Nejste přihlášen/a.
Zrovna jsem si precetla, ze se Andrej B. chce najednou zenit po 26 letech souziti s Monikou Babišovou, se kterou ma uz 2deti. Ze by tak dlouho otálel se svatbou z vypocitavosti, z lakotne opatrnosti nebo nerozhodnosti? Davno maji stejne prijmeni? Nechce se mi verit, ze je az tak jednoduchej politickej vycuranek kvuli volbam
Je hezké, že si vždycky někdo najde nějakou záminku nebo důvod, proč se děje něco, do čeho nikomu nic není.
Nox, asi to tak chtel, aby do toho lidem neco bylo a hlavne aby to hezky pred volbama probrali, kdyz to narodu mediálne oznamuje dopredu a ucelne v predvolebni kampani neuzavre snatek soukrome v uzkem kruhu rodiny
Já se spíš podivuji. Mě je to celkem šumák a podobné mediální hony mě nechávají chladným. Výsledky jsou dle mého názoru důležitější, jde-li o politiku.
.. a co jiného do toho motat? Myslíte, že si soudruh Babiš najednou řekl "Hele Mončo, bude předvolební kampaň, budeme mít čas, nebudeme už dál žít v hříchu ..."?
Ne, to jen jeho idemaker Marek Prchal se podival na průzkumy a kauzy a řekl potřebujeme zaplavit média pozitivními zprávami. Když to prodáme Blesku, přidáme naší MAFRU a sociální sítě, tak před volbami zasáhneme x milionů voličů pozitivní zprávou ...
mon: já bych rád kdyby neovlivnil a ty aktuální kauzy otevřely lidem oči a mysl ...
"Myslíte, že si soudruh Babiš najednou řekl..."
Tak tahle věta mě fakt pobavila . Vám se zdá, že se Babiš chová jako soudruh
?
"...a ty aktuální kauzy otevřely lidem oči..."
Máte na mysli babišovi kauzy (ke kterým se staví čelem), nebo letité kauzy těch ostatních, kteří se tváří jakoby žádné neexistovaly?
Soudruh Babiš vstoupil do KSČ kvůli kariéře a potom ještě podepsal spolupráci Stb. Jednou soudruh pořád soudruh.
Ke kauzám se staví čelem a každý týden přináší jinou verzi toho, kterému čápovi patří hnízdo nebo kde vzal peníze na dluhopisy.
"Soudruh Babiš vstoupil do KSČ kvůli kariéře..."
No možná. Ale jmenujte jedinéno špičkového politika dnešních dní (tak říkajíc "napříč politickým spektrem"), který v KSČ nebyl (pár výjimek by se možná našlo). Ono to tenkrát ani jinak nešlo, pokud se člověk chtěl věnovat politice. Navíc je to už víc, než 1/4 století. To Vám to ještě po té době tak moc leží v žaludku? (Aby bylo jasno, komunisty rád nemám, naší rodině docela dost ublížili).
Mon, nepomlouvat pana Babiše, není vyčuránek je velmi oblíben u velké části národa a dokonce i na Hradě. Rozdal zdarma 30 tisíc koblih, postavil krásné hnízdo pro svoje děti, trošku opomněl zdanit 527 milionů za dluhopisy v hodnotě 1,5 miliardy, ale vše to napraví, rozdává dary v milionech a jednal vždy jenom co mu zákon dovolil a on sám pravil, že to jsou lži. Já věřím, že mladí, prostřední, staří a ještě starší jej zvolí premiérem a poté tady v české kotlině bude ještě lepší kapitalismus, poněvadž pan Babiš peníze nepotřebuje, má jich dost.
Vsichni uz nejak dopredu tusi, ze volby vyhraje, je to pravdepodobne a mozna je to proto, ze zatim neni lepsi volba a asi dlouho nebude, dovedete si nekdo predstavit aktualne nekoho konkretniho, kdo by to ukociroval lip?
