Nejste přihlášen/a.
Co nám to vládne za bandu b... . 20 let po té ,,hadrové"revolici. Co to pouští v platnost takové absurdní zákony.Není divu ,že je tu takový bordel.A bude ještě větší!
jen namátkou: 5 ti tisícová hranice u trestného činu pytláctví,která povede k výraznému zvýšení této činosti. Snížení trestu za jízdu bez platnmého ŘP.Ani nemusím říkat,kolik mladých pubošů sedne bezstarostně za volant a jaké to bude mít následky.A taky třeba zákony ,které napomáhají k bujení závažné ,,finanční kriminality" a hlavně ke ztížení jejího odhalení! A další a další!
Jsem rád,že je demokracie,ale za jakou cenu?Že s náma orají a vláčí jak se jim zalíbí? Politici a majitelé velkých společností s nimi propojeni si namastí kapsy.Ušijou zákony na míru a až je vše rozkradené,tak stáhnou z kůže už tak oškubaného chudáka.
Mi zvýšili daň z nemovitosti o cca 400% -prý Janotův balíček.No to mě vytočilo do otaček!
Lidi prozřete a bděte!
vím,že to není politické forum,ale muselo to ven a do podrubriky nepravosti to pasuje jak ulité.
jabraka,
můžete volit koho chcete.
Pokud si jednotlivé partaje neudělají - ve svých řadách - pořádek ... a NEPŘESTANOU ( v parlamentních volbách ) DOSLOVA - PŘEDNOSTNĚ - prosazovat ... dlouhodobě "úřadující" "ZASLOUŽILÉ ČLENY" ( tj. dávat je na - jediná - volitelná místa do parlamentu ), ... pak to nejsou volby, ... ale řízená KOMEDIE, ... kdy "plody" tohoto jednání ( téměř všech partají ) již hodně dlouho sklízíme ... a samozřejmě na toto - VŠICHNI ( a to již HODNĚ DLOUHO ) - jenom DOPLÁCÍME.
Klíč k řešení... této patové situace ... NENÍ v lidech ( voličích ), ... ale tento klíč ... JE v řadových "partajnících" ( tedy v "obyčejných" lidech - v jednotlivých partajích {kterých je tam - jen tak mimochodem - většina} ), ... a kteří si NECHÁVAJÍ líbit ... systém dosazování "kašpárků" ( ve svých partajích ) ... na volitelná místa do parlamentu, ... kterými jsou mnohdy právě ti, kteří ( již většinou ) selhali ... a dovedli ČR tam, kde se nyní nachází.
Věřím, že není potřeba vysvětlovat, proč se tak ta většina partajního "členstva" chová - tj., že si dosavadní jednání - "vládnoucí skupiny v partajích" - nechává dlouhodobě líbit.
Je to totiž velmi jednoduché.
Protože ( převážná většina toho "členstva" ) také čeká na "svoji příležitost", ... dostat se na VOLITELNÉ MÍSTO ve volbách do parlamentu, ... z čehož pak plynou výhody, o kterých se obyčejným lidem ( mimo partaje ) ani nesní.
( ... proč by tedy tento systém likvidovali, když sami {nevěřím, že všichni} mají v plánu tohoto systému někdy - také - využít? )
Nebo ... je jinak vysvětlitelné to, že nikomu v partajích vůbec nevadí, že jsou opakovaně ( na volitelná místa ) "protlačováni" ( téměř ) jedni a titiž, ... kteří - mnohdy - v "seriózní" politice ( už dávno ) nemají co dělat?
Je to bludný kruh, ... KTERÝ JE ŘEŠITELNÝ, ... ale v pouze v civilizovaném světě ... a ne v prostředí, ve kterém se ( již hezkou řádku let ) ... bohužel ... nacházíme.
Řešení skutečně "nevisí" na voličích, protože za tohoto stavu ... je "téměř" jedno, komu ten hlas dáte, protože v tomto systému ( dosazování na volitelná místa těch "zasloužilých" ) dojde jen k minimální obměně sestavení parlamentu ... a to je ta pravá tragédie. ( Podle toho pak také vypadají zákony tohoto státu, ... což je ale zase ... o tragedii ... úplně jiné, na základě které se k nám staví ti ... z - opravdu - civilizovaného světa. )
Vždyť se stačí podívat, kdo nyní hlásá, že je potřeba maximálně šetřit ( samozřejmě ne u sebe, ale u těch, kteří mají jen omezené možnosti skutečně aktivní obrany - tj. ... tělesně postižení, ... důchodci, ... maminky na rodičovské péči ... a další nemalé skupiny ), ... a přitom ti ( co nyní hlásají o maximální potřebě šetření {což je asi již skutečně potřeba} ) jsou právě ti lidé, kteří jsou v politice již i desítky let, což jednoznačně hovoří o tom, že - na současném stavu - mají sami ... NEMALÝ PODÍL,
... ... což je vůbec neomezuje v tom, že se schovávají ... třeba za identitu jiné ( a nejlépe i "nové" ) partaje. ( ... a skutečně bláhově myslí si, že národ je jen stádečko "tupců", kteří ty jejich - pravé - kroky nejsou schopni rozpoznat. )
... bohužel, není to veselé zjištění.
