Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zajima me plat pracovniku agentur

Od: opartohu odpovědí: 5 změna:
zajímá mě plat mesicny pracovníka upc co mi zapojí internet to není těžká práce a pro nic brát peníze lehká práce bude mít málo peněz nebo hodně a mám otázku i na pracovníky cestovních kanceláří

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mnd®
hodnocení

4x

Už jsem to tu někde psal.Roznáším letáky do schránek a čistá mzda mi dělá 250,-Kč na hodinu.Takže tito pracovníci UPC nebo cestovních kanceláří mají určitě víc.

2kedar*
hodnocení

0x

Fajn...

Takže, ,,,Vy chcete,,,, hodně, za málo muziky. !

Bezwa... Ovšem, to dnes chtějí všichni... Včetně blbců.

Necítíte se být tím Blbem,,,?

ladinpraha*
hodnocení

0x

Taky tě zajímají platy:

ochranka obchodu řidiči autobusů revizoři pracovníci realitek sekretářky

a

revizoru advokatu bacharu justicni straze celni spravy

Máš představu, co všechno mají tyhle profese v náplni práce? A jaké vzdělání a praxe je k jejich výkonu potřeba? Buď jsi génius nebo ... no řekněme značně naivní.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Nic nedělat a vydělat? No tak to pak vojsko. Tam sou samý parády,přehlídky, vycházky a hlavně peníze!

maara*
hodnocení

0x

No .. zrovna lehká práce to není .. fyzicky extra náročná není, samozřejmě že technici sítí pracují i na vysílačích, jejich montáží a provozu - vylézt na 40m vysoký vysílač a pak tam tahat nářadí a anténu není zrovna velká pohoda - zvláště v letních 35°C, stejně tak lézt po střechách a montovat spoje někde na půdě kde je v létě klidně skoro 50°C . Je to ale pěkná a zajímavá práce.

Musí mít i technické znalosti fungování, zapojení a nastavení síťových komponent... samozřejmě, je spousta případů kdy to je "pohoda", zapojit už přivedený kabel do modemu, nastavit IP a je to ... ovšem ten technik si musí poradit i v případě, že kabel zapojí a internet stejně nejede.

Musí hodně znát z oblasti elektro, IT, telekomunikací , být šikovný a nebát se výšek.

Ti technici nemají špatné peníze (nevím jak zrovna u UPC). Vím, že v jiných firmách dosáhnou i 35tis.Kč- hodně záleží na bonusech a příplatcích - například za pohotovost apod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]