Nejste přihlášen/a.
Pořád řešíme závažné otázky, radíme s problémy. Pojďte si chviličku odpočinout Zapněme zvuk a jen se dívejme na něco, kam se, většina z nás, nikdy nepodívá.
Když se někdo přidá s dobrým typem, místo kritiky, bude mít můj veliký vděk. babka
Zdravím babku a neříkejte, že se tam většina nepodívá. Stačí zvednout zadek, dojet na nejbližší mezinárodní letiště a frrrr.
Ale tady je odkaz/..., a můžete procestovat celý svět a myslím si, že se dostanete i do vesmíru.
Jsou tam nádherné panoramatické fotky a tisíce km k projití. Rolujte obrazvkou dolů a ne tam toho nepřeberně. Hezky je v amerických národních parcích, mimo jiné.
Přeji příjemné cestování
pt, děkuji za hezké video. Příjde mi, že ti domorodci vydělávají. Ne že je to jejich normální chování. No jo, no, když jim to tak vyhovuje.
Vykuku, děkuji za skvělý odkaz. Přeposílám ho všem svým kamarádkám a sama si ho ukládám. Je to úžasné. Chtěla bych být mladá a odvážná.
Děkuji za vysvětlení. Ale stejně, je to odvaha, vydat se tam.
"babi", na Papua žije několit set domorodých kmenů, kteří si žijí ještě svým životem, nezasažených civilizací, proto ta expedice a poznatky pro další knihu...
Dobrý den,
dostala jsem mailem vzácnou webovou adresu na téměř 300 krátkých prezentačních videí z celého světa. Nádherné a zajímavé! Jen mě mrzí, že mi nejdou přehrát ani zkopírovat všechny ty první – Izrael, Vatikán, Akvárium, New York, Letecký zážitok. Videa z youtube si nepřehraji, ale na "poradte" mi některé videa přehrát jdou, možná jsou vloženy jiným programem. Jestli bych mohla poprosit, kdyby někdo zde dal aspoň video Akvárium a Letecký zážitek tak, aby šlo přehrát na XP s mob. internetem 5GB. V tom velkém seznamu mi nešly přehrát ani stáhnout asi jen 3 odkazy ( "Amerika –Argentina", "Amerika- Las Pegas – Fontana Bellagio" a "Ázia – Turecko- dovolenka na jachte...)
http://www.topas.sk/oznamy/pekne-geograficke-prezentacie
Přeji hezkou zábavu.
Zkusila jsem si kliknout na adresu, kterou jsem zde dala, chtěla jsem se podívat, jestli tam něco přidali a objevilo se: STRÁNKA NENÁJDENÁ. Teď jde o to, jestli stránku zrušili, nebo se na ni nedostanu já. Pokud to nejde i ostatním, MOC SE OMLOUVÁM. Byly tam krásné videa.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.