Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

AAA auto

Od: yankee odpovědí: 17 změna:
Dobry vecer jaky mate vseobecne zkusenosti z AAA auto,nedavno jsem tam chtel vymenit nebo i prodat svoji Ford Crown Victoria LX r.2010 v super stavu a AAA mi nabizel za auto 45.000 ! Ktomu jeste arogantni obchodni jednani a oblbovani klientu. Podle jednoho klienta AAA navysuji vykoupene auta na 30-50%.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nox®
hodnocení

0x

A jaká otázka z toho vyplývá? Jestli je to jen stížnost, tak jde o autobazar, ne dobročinnou společnost. Na vozidle chtějí vydělat a mají své praktiky, ať už fér nebo ne. Volba je na zákazníkovi.

lukas123456
hodnocení

0x

Dobrý večer, s AAA auto má většina lidí pouze špatné zkušenosti. Jednání o kterém mluvíte dobře vím, sháněli jsme auto a nabízeli nám peugeota , který byl totálně KO a chtěli za něj 120 000Kč, nýsledně nám nabízeli forda a ten pro jistotu ani nenastartoval a jako poslední byla thalie , ta vyhrála byla po staré paní a měla najeto pouze 70 000km.

A co se týká cen je to strašmý..

Nejsem automechanik ale poznám zvuk motoru který je KO a to je v aaa většina...

Fabie co mají zvuk jak šicí stroj, octavie co žerou olej atd atd...

Většina lidí má špatné zkušenosti? Jste si tím jistý?

Byť nevěřím tomu co o sobě udávají,stejně tak jako jejich je ale lživé i Vaše tvrzení. V tom obratu jaký majím nemůžou mít VŠICHNI kupující v AAA špatné zkušenosti neboť pak by tento bazar jistě prodělal a zanikl i s vělkou právní ochranou.

Špatné zkušenosti akorát mají lidé ... (já jim říkám klasičtí čecháčci či brouci Pytlíkové).Titoi vše znají vše umějí ,vždyť mne tak lehce nepodvedou a pak jde do AAA a koupí první auto- šrot (to nejhorší) co mají a je první na řadě .Pak jen stěžují jak je AAA podvedlo,ale že podvedli sami sebe? To ne!

lonrx
Vetsina lidi spatnou zkusenost samozrejme nema, to je podla lez z vasi hlavy. Kdyby mela, tak by to nebyl nejvetsi autobazar s nejvice prodanymi vozy.
Drtiva vetsina je naopak s nakupem spokojena a koupila slusny vuz, pak je urcite procento co naletelo a koupilo spatny vuz.
No a pak jsou ti notoricti stezovatele zijici mimo realitu, co si tam koupi auto za 30 tisic a hystericky jeci, ze do nej dalsich 20 museli investovat, coz je ale u takoveho auta normalni a logicke.

lll*
hodnocení

0x

Já mam zkušenost takovou, že kamarádovi jeho táta prodaval auto a chtěl nasadit spravedlivou cenu, ne jako z inzeratů... Inu jeli do aaa, tam mu nabídli x peněz, on řekl děkuju a chtěl odjet, ale oni nabídku (několikrát) navýšili a když se pozastavil nad tím, že mu nabídli tolik peněz za kolik se prodavají na inzerát, řekli mu, že u takto zachovalého auta nepotřebují moc vydělat, že je to pro ně reklama, hlavně že se obchody točí.

hodnocení

0x
Co cekate? Tyto velke autobazary tak vydelavaji , levne koupit , draze prodat...
doplněno 16.03.17 23:01: Jinak koupil jsem v ackach dva auta a spokojenost. Jezdi dotedka , servis standart. Nic nezatajeno , hned rekl co kde bylo havarovane a jak moc.
Clovel se nesmi nechat osulit o to jde. Pokud tsm prijde sama baba a nevi o autech nic , tak se muze stat , ze koupi neco spatneho.

mnd®
hodnocení

0x

Sedm let staré auto a co to je super stav? Ještě pořád mám v garáži Škodu 120GLS s nepřetočeným tachometrem nějakých 60 000km. A bez koroze,tomu já říkám super stav.Asi nepojede stejně rychle jako ten fordík a komfort taky už nic moc na dnešní dobu,ale nemusím se bát oprav.

S AAA nemám špatné zkušenosti.Koupil jsem dvě auta a spokojenost dle očekávání.Jedno jsem kupoval jen na dojetí na dva roky jako pracovní a za těch pár kaček jsem byl spokojen a ještě jsem ho potom prodal dál za stejnou cenu co jsem ho od nich koupil a to byl pikap původně od pošty.Ano,navyšují cenu a vykupují za co nejmenší.Ale jak by asi tak podle Vás měli fungovat? Kupovat draze a prodávat za málo? Jistě chodíte do obchodu pro chleba,rohlíky,salám,mléko atd... - si myslíte,že to ty obchody kupují dráž než to potom prodávají? Ale tohle dělají všichni a všude s těma cenama.AAA je pořád na přednesu dne,protože je největší prodejce ojetých aut.O nějakých vesnických autobazarech se nepíše,ale dělají to samé-lacino koupit a dráž prodat.

