Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obal knihy - zaujala by vás knížka?

Od: letusdance odpovědí: 9 změna:

Dobré první jarní odpledne, přátelé, chtěl bych se zepat, zdali by vás kniha, kterou by jste našli v regálu s horory, nebo se science fiction zaujala natolik, že by jste si alespoň přečetli anotaci. Co si představíte, když vidíte tyto dva obrázky? O čem by tak mohl být příběh? Jak na vás tento obal působí? A který se vám zamlouvá více?

Mnohokrát děkuji.

(fotky jsou v komentáři)

doplněno 20.03.17 17:18:

Omlouvám se, ale nevím proč ty soubory jsem nejdou nahrát. Jestli chcete zareagovat na mojí otázku, tak je vám mohu poslat na mejl.

Mockrát děkuji.

doplněno 20.03.17 17:25:

Tak už jsem to vyřešil v podobě GIFU.

Obal knihy - zaujala by vás knížka?
Obal knihy - zaujala by vás knížka? #2

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobrý den. Mě se obal naopak líbí moc. Na hororovou knihu se hodí. Dovedu si ho představit třeba na nějaké knize od Stephena Kinga. Nebo na nějaké severské krimi.

hodnocení

0x

Nezaujal mě ani jeden, asi bych je přešla.

iz*
hodnocení

0x

Nikdy si knihy nevybírám podle obalů. A z těchto se mi nelíbí ani jeden. Chcete-li zaujmout svou knihou, zamyslete se i nad jejím názvem. Před nějakou dobou běžel (snad na Primě → nevím jistě, nedívala jsem se na něj) seriál "Cesty domů"...

liska*

Obrázek k horroru budiž, ale název Cesta domů je takový poetický, mírumilovný. To spíš Krvavá jízda nebo Vagon se smrtí *cert* Druhá varianta je dramatičtější.

beri49*
hodnocení

0x

Minimálně 1x měsíčně zabrousím do městské knihovny. Mám samozřejmě své autory, ale pokud mne osloví název, vetšinou krátký-akční, tak sáhnu, a přečtu si anotaci. A buď beru, nebo jdu dál. Většinou krátké názvy jsou daleko výstižnější, než Blablabla alias blebleble...

qproq*
hodnocení

0x
Obal se mi moc líbí ale hned mi připomněl knihu "Psychologie masových vrahů" :)

hodnocení

0x

Docela pěkný obal. Ono by to mohlo být také o cestování "domů" jako takových. Na obálce je jeden a ten samý dům dvakrát. Dole je jeho temný odraz. Já to teda tak vnímám. V mysteriózním hororu je možné všechno. Myslím, že je lepší ten první obrázek.

letusdance
hodnocení

Děkuji mockrát za vaše názory. Je pravda, že tohle je můj úplně první napad a s názvem si budu určitě ještě hrát.

Díky moc.

marketa*
hodnocení

0x

Ahoj líbí se mi ten obal vespod, ten druhý. Je rozhodně o dost zajímavější a dává takový prostor k zamyšlení. Taky mi ten paprsek tam příjde jako takové světlo nebo hledání naděje, víra v návrat se domů. Je to o dost výstižnější a má to nějakou hloubku a něco zajímavého k zamyšlení a pozastavení narozdíl od toho prvního obalu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]