Nejsem pravičák, spousta věcí mi na Babišovi vadí ale je mi čím-dál sympatičtější, ve financích se buď vyzná a nebo má moc dobré poradce. Máte pravdu, nemám koho volit a budu si muset vybrat, na předvolební sliby dávno nevěřím, kdo je nejméně zkorumpovaný a prolhaný sice tuším ale nevím. I kdyby tam seděl svatý, musel by skákat podle píšťalky a nebo by ho byli plné noviny, vytahovalo by se kde co a vyráběly by se kauzy na jeho odstranění.
Babiš se ve financích vyzná tak, že si plete pojmy investor a emitent, neví kolik je druhů podnikání, kolik je druhů plateb na netu, kolik je druhů květinářek, co zamená audit, jaký je rozdíl mezi hrubými a čistými příjmy, ...
Bambula - "...trošku opomněl zdanit 527 milionů za dluhopisy v hodnotě 1,5 miliardy..."
Ano, ty dluhopisy byly skutečně v mezích zákona. A to dokonce zákona, který vymyslel Kalousek osobně. Že je to zákon mizerný (ostatně jako většina toho, co z našich zákonodárců vypadne), je jasné, ale proč toho nevyužít, když je možnost?
Ale pořád mi nedochází, co to všechno má společného s babišovou svatbou.
Takových ministrů už dokurvilo v tomto státě co mohlo, ale nikdo z nich neležel čecháčkům tak v žaludku jako Babiš
Média si s váma hrají jak s pimprlovým divadýlkem - všichni jsou jak ovce...
Myslím, že se nebude ženit kvůli volbám. Politiku bych do toho nepletla.
On se teď přece MUSÍ rychle oženit.
Aby si jí pojistil a aby mu jí s těma jeho miliardama (co na ní musel převést) nevyfouknul někdo jinej.
Až budu u compu, tak vám sem dám pár odkazů na jeho kauzy od renomovaných investigativních žurnalistů. zatím jen parodie na jeho vysvětlování ...
Pane Babiši, kde jste vzal peníze?"
"Z nočního stolku."
"A jak se tam dostaly?"
"Manželka mi je tam dala."
"A kde je vzala manželka."
"Já jsem jí je dal."
"A kde jste je vzal vy?"
"Vždyť jsem vám to řikal, z nočního stolku!"
Ten se oženil a ten zase rozvedl...víte, že je mi to jedno. Spoustě politiků se hodí, že se všude píše Babiš, Babiš a zase Babiš, jsou rádi, že na ně a jejich kauzy se zapomíná.
... jenže všichni dosavadní političtí hříšníci po provalení podstatně menších průšvihů padli a soudruh Babiš se drží s jednoduchým sloganem "... je to kampaň, je to kampaň, to já nie, to Kalúúúúsek, ktorý tuňa kradně 25rokov ..." ;-/
Proc asi "ten chudák" datum svatby zverejnil tak dopredu, kdyz do toho nikomu nic nema byt, ze jo
"Proc asi "ten chudák" datum svatby zverejnil tak dopredu..."
Protože kdyby to neudělal, kolovaly by řeči, že to do poslední chvíle tajil, aby tím neovlivnil volby . Prostě ať udělá, co udělá, vždycky se najde nějaký rejpal, který v tom vidí podraz na voliče a zatáhne politiku i do těch nejabsurdnějších záležitostí.
No jasně, jak jinak? On totiž už před těma 26 lety předpokládal, že se mu jednou bude svatba hodit do předvolebbní kampaně, proto jí rafinovaně tak dlouho odkládal ! Nebo že by to bylo z té "lakotne opatrnosti"? Aby se třeba nemusel v případě rozchodu dělit o majetek a čekal do doby, až bude mít víc? Jak vidět, je to mnohem větší vyčůránek, než jsme si mysleli!
Lidi, to už snad fakt blbnete !
