Nejste přihlášen/a.
Dobré první jarní odpledne, přátelé, chtěl bych se zepat, zdali by vás kniha, kterou by jste našli v regálu s horory, nebo se science fiction zaujala natolik, že by jste si alespoň přečetli anotaci. Co si představíte, když vidíte tyto dva obrázky? O čem by tak mohl být příběh? Jak na vás tento obal působí? A který se vám zamlouvá více?
Mnohokrát děkuji.
(fotky jsou v komentáři)
Omlouvám se, ale nevím proč ty soubory jsem nejdou nahrát. Jestli chcete zareagovat na mojí otázku, tak je vám mohu poslat na mejl.
Mockrát děkuji.
Tak už jsem to vyřešil v podobě GIFU.
Nikdy si knihy nevybírám podle obalů. A z těchto se mi nelíbí ani jeden. Chcete-li zaujmout svou knihou, zamyslete se i nad jejím názvem. Před nějakou dobou běžel (snad na Primě → nevím jistě, nedívala jsem se na něj) seriál "Cesty domů"...
Ahoj líbí se mi ten obal vespod, ten druhý. Je rozhodně o dost zajímavější a dává takový prostor k zamyšlení. Taky mi ten paprsek tam příjde jako takové světlo nebo hledání naděje, víra v návrat se domů. Je to o dost výstižnější a má to nějakou hloubku a něco zajímavého k zamyšlení a pozastavení narozdíl od toho prvního obalu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.