... přeji příjemný den
Na tyhle věci jsem už dávno rezignoval,nemá cenu se rozčilovat mám jen jedno zdraví.Starám se sám o sebe a rodinu a všechno ostatní je mi fuk.Jakmile by mně nebo mojí rodině ublížil bez řidičáku nebo s alkoholem tak si půjdu sednout,protože mu zakroutím krkem.Pytláctví tu bylo i před novým zákonem a stejně se dost těžko prokazovalo.Jak tady už někdo řekl-koukejte koho volíte-můžete tím hodně ovlivnit.Bohužel když se důchodci a nepřizpůsobiví občané nechají nalákat na neplacení poplatků a samý sociální dávky tak tady líp nebude.Jelikož ty peníze co jsou zbytečně vynaloženy na tyto věci,se někde musí do toho systému vrátit.A to je např.ta daň z nemovitosti-ano zaplatíme to my co něco vlastníme nebo vyděláváme.V tomhle státě nemáte nárok být bohatý protože Vás hned vezmou u držky.
Tak jděte k volbám...
A nevolte ty profláklé ksichty z ODS, ČSSD, TOP 09, KDU-ČSL, KSČM, apod... Dejte šanci mladým lidem a menším stranám.
Kdybyste si přečetl můj příspěvek, věděl byste, že k volbám chodím. Strany, které jmenujete, jsem nevolila nejméně 10 let. Nikdy se však ještě nic nezměnilo. Kolikrát mám ještě jít volit zbytečně, když všichni ostatní jsou s vulgárními Narcisy spokojeni? A popravdě si myslím, že až se "mladí a menší" dostanou ke korytu, budou zase hrabat jen pod sebe...
No,dle mého názoru,tam není v součastnosti právě koho volit.V té vrcholné politice jsou už 20 let téměř ti samí a ukázali nám kam tuto zemi přivedli.Zajímá je jen osobní prospěch!
Před volbama slibujou všichni hory doly.V TV (různé diskuzní pořady) kotel,otazky VM atd. -Tam každý politik vykládá jaké má s občanem cítění,jak chcou podporovat rodiny s dětma atd.a vypadá jako ten nejčestnější člověk pod sluncem.A když skončí volby,nebo vyjde z televize dělá pravý opak!
Hodně lidí právě nejde k volbám protože ví,že ať tam je Petr,nebo Pavel,tak se stejně nějak dohodnou na tom co je už předem dané a změna se nekoná.A když-tak jedině k horšímu.
Kdybych si měl zahrát na Nostradáma,tak si myslím,že do 3-4 let celý tento systém padne.Protože když šlo vládu svrhnout v roce 1989,tak to pujde i dnes.A rychleji,protože hodně lidi je už fakt hodně znechucených.Ale asi hodně lidí ještě málo a Ti si právě musejí nechat ty 3-4 roky ještě kakat na tu hlavu.-než prozřou
Přesně tak...nezlob se, Jabrako, ale já opravdu nevím, koho volit. Byla jsem vychována ke slušnosti a skromnosti. Mezi těmi, kteří přivedli tuto zemi tam kde je, opravdu nevidím stranu, kde by seděli slušní lidé, kteří nemyslí jen na svůj vlastní prospěch a plat, ale na blaho občanů a prosperitu státu. Když omylem přepnu na zasedání poslanecké sněmovny, je mi nevolno z toho, čím se mezi sebou poslanci častují...jen jeden na druhého kydá hnůj a myslí si, jak je vtipný.
Sama jsem byla dříve zastánkyní těch, kteří říkali, že kdo nevolí, nemůže si stěžovat. Ale když pak sama přemýšlím, jestli volit jednoho nebo druhého nafrněného sprosťáka, anebo někoho, kdo nemá šanci prorazit, tak jsem v koncích. Můžu sice s čistým svědomím volit Balbínku a pak budu mít právo nadávat, ale co z toho. Přesto musím říct, že jsem dosud žádné volby nevynechala. Ale je mi vždycky smutno a stydno, mezi čím musím vybírat. Podle mě jsou prostě Češi političtí antitalenti a ať tam zasedne kdokoli, dopadne to vždycky stejně. Ze všeho existují výjimky, ale ty to nezachrání.
Chtěla jsem jít volit Dělniclou stranu,nechci tady cizince!
Ale po přečtení věty ...cituji :..."Kdyby mohly volby něco změnit,dávno by je zakázaly..." se na to asi opět vykašlu Paroubek ,co by sexy mozek ani Topolánek se svými nahými fotkami v médiíích po celém světě a sám sbe presentujíí se jako "chlap s gulami" ani Radek John ,který převlékl reportérský kabát v politický mi nepřipadají důvěryhodní.
Vlasně jsme všichni už tak otrávení a roztrpčení,že ani slušnému bychom nevěřili.Jenže on se tam nikdo slušný ani neocitne,ta smečka by ho sežrala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.