Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Zkuste si představit, že byste se dostali do pořadu Tvoje tvář má známá hlas. Koho byste si chtěli zahrát, zazpívat a jakou písničku? A koho byste dostat nechtěli? Já bych chtěla dostat Kurta Cobaina - The man who sold the world, Freddieho Mercuryho cokoliv a třeba Madonnu - Donť cry for me Argentina. Nechtěla bych zpívat Rihannu, Beyoncé, Whitney Houston. Děkuji za odpovědi.
Přesně to bych chtěla zpívat. Jako karaoke si ráda zpívám písničky od Queenu a to je zas tak nemusím. Zpívá se to dobře. Ještě tam je I want to break free a Somebody to love, We are the champions. Somebody to love je těžší než Bohemian rhapsody. Je tam anglický povídání.
Já koukám na tuto řadu taky. Posledně když řekl Ledecký, že je Vilhelmová více sexy než Adele. To je věc názoru. Adele je v obličeji hezčí a sexy je taky. Ale jiným způsobem.
Jestli bude pořad pro pro obyč. lidi se zpěvem, tak se asi přihlásím. Doma mě to už nebaví, protože mě skoro nikdo neslyší.
No sem to nevložíš. Uložit to musíš někam jinam do internetu (na veřejně přístupné místo) a sem dáš jen odkaz.
Už to stáhnout jde (mně ale jen přes prohlížeč, JDownloader mi to odmítal stáhnout, nevím proč), soubor se m podařilo spustit. Další posouzení nechám na jiných, v oboru znalejších a zdatnějších - anglicky neumím, písničku neznám a mám (dle svého názoru) hudební hluch, takže si netroufnu ani chválit ani kritizovat.
Měl bych ale říct, že velmi cením odvahu se takhle veřejně prezentovat - na to bych osobně neměl.
Ta Celine Dion se mi moc nepovedla. Už jsem měla vyzpívaný hlas večer, tak ten refrén vím, že se moc nepovedl. Je snad jasný, že Celine Dion je paní zpěvačka, kterou málokdo překoná. Spíš nikdo. Angličtinu bych musela dopilovat a i na hlase se s odborníky pracuje. Lindu Finkovou na doučování nemám. I když tu zrovna ne.
Omino, půjdu zpívat slepicím nebo husám. Ty mají asi stejný hudební hluch jako Ronyx. To znamená, je jim to jedno.
Nemají-li slepice přestat nést, tak radši ani jim. Nechte si zpěv jako koníčka někam, kde Vás neuslyší nikdo. Zpěv je falešný, nemáte správně posazený (opřený) hlas, neumíte správně dýchat ani frázovat, ... Výslovnost je to poslední... Podle mne to nestačí ani na "hvězdnou pěchotu".
To je zajímavý, že jsem na základce zpívala vánoční koledy zrovna já a říkaly o mě, že zpívám dobře. Na vánoční besídce jsem zpívala ze třídy já. Kdybych zpívala falešně, určitě by mě nenechali zpívat sólo, nemyslíte? Je mi jedno, co si myslíte a jestli věříte. Kritizovat umí každý. Zajímalo by mne, jak zpíváte Vy ivzez a ostatní, co kritizují. Hoďte sem taky svůj zpěv, ať v tom nejsem sama.
Taky jsem si jako malej zpíval a docela se to líbilo (teda těm, co to slyšeli, protože na veřejnosti jsem se styděl, tam jsem (sólově) nezpíval). Ale i tak mě nějak vybrali a zpíval jsem na nějaké besídce nebo důchodcům nebo já už nevím, kde to bylo (Bude zima, bude mráz, kam se ptáčku, kam schováš, ...). A taky jsem byl ve školním sboru. Jenže pak se mi hlas změnil a dneska se snažím, aby mě neslyšel zpívat vůbec nikdo, protože to je děs strašnej.
A tvůj zpěv, upřímně, je dost bída. Doporučil bych ti:
1) Nezpívej anglicky. Z několika důvodů.
2) Zpívej hodně bez doprovodu (bez hudby). Tak se lépe uslyšíš.
3) Zpívej písničky, které dobře znáš, ať se můžeš zaměřit na hlas a pořádně se do toho zpěvu opřít a nemusíš se soustředit na věci kolem a k tomu něco dokuňkávat.
4) Zpívej písničky, které mají melodii. Ač se ti možná nelíběj, hodně takových písniček jsou lidové písničky. Ty vznikly pro amatéry a zpívají se dobře. A když se jim dá šmrnc, tak je radost si je poslechnout. Vzpomeň na Jarmilu Šulákovou a Fleret. Moderní hudba kolikrát vyzní dobře jen od originálního autora, protože mu prostě náhodou nějak zvláštně sedne. Plno lidí to pak opakuje a výsledek je leda - já se občas stydím za ty lidi, když je slyším.
Jinak oceňuju tvoji odvahu sem svůj zpěv poslat.
Zpívala jsem od dětství a nikdy se mi nestalo, že by mi někdo řekl, že zpívám falešně. Zpívali jsme se sestrou doma, ve škole... Jen tady.
Pokud se Ti upřímné názory ostatních nelíbí, není nic jednoduššího, než se přihlásit třeba do nějaké soutěže, např. do té, o které píše Jabraka. Jsem však přesvědčena o tom, že tam neuslyšíš nic jiného, než tady.
Též oceňuji Tvoji odvahu, ale nezlob se, více než snahu a odvahu vážně ocenit nelze.
Nemáš zač. Podívej, já taky zpívala od dětství, ve škole, mnoho let i ve sboru, myslím si, že celkem zpívat umím, ale sama slyším a vím, že prostě úplně profi to není, takže na veřejnost či do soutěží s tím nejdu a nešla bych, ne kvůli tomu, že by mi chyběla odvaha, ale protože slyším a vím, jak jsem psala, že to prostě úplně profi není. Tak si zpívám pro sebe, pro svoji radost a potěšení
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.