate pozitivni i negativni nazor na americkej seriál - Mestečko South park
South Park - názor

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vernon
hodnocení

0x
Pozitivní.

lll*
hodnocení

0x

Pozitivní názor mám středně intenzivní, zábavného charakteru. Negativní názor nemám žádný, zejména pohoršený názor je mi zcela cizí.

hodnocení

0x

Kolik už to může být let? Dvacet? Syn tehdy seriál nadšeně sledoval, dokonce si pořídil tričko se seriálovým obrázkem. Nosil ho jen na "lepší příležitosti". Já občas zahlédla kousek. Vím, že jsem u toho kroutila hlavou, ale moc jsem se smála. Nemohla jsem si zapamatovat název seriálu a říkala jsem mu se smíchem "malí sprosťáci". Moje vzpomínka je pozitivní.

hodnocení

0x

Ale jo, občas na to kouknu.

Animovaný seriál, který určitě není určen dětem, i když se tak na 1. pohled tváří. Jednoduchost animace je v dnešní (co se animací týká) přetechnizované době jen ku prospěchu věci. Na to, že je americký, je překvapivě humorný (na rozdíl od většiny jiných amerických "zábavných" seriálů). Nějakou hlubší myšlenku bych v něm samozřejmě nehledal, ale pro občasné pobavení v pohodě *frajer*.

lll - pohoršený názor rozhodně není na místě, když se mi to nebude líbit, nebudu na to prostě koukat.

doplněno 21.03.17 08:34:

bimbam - ano, tomuhle seriálu je skutečně letos 20 let. ;)

hodnocení

0x

Městečko South Park mám hodně rád. Autoři nemají žádné hranice a snaží se provokovat a šokovat. Na druhou stranu svým specifickým humorem často zaměřují na společenské problémy a na absurdismus, jak se lidi dokáží někdy chovat (A tímto se hodně liší od ostatních seriálu jako Simpsonovi, Family Guy atd.).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]