Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Název domény na prodej motokol

Od: vlasatec* odpovědí: 10 změna:
zdravím všechny, nemáte někdo dobrý nápad na název obchodu prodávajíci motokola, ctyrkolky a kolobezky.
něco jako jedu-levne.cz
všechny přijatelné jsou obsazené a už dochazeji nápady
pak ještě přemýšlím nad doménou pro rc modely tam je to ale už úplně marný... :(
doplněno 15.03.13 11:55: Dekuju všem za pomoc. Potřebuji hlavně vyjádřit že se na těch pohybovatkach nemusí hýbat. poslední návrh padl motobezky.cz pořád to ale není ono.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dericcaster*
hodnocení

0x

Nevím, ale zrovna slovo levně v názvu domény na mě vždy působí nedůvěryhodně. Mám z takových názvů pocit, že mě chce někdo ošulit, nebo minimálně, že to nebude nic moc kvalitního. Ale je to jen můj subjektivní dojem, vím, že to tak nemusí být.

Co použít třeba název firmy třeba i ve spojení se jménem majitele. Podle mého názoru, používání podobných adjektiv v názvech domén (levne, rychle, hned apod.) prodejnost nezvýší. Daleko důležitější je webová prezentace obchodu, kvalita služeb a i reklama.

vlasatec*
hodnocení

děkuju, tam jde spíš o to že jezdíte za 1,5l/100km

hodnocení

0x

výlet jinak-levněji.cz

pro mátu i tátu-dokola.cz

odkola-vše.cz

pro všechny-dokola.cz

kolky kola - levně.cz

cyklokolky od nováka.cz

pohyb-jinak.cz

po silnici, po horách.cz

žádný benzín-jen síla.cz

bez zápachu benzínu.cz

jedem brachu pro kola.cz

pohyb zdravý-u nás pravý.cz

se špadly i bez.cz

chci se hýbat.cz

kola - kolky.cz

na nákupy- rychle zdravě.cz

zdravé kolky - pro všechny.cz

koloběžky-kola.cz

šetříme benzín - kola zde.cz

ekopohyb.cz

doplněno 14.03.13 16:49:

místo motorky - kola od Jarky.cz

méně benzínku-motokola.cz

šetřím benzín-jezdím levně.cz

doplněno 15.03.13 13:15:

bez námahy - rychlé benzinové cesty - bez auta menší jak auto-motokola.cz malé, skladné-motokola.cz

nechodím pěšky- motokola.cz výlety jinak- motokola.cz nejen po silnici-motokola.cz jedu, jedu - s motokolem.cz

levný provoz-rychlý pohyb. cz rychlý pohyb- levný provoz.cz

doplněno 15.03.13 13:17:

Nějak se mi to smrsklo, musíte si oddělit jednotlivé fráze

vlasatec*
hodnocení

Dík, super inspirace. Ono na motokolu to moc zdravý není, smrdí benzín :)

Jo, já si myslela, že je to elektrokolo. Špatně jsem četla.

buss
hodnocení

0x

se mnou do nebe pro obokje

zabu
hodnocení

0x

Třeba cyklo4you?

15.03.13 11:10

zabu *palec*

ladinpraha*
hodnocení

0x

Kola pro líné, nešlapej, pohyb bez pohybu, kolomotofrnk, Jak se někde objeví levně nebo profi, tak se mi rozsvítí varování.

vlasatec*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]