Mon - Vy jste nenávistí přímo posedlá, měla byste se s tím svěřit psychyatrovi. Třeba se to ještě dá léčit. Že by třeba jeho svatba nemusela mít vůbec nic společného s politikou Vás nenapadlo?
Nevím, kterému zločinci je podobný, ale mám chvilku na druhém kompu, tak přidám pár slíbených příspěvků a odkazů.
Dejte si do googlu "nepřátelské převzetí agrofertu"a uvidíte jak Andrej k Agrofertu přišel. Doporučuju především článek z Reflexu (10/2013) "Legenda o svatém Andrejovi"a článek Kmenty z Reportéra (9/2015) "Haló, tady Babiš".
Dočtete se nejen o podivném navýšení základního jmění Agrofertu, který tady Andrej zakládal pro svého zaměstnavatele slovenský Petrimex, o Andrejově komunikaci s odsouzenou manažerkou České konsolidační agentury Kafkovou, ale i o dalších zajímavostech kolem Unipetrolu, Lovochemie, Kosteleckých uzenin, ...
Pokud se někdo domnívá, že Andrej Babiš a Agrofert s dluhopisy jenom využili díru v zákoně a že se ničeho nedopustili, je zcela na omylu, neboť Soudní dvůr Evropské unie již léta judikuje, že jakýkoliv účelový právní úkon, jehož smyslem je pouze vyhýbání se zdanění, je neplatný, neboť se jedná o obcházení zákona. Ostatně stejnou optikou pohlíží na účelové úkony i Nejvyšší správní soud.
Když si přes firmu na Kajmanech vystavím 50mio fakturu na marketingvé práce, tak to také bude podle zákona, ale finančák mi ji jako účelovou neuzná. Stejně tak když majitel firmy jako fyzická osoba koupí dlohopisy, které jeho firma vydá pouze pro něj nebo si firma od majitele jako fyzické osoby koupí předražené akcie, tak by ho měl FU vyšetřovat pro účelové obcházení zákona. Babišovi a Agrofertu by měl doměřit daň a následně podat trestní oznámení. Chápou to všichni kromě Babiše, pár koblih a ředitele finanční správy ...
Vražda Franty Mrázka, který se s Andrejem Babišem přetahoval o Setuzu, se asi stále vyšetřuje, ale podívá se někdo znovu i na tato další podezřelá úmrtí?
*Ján Ducký - slovenský exministr hospodářství posílající Babiše do tepláků, který byl zastřelený v domě u dopisních schránek ...
*Tomáš Kejla - lobista a Babišův spolupracovník, který byl na motorce vytlačen dodávkou ze silnice a po čase si s pomocí alkoholu a sedativ způsobil smrtelnou ránu na hlavě ...
*Peter Kovarčík - Babišův spolužák z VŠE a podřízený z komunistické mise v Maroku, který uklouzl v koupelně ...
*Anna Veverková - novinářka zakládající s Babišem hnutí ANO, která po transformaci na politickou stranu ANO opustila a jednou se pořádně nerozhlédla na přechodu ...
*Elena Trenčianská - ekonomická ředitelka Petrimexu, která je podepsaná pod údajně antidatovaným zápisem z valné hromady, kde Petrimex neměl zájem se podílet na navýšení základního jmění Agrofertu, se bez map ztratíla kdesi ve světě ...
A co teprve Ferda Novák, který jel kdysi do Ostravy ve stejném vlaku, jako Babiš, a který se rok potom utopil za záhadných okolností v Rokytce?
Nebo třeba Pepa Novotný, který seděl v restauraci Na růžku hned u vedlejšího stolu, a který se za dosud nevyjasněných okolností uchlastal ve zmíněné hospodě?
Takových případů existují desítky...!
Ale hlavně - když se teď ožení, určitě díky tomu záhadně zemře, či zmizí spousta nevinných.
Slíbil jsem mon nějaké informace, tak jsem je sem přihodil. Chytrému napověz a ...
Rozumný člověk se nad tím zamyslí a přečte si ty odkazy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.