mtan
hodnocení

0x
Dobrý den. Před dvěma lety jsem měnil vůz. Měl jsem Felicii 1,3 - zachovalá. Najeto sice přes 200 000, ale skoro vše po dálnici. K vozu jsem přidal i kompletní sadu gum na discích (protože co s nima?) + ještě další doplňky. Řekl jsem si, že zajedu do AAA a uvidím. Chytala na poprvé, interiér, exteriér v pohodě. Řekli mi za to všechno 2000,- fakt si nedělám srandu. Ne vážně jsem se neuklepl o nulu. Tolik bych dostal možná jen za ty kola a auto do šrotu. Eko daň zaplacena.
.
Nakonec jsem ho prodal za 14 000 chlápkovi, který byl rád, jaký udělal kauf. Čerstvě po technické, připravené na sezonu. Do dnes auto občas vídávám... Jednou jsme se i s chlapem střetli osobně nějaký čas po koupi a pochvaloval si ho. Jediné co bude blbé budou emise, protože už já to měl s odřenýma ušima.
AAA nejsou zloději. Jsou to drzí zloději a vychcánkové. :)
hice

A ty snad čekáš, že AAA je charita?Že ti nabídnou stejnou výkupní cenu, za jakou to pak prodají?

Dnes ti za feldu spousty autobazarů vůbec nic nedá. Nevyplatí se jim to vůbec prodávat.

jarkabraj
hodnocení

0x
Smejdi to jsou!
Majitelka po ktere mam auto k autu dala dve letni sady kol a ja koupila s neorig.jednou sadou a jeste plato chybelo!
Vrazili mi tu nejdrazzsi pujcku k tomu ještě podstrcili kartu úvěrovou abych si uz nemohla vzit jinou pujcku a vyplaceni te drahe
prazskejpepik*

ale nenutili Vás :)

Když ti vráželi půjčku a podstrkávali kartu, nějak tě nutili? Jeden tě držel na židli s devítkou u hlavy a druhej dával papíry který jsi podepisovala?
Asi ne, viď.
Proč jsi si nevzala půjčku jinde a nepřišla pro auto s hotovostí?
To každej brečí jak ho někdo podvedl, napálil, ale že se vlastně napálil sám, to nevidí. Nebo spíš nechce vidět.

krtek6*
hodnocení

0x

Bez ohledu na to jaký je to autobazar...nechápu co ty lidi vůbec motivuje k tomu to prodat přes bazar? Co z toho mají? Co je k tomu vede? Kor když ví jací jsou to haj-daláci? To je takovej problém vyvěsit na net inzerát "prodám auto", udělat pár fotek, počkat a prodat za cenu, kterou chci já? Není to jedno jestli to auto stojí před barákem nebo v bazaru? Kupní smlouvu stáhnu vzorovou z internetu a je to...nic složitého za co bych měl platit služby bazaru... a opačně, když kupuji nové je to stejné..otevřu internet a sleduju nabídky...pak se pojedu podívat tam kde chci a domluvím se s tím, kterým chci..

nox®

Řekl bych, že hlavní výhoda je bezproblémový prodej. Člověk sice tratí, nicméně nemusí se starat o nějaké časté čištění a předvádění zájemci, nemusí příliš řešit v jakém stavu vozidlo je a případné problémy s tím spojené při prodeji, problémy s přepisem a podobně.

Presne tak.
Ty ocuravanky , co koupi za 15tisic auto a za tyden vyzvani co vse je na aute spatne , ze ho chce vratit neb ho znicil jeste vic. Hrozi vam rozbiti drzky atd... To vse jde na ukor bazaru a vy mate klid. Ale dostanete mene penez. Bohuzel.

vilik*
hodnocení

0x
Kubas a patrick a další lidi, co píšete z jednoho počítače, tak pro vás je následující příběh. Stal se letos mému příbuznému a byl jsem u celého jednání, když si dotyčný pro auto jel, protože jsem mu dělal řidiče.
Áčka na internetu nabízejí auto, na které s klidem vyberou rezervační poplatek 2000, aby hejl až po příchodu do prodejny zjistil, že auto neexistuje a že to, co je přistavené místo něj, je v jiné výbavě, v jiné barvě a hlavně o 25 % dražší.
Pak začne čekání, po kterém nabídnou úvěr na neuvěřitelné dvouciferné procento. A to v době, kdy banky dávají maximálně poloviční úroky. Hotovost dát samozřejmě můžete, jenže tím pádem nejste cílová skupina, takže takových bude zřejmě minimum. V případě, že ty peníze máte, dokážou vyčarovat úrok na úrovni nejlevnější nabídky na trhu, protože se přeci nechcete vydat z celé vaší finanční rezervy. A také protože stejně po podpisu kupující zjistí, že si prachy vyberou jinak-poplatkem několika tisíc za přichystání vozu.
Shrneme si to. Potřebujete rychle auto a zaujme vás inzerát na internetu.
Zaplatíte 2000 poplatek, aby vám auto nikdo nevyfoukl.
Po několika dnech si jdete pro auto. Je jiné, nedopatřením to vaše rezervované už nemají, ale solidní podnik naštěstí přivezl jiné. Jenže stojí o čtvrtinu víc.
Nevadí, dají půjčku. Je drahá, ale po několika hodinách smlouvání vám dají lepší podmínky. Sice jste jiné auto nechtěl, ale už jste tu půl dne a auto potřebujete.
Jdete platit a cifra je vyšší o 6 táců za nějaký další poplatek.
Zoufalec podléhá a platí, člověk se zbytkem sebeúcty se otočí a u dealera značky vybere nějakou skladovku nebo ojetinu z protiúčtu.
Nezlobte se, ale auto bych u nich po této zkušenosti nekoupil. Takové obchodníky podporovat nehodlám.

klariska*
hodnocení

0x

Dříve jsem měla od nich také auto a je teda fakt, že jsem problém s jednáním ani s jinýma věcma neměla :/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]